Ben de bakmıyorum eşim de baktırmıyor. İzleme görme diyor Twitter a girme diyorBen her şeye ağlıyorum takıyorum diye bu defa kendimi uzak tuttum haberlerden hatda eşim anlatmak istedikçe diyorum bana anlatma ve gösterme sonra aklımdan çıkmıyor kaç gün bunu düşünüyorum
Benim oluyor. Doktor ilaç verdi rennie duo. Ama ona kadar önce salatalık tuzlayıp yiyorum bir de ekşi elma tuzlayıp yiyorum iyi gelmezse ilaca başvuruyorumMerhaba hanımlar bebse 18+3 haftalık gebelik. Son zamanlarda yemekten sonra midemde yanma oluyor. Sizlerde oluyor mu? Nasıl bir çözüm buldunuz?
Teşekkür ederim canım benim inşAllah, zaten dün sıtma tutunca korktum dedim ki neden bunu yapıyorum kendime, hastaneye gidince de korktum birazcık ağladım ama sonra geçti bende rahatladım çok şükür iyiyim bugün ağrım ateşim vs yok, diyorum ki şöyle bir rahat geçiremedim acaba ilk olduğundan mi artık bilemiyorum ama çoğu kişi de böyle burda, Rabbim beterinden korusun tabi deCanım çok geçmiş olsun. Endişe etme .zararı olacak ilacı vermez doktor. Hepimiz ilaç serum alıyoruz gebelikte . Bir şey olmaz bebeğin iyidir merak etme
Çok haklısın canım kendi ulkemizde bile askerlik yapan yok esiminde demek istediği ülke olarak hiç bir etkimiz yok anca evden bela okuyoruz başımızda olanlarin etkisi ile benim etkim aynı kimse ülke olarak Bizim söylediğimiz tek bir açıklamayı bile sallamiyor bu böyle Twitter'dan iki tarafta acil ateskese gitsin demekle olmuyor biz bu değiliz...birtek bizim ulkemiz degil İnsanlık bu olmamalı! Kedinin fareyle oymamasi gibi oynuyorlar...seferberliğe gerek yok isteyen gidebilir Filistine yardıma canım örgütlerde dünya kadar para var burda kazandığıdan da çok kazanır gidenler ülkemizde savaştan kaçan bir dolu mülteci var onlar kendi ülkelerini savunmaya gitsin bizden de isteyen gitsin daha ülkemizde kendi askerliğini yapan kalmadı herkes bedelli de :/ büyük bir akıl tutulması hiçbirsey yokken oldu gencler festivalde katledildi bizim ülkemizde olsa gelseler bir yeri bassalar bir dolu gencimiz öldürülse kınama mı yapacağız biz savaş açmaz mıydık ama işler çığrından çıktı hastane bombalamak nedir deliler dünyayı yönetiyor olan masum sivil halka
Ben salatada ,kısırda falan yedim maydonoz hep.Ya bu arada hurma ve maydonoz yiyen var mı içinizde. Hamile kalınca burada bazı kızlar demişti sakın yeme falan diye ancak bir kaç kızın hurma ve maydonoz yediğini öğrendim.Acaba ilk 3 aylık dönem için miydi yeme sakıncası.
Çok güzel demiş. Ay yiyim bend e artık.Ben salatada ,kısırda falan yedim maydonoz hep.
Bi de şunu görmüştüm Instagram'da
Ben de hurmadan korkuyorum doğuma yakın yediriyorlar yaBen salatada ,kısırda falan yedim maydonoz hep.
Bi de şunu görmüştüm Instagram'da
Salatalıktan tiksiniyorum ama ekşi elmayı denerim çok teşekkürler. Bir de ben meyve yiyince çok çabuk acıkıyorum bu normal mi acaba? Sizlerde öyle misinizBenim oluyor. Doktor ilaç verdi rennie duo. Ama ona kadar önce salatalık tuzlayıp yiyorum bir de ekşi elma tuzlayıp yiyorum iyi gelmezse ilaca başvuruyorum
Ben bu ara ne yesem acıkıyorumSalatalıktan tiksiniyorum ama ekşi elmayı denerim çok teşekkürler. Bir de ben meyve yiyince çok çabuk acıkıyorum bu normal mi acaba? Sizlerde öyle misiniz
Maydanoz her sabah kahvaltıda yiyorum ama az az yediğim için Allah a şükür yok birsy hurmalar denk geldikçe yiyorum ama yediğim 1 2 en fazlaYa bu arada hurma ve maydonoz yiyen var mı içinizde. Hamile kalınca burada bazı kızlar demişti sakın yeme falan diye ancak bir kaç kızın hurma ve maydonoz yediğini öğrendim.Acaba ilk 3 aylık dönem için miydi yeme sakıncası.
