Eveeet kızlar bende kasık ağrısı ve idrarda yanma ile gittim ve halsizlik biraz da boğaz ağrısı falan derken tahlilde kum dökme çıktı, bol bol su içiceksin dedi doktor antibiyotikli serum vereyim dedi yok istemedim amaa ağrım fenaaa, enfeksiyon yokmuş çok şükür
Doktor önce bakteri az dıye, yanmam yok dye munorol şase verdı tek kullanımlık. İşe yramadı tabi
2 hafta sonra yıne bi tahlıl, yıne az bakteri çıktı baktı feçmiyor antıbiyotık yazdın5 gun içtim, bol su dedi
Yine var enfeksıyon, zaten anlıyorum oldugunu
Yanmam yok bu arada
Eveeet kızlar bende kasık ağrısı ve idrarda yanma ile gittim ve halsizlik biraz da boğaz ağrısı falan derken tahlilde kum dökme çıktı, bol bol su içiceksin dedi doktor antibiyotikli serum vereyim dedi yok istemedim amaa ağrım fenaaa, enfeksiyon yokmuş çok şükür
Canım benim 2 kızımın arasında 2 buçuk yaş var. Ben isteyerek yaptım. Bi kardeşi olsun tek olmasın dedim hep. İlk kızım doğduğunda annemle aynı sehirdeydik. Ama ikinci kızım doğduğunda farklı şehirlerde yaşıyorduk. Annem doğumuma geldi. 20 gün kaldı dönmek zorunda kaldı. Ben 2 buçuk yaşında ve 20 günlük 2 bebeyle tek başıma kaldım. Ama çok şükür üstesinden geldim. Hiç pişman olmadım ikinci bi çocuk yaptığıma
Kızlar sizden uykusuzluk yaşayanınız var mı ? Benim akşam 10 gibi uykum geliyor uyuyorum 2-3 saat sonra uyanıyorum. Sonra döne döne sabahı ediyorum. Gündüz de hiç uyuyamam zaten kendimi bildim bileli. Günlük 3 saatlik uykuyla duruyorum hep. 1aydır böyle nerdeyse. Doktora dedim uykusuzluk gebelikte büyük sorun dedi. Magnezyum verdi. Magnezyum yeterli gelir mi ki uykusuzluğa
Kızlar valla ateş sıtma tutunca ve ağrılarım artınca dayanamadım gittim hastaneye, ağrı kesici ateş düşürücü ve vitamin serum taktı doktor. Antibiyotik istemiyorum dedim, zaten takmam da dedi. Ama çok şükür iyi geldi ateşim 38 den yukarı çıkmıştı ama şimdi iyiyim ateş ağrı kalmadı. İşte sırf serum bebeğe bir şey yapar mı korkusundan gitmedim ama ateş yükselince dedim bu daha zararlı hem doktor zarar verecek şey yazar mı dedim.. Çok şükür iyiyim bebeğimi de görmeye gidicem umarım o da iyidir..
Kızlar valla ateş sıtma tutunca ve ağrılarım artınca dayanamadım gittim hastaneye, ağrı kesici ateş düşürücü ve vitamin serum taktı doktor. Antibiyotik istemiyorum dedim, zaten takmam da dedi. Ama çok şükür iyi geldi ateşim 38 den yukarı çıkmıştı ama şimdi iyiyim ateş ağrı kalmadı. İşte sırf serum bebeğe bir şey yapar mı korkusundan gitmedim ama ateş yükselince dedim bu daha zararlı hem doktor zarar verecek şey yazar mı dedim.. Çok şükür iyiyim bebeğimi de görmeye gidicem umarım o da iyidir..
Geçmiş olsun canım, hamile iken kullanılan antibiyotikler var. Doktoruna güven iyi yapmışsın gitmekle. Ateş çok daha zarar verir. Dut kaynat suyunu iç. İyi geliyor kum için geçmiş olsun canım
Canım çok geçmiş olsun. Endişe etme .zararı olacak ilacı vermez doktor. Hepimiz ilaç serum alıyoruz gebelikte . Bir şey olmaz bebeğin iyidir merak etme