- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Kuzum eşine de tedavi veriyor mu? Eşine de vermesi şart çünkü. eşler bakteriyi taşıyormuş ve ilişki olursa biz ne kadar ilaç kullanırsak kullanalım tekrarlıyor.Doktor önce bakteri az dıye, yanmam yok dye munorol şase verdı tek kullanımlık. İşe yramadı tabi
2 hafta sonra yıne bi tahlıl, yıne az bakteri çıktı baktı feçmiyor antıbiyotık yazdın5 gun içtim, bol su dedi
Yine var enfeksıyon, zaten anlıyorum oldugunu
Yanmam yok bu arada
kız yok mhrs 10 güm içnde randevu aldığım için iptal etmiş bilmiyodum bunu 3lü test sonuclarım güzel ama ultrasonla bakmadı, kasıkta batmalar var dediğim halde geçen hafta baktık zatrn dedi asistan doktor vardı yine ki kasıkta batmalar yalan değildi gerçekten var....bi 10 gün bekliyim 10 gün sonra özele gidicem
öğrenemedim yineİnşallah öğren kuzum bugünbiz öğrendiğimiz anı şans eseri videoya çekiyorduk. Çok güzel bir anı oldu bize videoda şokumuz sesimiz çok net
Allahım yaaaa. Ne kadar sinir bozucu. Valla iyi dayandın helal olsun kızkız yok mhrs 10 güm içnde randevu aldığım için iptal etmiş bilmiyodum bunu 3lü test sonuclarım güzel ama ultrasonla bakmadı, kasıkta batmalar var dediğim halde geçen hafta baktık zatrn dedi asistan doktor vardı yine ki kasıkta batmalar yalan değildi gerçekten var....bi 10 gün bekliyim 10 gün sonra özele gidicem
Zaten enfeksiyon varsa ilişki olmamalı o zaman hiç bitmez..Kuzum eşine de tedavi veriyor mu? Eşine de vermesi şart çünkü. eşler bakteriyi taşıyormuş ve ilişki olursa biz ne kadar ilaç kullanırsak kullanalım tekrarlıyor.
kız gerçekten çok sinirlerim bozuldu...bu gidisle detaylı da öğrencem cinsiyetiAllahım yaaaa. Ne kadar sinir bozucu. Valla iyi dayandın helal olsun kız
Ben de aynı şeyi düşündüm ve herkes böyle düşünüyor eminim. Ancak hep bir şeyler çıkıyor canımızı acıtacak. Doğal afetler yüzünden yaşanan felaketler, ihmaller yüznden yaşanan kazalar, savaş, hastalık. Allah sonumuzu hayır etsin, evlatlarımıza da hayırlı güzel gelecek yaşamayı nasip etsin.Kizlar ya ikinci gebeligim de büyük deprem olmuştu hep ağlayarak geçirdim bu gebeliğimde müslüman kardeşlerimiz katlediliyor haberleri takip etmek istiyorum ama yüreğim dayanmıyor nasıl bir dönemde yaşıyoruz ya ne pandemisi bitti ne yangını ne savaşı çocuklarım için korkuyorum artık nasıl bir geleceğe bırakıyoruz onları
Aminnn eskiden büyük ninelerimiz dedelerimiz anlatırdı gelmişler 80-90 yaşına işte şu savaşı gordum ben diye ya benim çocuğum daha 6 yaşında görmediği dünya felaketi kalmadı... Çok korkuyorum üç beş seneye bizde bu durumda olursak diye çocuklarımızı zalimlerin bombalari için mi dünyaya getirip yetistiriyoruz bu zalimlige nasıl dur demiyor kimseBen de aynı şeyi düşündüm ve herkes böyle düşünüyor eminim. Ancak hep bir şeyler çıkıyor canımızı acıtacak. Doğal afetler yüzünden yaşanan felaketler, ihmaller yüznden yaşanan kazalar, savaş, hastalık. Allah sonumuzu hayır etsin, evlatlarımıza da hayırlı güzel gelecek yaşamayı nasip etsin.
Ben olsam özele giderdim ya . En azından cinsiyet öğrenmek için sadecekız gerçekten çok sinirlerim bozuldu...bu gidisle detaylı da öğrencem cinsiyeti
Ben her şeye ağlıyorum takıyorum diye bu defa kendimi uzak tuttum haberlerden hatda eşim anlatmak istedikçe diyorum bana anlatma ve gösterme sonra aklımdan çıkmıyor kaç gün bunu düşünüyorumKizlar ya ikinci gebeligim de büyük deprem olmuştu hep ağlayarak geçirdim bu gebeliğimde müslüman kardeşlerimiz katlediliyor haberleri takip etmek istiyorum ama yüreğim dayanmıyor nasıl bir dönemde yaşıyoruz ya ne pandemisi bitti ne yangını ne savaşı çocuklarım için korkuyorum artık nasıl bir geleceğe bırakıyoruz onları
Baksakta bakmasakta biliyorum ki orda çocuklar ölüyor herkes çaresiz bir yardım eli bekliyor eşim hergun eve geldiğinde seferberlik çıkarsınlar neyi bekliyorlar diyip sayıp sovuyor olanlardan da olabileceklerden de çok korkuyorum...Ben her şeye ağlıyorum takıyorum diye bu defa kendimi uzak tuttum haberlerden hatda eşim anlatmak istedikçe diyorum bana anlatma ve gösterme sonra aklımdan çıkmıyor kaç gün bunu düşünüyorum
Zaten bu savaşlarda ne oluyorsa günahsız çocuklara insanlara oluyor malesef ben Azeri olarak seneler önce çok gördük ş....ermenistandan..hiç bitmiyor bu savaşlarBaksakta bakmasakta biliyorum ki orda çocuklar ölüyor herkes çaresiz bir yardım eli bekliyor eşim hergun eve geldiğinde seferberlik çıkarsınlar neyi bekliyorlar diyip sayıp sovuyor olanlardan da olabileceklerden de çok korkuyorum...
Dün akşam aynı şeyi düşündümKizlar ya ikinci gebeligim de büyük deprem olmuştu hep ağlayarak geçirdim bu gebeliğimde müslüman kardeşlerimiz katlediliyor haberleri takip etmek istiyorum ama yüreğim dayanmıyor nasıl bir dönemde yaşıyoruz ya ne pandemisi bitti ne yangını ne savaşı çocuklarım için korkuyorum artık nasıl bir geleceğe bırakıyoruz onları
seferberliğe gerek yok isteyen gidebilir Filistine yardıma canım örgütlerde dünya kadar para var burda kazandığıdan da çok kazanır gidenler ülkemizde savaştan kaçan bir dolu mülteci var onlar kendi ülkelerini savunmaya gitsin bizden de isteyen gitsin daha ülkemizde kendi askerliğini yapan kalmadı herkes bedelli de :/ büyük bir akıl tutulması hiçbirsey yokken oldu gencler festivalde katledildi bizim ülkemizde olsa gelseler bir yeri bassalar bir dolu gencimiz öldürülse kınama mı yapacağız biz savaş açmaz mıydık ama işler çığrından çıktı hastane bombalamak nedir deliler dünyayı yönetiyor olan masum sivil halkaBaksakta bakmasakta biliyorum ki orda çocuklar ölüyor herkes çaresiz bir yardım eli bekliyor eşim hergun eve geldiğinde seferberlik çıkarsınlar neyi bekliyorlar diyip sayıp sovuyor olanlardan da olabileceklerden de çok korkuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?