2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    287
Bugün ikimiz içinde sorcam bakalım amaa ben dün uyandigimda sanki odamızda doğalgaz kokusu vardı öyle geldi bana ondan uykum kaçti uyuyamadım ama bugün öyle bir şey yok sadece tuvalete kalktım geri yattim yook ama neler düşünüyorum uyumak için yanii hani kafamdan uykuyu çıkarmak için🙈😀😀 neyse bu durum eşime yarayacak çünkü kahvalti yapmıyordu genelde şimdi hazırlıyorum sevinecek 😀😀
aynı durumdayım eşim çok mutlu uyanıp kahvaltı hazırlıyorum :)) güzel geldi bir yandan da :))

bu da ben ve oğluşum :))

Eklentiler

• IMG_8181.webp
    IMG_8181.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 131
Eveeet balık burcu olmak demek fazla hassaslık, duygusallık her şeyi düşünmek demek 🙈😀 olmaz inşAllah yaaa. Benim oğluşum babasına çekerse çok rahat olur eminim. Ben de OKB başlangıcı var ya ben doktoruma sormuştum genelde genetik vs olur demişti o zaman çocuğum da.ileride yaşayabilir mi diye sormuştum, buna bir şey diyemem ama yaşasa bile annesi gibi farkında olup çözmesi için elinden geleni yapar demişti. 🙈
Genetik de önemlidir elbet ama yetiştirme de önemlidir heralde kuzum 😊 inşallah babalarına benzerler bizim çocuklar. Ben de kızımın huyları babasına benzesin çok isterim 😊😊

Kozlar bilmiyorum yargıyı izliyor musunuz? Son bölümü izleyeyim dedim dersim yoktu. Öldüm bittim kahroldum izlerken. Zaten psikopat gibi iyi mi diye kafaları yiyordum bir de bunu izledim mahvoldum ağla ağla

Kızlar selam göbişli fotolar çok tatlı :) bugün kontrolüm vardı 18+4 239 gram olmuşuz :KK70: bugün doktor detaylı zamanın geldi dedi gideceğimiz yerin bilgilerini verdi detaylı yaptıran var mı aranızda kaçıncı haftada gittiniz ?
Hangi perinatologu önerdi canım

Back
X