- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk başlarda damar atması gibi pıt pıt oluyodu şuan daha belirginlesti sanki canlı balık yemişim içerde oynuyo165 boyum 63 kiloyum gebelik başladığındada 63 idim bende öyle bi içimde balon patlıyor gibi bi tarafta ama diğer tarafta yok bir böyle içimden birşey kayıyor gibi sonra iki gün birşey yok inşallah haftaya daha ney güzel hissederim sizin nasıl oluyor şuan benzetmeye çalışırsanız. Bu arada teşekkür ederim içimi rahatlattınız![]()
Kuzum oda sıcaklığına göre tog değeri var o tulumların ona bakarak alcam ben de. İçine iç çamaşırı üzerine uyku tulumu giydiriyorlar hepAyy evet burda biri yazmıştı ben sanıyorum çocuk üşür diye yorgansız..bilemedimki şimdi
Oyyy maşallahYok kuzum 3. Bebeğim benim, ama iki oğlumda bu haftalarda çok nadir hissederdim bir gün bir iki tekme atsa üç gün hissetmezdim. Kızın maşallahı var 16. Haftada bir başladı tekmelemeye gün içinde genel olarak tekmeliyor artık ayaktaykende hissediyorum![]()
Ayyyyy korktumsen de hangi makine var peki kuzum?
Salça için doktor kullanma çok dedi bana kuzum. Zararlı diye değil ama yanlış anlama. Midem rahat değil hep yanıyor diyorum. Onun üzerine söyledi. Bir de yemekle beraber su içme yedikten sonra da uzan dediBende öyleyim ya durup durup izliyorum özlemimi alıyorAA çok mantıklı bende kimyonla deneyim teşekkür ederim canım
ben salçayı çok seviyorum yaaa ondan vazgeçemem
![]()
Ben de kitaplardan okuduğum kadarıyla böyle karar verdim kuzum. Bir de mesela şey diyor gündüz normal sesler olsun evde o şekilde uyusun. Ama akşam ortam hem sessiz olsun hem de ışık olmasın mutlaka anlasın farkı diyorAynen bende 1 tane penye battaniye aldım 1 er tanede müslin ve şu yumuşak battaniyelerden alıcam. Bu sene zaten küçük olacaklar onlar yeterli olur bebişler için. Seneye kış kullanmak içinde mutlaka uyku tulumu alıcam. 2 kızımda da uyku tulumu kullandım çok rahat oluyor
Yeni doğana uyku tulumu oluyormu küçük oluyorlar ondan sonrada havalar sıcak olucak yani bizde burda öyle bence seneye en mantıklısı tulumKuzum oda sıcaklığına göre tog değeri var o tulumların ona bakarak alcam ben de. İçine iç çamaşırı üzerine uyku tulumu giydiriyorlar hep
1 tane yorgan al canım yine bu sene yeni doğdukları çok küçük oldukları için önerilmiyor. Seneye kış yine kullanılır. Mesela gündüz uykusunda falan kullanırsın. Çok boğazına kadar örtmeden göğüs hizasında. Ben yorganda kullanıyordum biraz büyüdüklerinde.O zaman bende öyle ederim yorgan almam ama bu bebek nevresim takımlarını ne yapıcam bilmiyorum takımda hep yastık yüzü ve yorgan için var o zaman boşunamı takım alıyoruz?
Aaaa neden acaba? Ben de sormayı unuttum gidince sorcam bakalım ne diyecek. Ama normal doğumda bile dikiş olması gerekebilir diye okudumKizlar buarada doktorum tetanoz vurulma dedi bana yaptirmiycam ben![]()
Bunu bende okumuştum alıştırmamak lazım çok sessize sonra misafir gidince zor oluyormuşBen de kitaplardan okuduğum kadarıyla böyle karar verdim kuzum. Bir de mesela şey diyor gündüz normal sesler olsun evde o şekilde uyusun. Ama akşam ortam hem sessiz olsun hem de ışık olmasın mutlaka anlasın farkı diyor
Zaten kiralama bile var kuzum İstanbul da. Bir fenomende görmüştüm. Ben araştırırım mecbur çünkü burada bulamamBnde yok cnm, almamıştım işte, şmdi ise arkadasımdan alıcam
Evet bende öyle biliyorum karın kasları ilk gebelikte daha sıkı oluyormuşOyyy maşallahzaten attık normal kuzum senin. Kitapta yazıyor ilk gebelik değilse hissedersiniz diye
![]()
Şey var kuzum tulum şeklinde değil de kundak gibi olanları var yeni doğan içinYeni doğana uyku tulumu oluyormu küçük oluyorlar ondan sonrada havalar sıcak olucak yani bizde burda öyle bence seneye en mantıklısı tulum
Evet canım kesinlikle geceyle gündüzü ayırt ettirmeye ilk günden itibaren başlamalıyız. Bi karıştı mı düzene sokması baya zor oluyorBen de kitaplardan okuduğum kadarıyla böyle karar verdim kuzum. Bir de mesela şey diyor gündüz normal sesler olsun evde o şekilde uyusun. Ama akşam ortam hem sessiz olsun hem de ışık olmasın mutlaka anlasın farkı diyor
Ayyy ne güzel darısı başımıza yaaEvet bende öyle biliyorum karın kasları ilk gebelikte daha sıkı oluyormuşnormalde muayene günü gelene kadar zor sabrederdim hareketlerini hissetmeye başlayınca rahatladım şimdi daha rahat bekliyorum
![]()
İnşallah yapabilirim düzeniEvet canım kesinlikle geceyle gündüzü ayırt ettirmeye ilk günden itibaren başlamalıyız. Bi karıştı mı düzene sokması baya zor oluyor![]()
Bnde vurulmıcam, mesaj attım sağlık ocagınaKizlar buarada doktorum tetanoz vurulma dedi bana yaptirmiycam ben![]()
O zaman alarken yeni doğan yorganı almıcam çünkü ben baktım onlar çok minik..1 yaş üstü alırım..1 tane yorgan al canım yine bu sene yeni doğdukları çok küçük oldukları için önerilmiyor. Seneye kış yine kullanılır. Mesela gündüz uykusunda falan kullanırsın. Çok boğazına kadar örtmeden göğüs hizasında. Ben yorganda kullanıyordum biraz büyüdüklerinde.