2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Eveeet kızlar bende kasık ağrısı ve idrarda yanma ile gittim ve halsizlik biraz da boğaz ağrısı falan derken tahlilde kum dökme çıktı, bol bol su içiceksin dedi doktor antibiyotikli serum vereyim dedi yok istemedim amaa ağrım fenaaa, enfeksiyon yokmuş çok şükür

Anladım canım ya aman bırakma geçene kadar ilaç kullanmaya devam. Bol su içiyorsun dimi.

Canım gecen aynı durumu yaşadım. Bana serum verdi sabahtan akşama kadar hemde

Cnm gecmiş olsun
Ama bısey kullanmadan kum dökme nasıl gececek
Bnce serum şart gbi

Maşallah kuzum bilmiyorum bakalım düşünecek miyim 2.yi rabbim bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Yes beeee. Beklenen gün geldi. Bi öğreneydin ya kııız yarın görmezsem eğer etiketle direkt. Randevu kaçta
8.50 de ayyy cok heyecanlıyımm cinsiyet öğrenmeyen bir ben kaldım ya bu ne. Şu an kız olduğundan ben eminim ama doktordan duymak istyorum

Sizin cinsiyet belli mi acaba kızlarda uykusuzluk olur diyorlar benim de uykum gelmiyor hiç

Kızlar valla ateş sıtma tutunca ve ağrılarım artınca dayanamadım gittim hastaneye, ağrı kesici ateş düşürücü ve vitamin serum taktı doktor. Antibiyotik istemiyorum dedim, zaten takmam da dedi. Ama çok şükür iyi geldi ateşim 38 den yukarı çıkmıştı ama şimdi iyiyim ateş ağrı kalmadı. İşte sırf serum bebeğe bir şey yapar mı korkusundan gitmedim ama ateş yükselince dedim bu daha zararlı hem doktor zarar verecek şey yazar mı dedim.. Çok şükür iyiyim bebeğimi de görmeye gidicem umarım o da iyidir..

Geçmiş olsun canım, hamile iken kullanılan antibiyotikler var. Doktoruna güven iyi yapmışsın gitmekle. Ateş çok daha zarar verir. Dut kaynat suyunu iç. İyi geliyor kum için geçmiş olsun canım

ayy evet gerçekten geçen baktığımda zaten bacak arası boş gibiydi.ama.tam göstermedi bizim sıpa inşallah gösterir yarınnm
İnşallah öğren kuzum bugün biz öğrendiğimiz anı şans eseri videoya çekiyorduk. Çok güzel bir anı oldu bize videoda şokumuz sesimiz çok net

Canım çok geçmiş olsun. Endişe etme .zararı olacak ilacı vermez doktor. Hepimiz ilaç serum alıyoruz gebelikte . Bir şey olmaz bebeğin iyidir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…