2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Canım çok geçmiş olsun sana da yaaa, enfeksiyon önemli bir durum, mutlaka doktora git kuzum takibi yaptır. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle merak etme

Ben hastane çekimi ve 40ı için aynı kıyafeti giydireceğim onun dışında da yenidoğan çekimi olacak 1 haftalıkken düşünüyoruz bakalım zaten orada konsept ve kıyafetler fotoğrafçıdan seçilecek nerede yaptıracağımıza karar verdik de doğumdan hemen sonra randevu alacağız inşallah

Kuzum yeni doğan giyimi 40 günde olmazki bence çok hızlı büyüyorlar

Kızlar İstanbul Avrupa yakasında iyi bildiğiniz detaylı ultrason yaptırabileceğim doktor var mı ?

Kuzum yeni doğan giyimi 40 günde olmazki bence çok hızlı büyüyorlar
Canım 0-3 ay takım o yüzden 40ında da giyer, 50cmlik değil hem de patikli de değil tulumu o yüzden giyer diye düşünüyorum bakalım

Kızlar bir şey soracağım idrar yolları için antibiyotik kullananlar idrar tahlilinizde lökosit ve eritrosit kaç çıkıyor da ilaç veriyorlar benim üç birim çıktı doktorum sınırda antibiyotik kullanmaya gerek yok dedi de merak ediyorum yinede

Canım 0-3 ay takım o yüzden 40ında da giyer, 50cmlik değil hem de patikli de değil tulumu o yüzden giyer diye düşünüyorum bakalım
Anladım canım yok ben 2 tane sipariş etmek istiyorum çıkış için beğendiğim var onlar daha minikama 40 gün için hala seçiyorum

Canım çok geçmiş olsun sana da yaaa, enfeksiyon önemli bir durum, mutlaka doktora git kuzum takibi yaptır. Bir şey olmaz Allah'ın izniyle merak etme
İnşallah bu ara herkes hasta salgın var dikkat ettiğim halde kaptım şifayı sana da acil şifalar

Anladım canım yok ben 2 tane sipariş etmek istiyorum çıkış için beğendiğim var onlar daha minikama 40 gün için hala seçiyorum
Anladım canım kararsız kalırsan at fikirleşiriz, ben hep 56cm ve üzeri aldım ilk 3 ay için. Bol giysin bir şey olmaz diye düşünüyorum zaten evde olacağız hep az aldım hemen büyüyor diye ilk 3ayı o şekilde tamamlamayı düşünüyorum. Hastane için doğumdan sonra giydirmesi için aldıklarımdan herhangi bir zıbın tulum çorap şapka bir de 4 katlı müslin battaniye vereceğim hemşireye özel bir şey almayacağım sadece çekim için o attığımı alacağım o kadar

Benim 3-4 çıkmıştı doktor sıkıntı yok demişti ki zaten hiç şikayetim yoktu rutin kontrol için yapılmıştı test, sadece bol su iç demişti o kadar ve öyle yapıyorum ben de en başından beri. Önemli olan kültürün negatif olması benim negatifti o yüzden sıkıntı yok demişti doktor bu arada bu bahsettiğim 12. haftadaydı. Doktorun gerek yok dediyse gerek yoktur canım sen bol su iç hem bebiş için hem de enfeksiyon için en faydalısı bu

" Onu asla yeme, bundan uzak dur" bu cümleleri kesinlikle doğru bulmuyorum ve bir şey yenmemesi gerektiğinde benim için çok daha çekici hale geliyor. Sonuçta oturup bir kilo hurma yiyemeyiz. Yiyeceğimiz maksimum 2-3 tane olacak. 2-3 tane ile düşecek çocuk zaten ne olursa olsun düşecektir Hurmaya bağlamak saçma. Canım istediğinde cola da içiyorum, şarap da içiyorum.
(Ayda yılda bir küçük bir çay bardağı dolusu kadar en fazla. Sosyal ortamda eşlik etmek gibi düşünülebilir) ya da ne bileyim fastfood da yiyorum (Ayda bir güvendiğim yerden pizza ya da hamburger)
Yani o yüzden gıda ile ilgili söylenen her şeyin hurafe olduğunu düşünüyorum açıkçası. Özetle, istediğiniz şeyi doğru aralıklarla ve az miktarlarda tüketmenin büyük sonuçlar doğuracağını düşünmüyorum.

Yaaa teşekkür ederim banada öyle dedi ama doktorum biraz yoğun dedim acaba tam olarak bakmadı mı kafama takıldı benimde şikayetim yok çok şükür inşallah geçmiştir

Annem diyor 40 güne ben alıcam o zaman dedim doğulsun boyuna bak öyle sipariş edekbeyaz istiyorum sadece erkek için çok farklı seçim yok..zaten yeni doğan az almak lazım hemşire için 10 lu takım alıcam onu vericem yani çok özenmicem onun için bende

birebir sizinle aynı fikirdeyim

Yaaa teşekkür ederim banada öyle dedi ama doktorum biraz yoğun dedim acaba tam olarak bakmadı mı kafama takıldı benimde şikayetim yok çok şükür inşallah geçmiştir
İnşallah canım bir şey yoktur Allah'ın izniyle zaten şikayetin de yokmuş oh iyi ne güzel

bence kızı erkeği de yok yeni doğan bebeklere anormal kıyafetler giydirmenin hastane çıkışları görüyorum dantelli kuyruklu bandalı tüylü aklım almıyor bebeğin bir masumiyeti var en saf temiz haliyle beyaz giydirmek gerek diye düşünüyorum

Beyaz en güzeli zaten ay çok heyecanlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…