2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Kuzum eşine de tedavi veriyor mu? Eşine de vermesi şart çünkü. eşler bakteriyi taşıyormuş ve ilişki olursa biz ne kadar ilaç kullanırsak kullanalım tekrarlıyor.

O Oylesinwbirisii belli mi cinsiyet çabuk yazzzzzzzzzzzz
kız yok mhrs 10 güm içnde randevu aldığım için iptal etmiş bilmiyodum bunu 3lü test sonuclarım güzel ama ultrasonla bakmadı, kasıkta batmalar var dediğim halde geçen hafta baktık zatrn dedi asistan doktor vardı yine ki kasıkta batmalar yalan değildi gerçekten var....bi 10 gün bekliyim 10 gün sonra özele gidicem

Allahım yaaaa. Ne kadar sinir bozucu. Valla iyi dayandın helal olsun kız

Ya bu arada hurma ve maydonoz yiyen var mı içinizde. Hamile kalınca burada bazı kızlar demişti sakın yeme falan diye ancak bir kaç kızın hurma ve maydonoz yediğini öğrendim.Acaba ilk 3 aylık dönem için miydi yeme sakıncası.

Kizlar ya ikinci gebeligim de büyük deprem olmuştu hep ağlayarak geçirdim bu gebeliğimde müslüman kardeşlerimiz katlediliyor haberleri takip etmek istiyorum ama yüreğim dayanmıyor nasıl bir dönemde yaşıyoruz ya ne pandemisi bitti ne yangını ne savaşı çocuklarım için korkuyorum artık nasıl bir geleceğe bırakıyoruz onları

Ben de aynı şeyi düşündüm ve herkes böyle düşünüyor eminim. Ancak hep bir şeyler çıkıyor canımızı acıtacak. Doğal afetler yüzünden yaşanan felaketler, ihmaller yüznden yaşanan kazalar, savaş, hastalık. Allah sonumuzu hayır etsin, evlatlarımıza da hayırlı güzel gelecek yaşamayı nasip etsin.

Aminnn eskiden büyük ninelerimiz dedelerimiz anlatırdı gelmişler 80-90 yaşına işte şu savaşı gordum ben diye ya benim çocuğum daha 6 yaşında görmediği dünya felaketi kalmadı... Çok korkuyorum üç beş seneye bizde bu durumda olursak diye çocuklarımızı zalimlerin bombalari için mi dünyaya getirip yetistiriyoruz bu zalimlige nasıl dur demiyor kimse

Kızlar yaşanılanlar çok kötü. Belki de bir ilk böyle birşey. Hastane bombalamak hangi savaşta var anlatıldı ki ama mümkün mertebe bakmayın haberlere. Sosyal medyaya. Baktıkça üzülüyoruz ve bu bizi de bebeğimizi de etkiliyor. Bir de korkuyoruz haliyle. Şuan psikolojik olarak eskisi kadar sağlam da değiliz

Ben her şeye ağlıyorum takıyorum diye bu defa kendimi uzak tuttum haberlerden hatda eşim anlatmak istedikçe diyorum bana anlatma ve gösterme sonra aklımdan çıkmıyor kaç gün bunu düşünüyorum

Ben her şeye ağlıyorum takıyorum diye bu defa kendimi uzak tuttum haberlerden hatda eşim anlatmak istedikçe diyorum bana anlatma ve gösterme sonra aklımdan çıkmıyor kaç gün bunu düşünüyorum
Baksakta bakmasakta biliyorum ki orda çocuklar ölüyor herkes çaresiz bir yardım eli bekliyor eşim hergun eve geldiğinde seferberlik çıkarsınlar neyi bekliyorlar diyip sayıp sovuyor olanlardan da olabileceklerden de çok korkuyorum...

Merhaba hanımlar bebse 18+3 haftalık gebelik. Son zamanlarda yemekten sonra midemde yanma oluyor. Sizlerde oluyor mu? Nasıl bir çözüm buldunuz?

Zaten bu savaşlarda ne oluyorsa günahsız çocuklara insanlara oluyor malesef ben Azeri olarak seneler önce çok gördük ş....ermenistandan..hiç bitmiyor bu savaşlar

Dün akşam aynı şeyi düşündüm ben asla bakamiyorum çok fazla stresli takıntılı bi insanım dün aksam herkes instagramda paylasti gordum butun gece uyudum kabus gordum uyandim peşpeşe Allahım yardimcıları olsun tez vakitte bitmesini nasip etsin bu vahşehin

seferberliğe gerek yok isteyen gidebilir Filistine yardıma canım örgütlerde dünya kadar para var burda kazandığıdan da çok kazanır gidenler ülkemizde savaştan kaçan bir dolu mülteci var onlar kendi ülkelerini savunmaya gitsin bizden de isteyen gitsin daha ülkemizde kendi askerliğini yapan kalmadı herkes bedelli de :/ büyük bir akıl tutulması hiçbirsey yokken oldu gencler festivalde katledildi bizim ülkemizde olsa gelseler bir yeri bassalar bir dolu gencimiz öldürülse kınama mı yapacağız biz savaş açmaz mıydık ama işler çığrından çıktı hastane bombalamak nedir deliler dünyayı yönetiyor olan masum sivil halka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…