2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    289
Evet, bence de hem bebek de rahat edemiyor en güzeli sade ve rahat seçimler

Hayır ne dantellikızda boynunda ve ya yakasında çiçek resmi bile olunca xoş görünüyor resimlerde ama olsun ben bir şeyler bulucam oğluşuma

Bende ayni sizin gbi düşünüyorum ve canım istediğinde yiyorum zatn oturup da hunharca yemiyoruz yani

Ay kızlar ya da bunu mu alsam hastane çekimi için önü bağlı halde çekim olsa hem kumaşı müslin bebişle de takım oluruz hem yazın deniz sonrası plajda da giyerim suyu iyi çeker

Eklentiler

• Screenshot_20231018-132437~2.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 87
  • Screenshot_20231018-132426~2.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 87
Ay kızlar ya da bunu mu alsam hastane çekimi için önü bağlı halde çekim olsa hem kumaşı müslin bebişle de takım oluruz hem yazın deniz sonrası plajda da giyerim suyu iyi çeker
Sen çekim yapıcaksın ben daha güzellerini görmüştüm amaama tabi sen beğendiysen o zaman ok

Bana dün iesef 1.gr iğne yazıldı idrar yolu enfeksiyonu için. Lökosit 22 eritrosit 16 ve 103 bakteri çıktı

Sen çekim yapıcaksın ben daha güzellerini görmüştüm amaama tabi sen beğendiysen o zaman ok
Ben çok süslü şeyleri sevmiyorum sade bir de kullanışlı bir şey olsun her zaman giyebileyim istiyorum ama sonuçta daha almadım önerilere açığım bir de yenidoğan cekimimiz ve aile cekimimiz olacak 1 haftalıkken orada süslü çekileceğim konsept seçip bakalım

3 birsey değil değil canım korkma benim 100ün üstünde çıktı. 3 için normal diyorlar sadece su tüketimi arttır. Sende 3 çıkması bile şahane çünkü keton sende yüksek cıkıyor canım

Ben instaqramda hep görüyordum canım lohusa takımları yazınca çıkıcak karşınakız sen 1 haftalıkken nasıl hazırlanıcan valla hiç bununla uğraşamam zaten zar zor toparlanıcazben çeksem bir tek bebişi 40 gündede evde toplanıcaz zaten ailece kendimiz için çekeriz

Hazırlanmayacağım ki yani saçımı makyajımı evde yapacağım sonra direkt stüdyoya gideceğiz. Kıyafetler onlardan olacak seçtiğimiz konsepti giyeceğiz, bebişin daha çok çekimi olacak ama onlar da zaten sürekli uyudukları için kolay oluyormuş yani ben uğraşmayacağım çeken kişiler uğraşacak

Bir de lohusa takımı almayacağım canım ben elbise ya da bu tarz kimono falan almayı düşünüyorum dışarıda da giyebileyim istiyorum onun dışında normal pijama giyeceğim ben

İyi canım o zaman gönlünce olsun her şeyHepimizin hayalleri gerçek olsun.Amiiin

Bir de lohusa takımı almayacağım canım ben elbise ya da bu tarz kimono falan almayı düşünüyorum dışarıda da giyebileyim istiyorum onun dışında normal pijama giyeceğim ben
O zaman canım dediğin gibi sade olmalı..bende 2 pijama gecelik sabahlıkla idare edicem

Ben hamile olduğumu bilmeden alkol kullanmıştım. Tabi doktora gidince hemen sordum bir kaç ayrı doktora da sordum. Daha içme dedi hepsi de. Kola ara ara içiyorum. Yeme denen sakatat da yemiyorum korkudan ama pizza hamburger de yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…