Sana da geçmiş olsun canım benim yaaa zor oluyormuş valla, Allah yardımcımız olsun. Böyle durumlarda ben kendimden çok bebeğimi düşünüyorum diyorum ki üzülürsem ağrilarim olup stres vs yaparsam o etkilemesin o yüzden dün tuttum tuttum kendimi hastaneye gidince de serumdan da korktuğum için başladım ağlamaya ama sonra rahatladımEvet canım yaklaşık iki haftadır hem kum hem idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşıyorum
Çok abartmadan yenebilir bence deÇok güzel demiş. Ay yiyim bend e artık.
Maydonoz bi de idrar yolu enfeksiyonlarına da iyi gelir derlerdi ama çok yenmez tabi gebelikteMaydanoz her sabah kahvaltıda yiyorum ama az az yediğim için Allah a şükür yok birsy hurmalar denk geldikçe yiyorum ama yediğim 1 2 en fazla
böyle dünyaya çocuk getirmeye çalışıyoruzKizlar ya ikinci gebeligim de büyük deprem olmuştu hep ağlayarak geçirdim bu gebeliğimde müslüman kardeşlerimiz katlediliyor haberleri takip etmek istiyorum ama yüreğim dayanmıyor nasıl bir dönemde yaşıyoruz ya ne pandemisi bitti ne yangını ne savaşı çocuklarım için korkuyorum artık nasıl bir geleceğe bırakıyoruz onları
Amin canım . Hepimiz bir sorun yaşıyoruz malesef. Evhamlı olduğumuzdan sorun daha da büyüyor . Çok iyi yapmışsın doktora gitmekle evde kendi kendine atlatmaya çalışsan daha da stres olcaktı bebeğin . Çok şükür serum da iyi gelmişTeşekkür ederim canım benim inşAllah, zaten dün sıtma tutunca korktum dedim ki neden bunu yapıyorum kendime, hastaneye gidince de korktum birazcık ağladım ama sonra geçti bende rahatladım çok şükür iyiyim bugün ağrım ateşim vs yok, diyorum ki şöyle bir rahat geçiremedim acaba ilk olduğundan mi artık bilemiyorum ama çoğu kişi de böyle burda, Rabbim beterinden korusun tabi de
10 gün bekliyim de özele gidicemBen olsam özele giderdim ya . En azından cinsiyet öğrenmek için sadece
Bana ikisi de gebelik boyunca yasak sadece hurma doğuma yakın kasılma başlatsın diye yiyebilirim o kadarYa bu arada hurma ve maydonoz yiyen var mı içinizde. Hamile kalınca burada bazı kızlar demişti sakın yeme falan diye ancak bir kaç kızın hurma ve maydonoz yediğini öğrendim.Acaba ilk 3 aylık dönem için miydi yeme sakıncası.
Geçmiş olsun canım ben de senin gibi çok ağır grip geçiriyorum acilde serum taktılar idrar kan tahlilleri yapıldı kanimda enfeksiyon çıktı ama hamile olduğun için ilaç yazamam dedi ama beni korkutuyor enfeksiyon çok yok dedi ama yine icime sinmedi kd drtuna sordum enfeksiyon bölümüne git dediKızlar valla ateş sıtma tutunca ve ağrılarım artınca dayanamadım gittim hastaneye, ağrı kesici ateş düşürücü ve vitamin serum taktı doktor. Antibiyotik istemiyorum dedim, zaten takmam da dedi. Ama çok şükür iyi geldi ateşim 38 den yukarı çıkmıştı ama şimdi iyiyim ateş ağrı kalmadı. İşte sırf serum bebeğe bir şey yapar mı korkusundan gitmedim ama ateş yükselince dedim bu daha zararlı hem doktor zarar verecek şey yazar mı dedim.. Çok şükür iyiyim bebeğimi de görmeye gidicem umarım o da iyidir..
Güzel canımKızlar hastane çekimi için kendime lohusa pijama yerine böyle elbise alayım diyorum hem 40 mevlidinde de giyerim diyorum nasıl sizce? Kumaşı müslin ama keteni de var astar da ayrı olarak satılıyor ekstra iç göstermesin diye. Bir de bebiş için buna karar verdim nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?