Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de öyle olur canım. Kurul toplantımız bile 3 gün sürüyor gerisini sen düşünSormaaaa benim de. Benim okulum bir de hiç anlayışlı değil. Tutar yani o saatlerde baya baya. Aşırı sinir olduk biz de eşimle. Ben de diyordum ki doğumdan sonra 10 gün babalık izni peşine ara tatil de var evde olur eşim. Hayallerim çöp oldu ya
Canım peşine düş mutlaka çok önemli hormon çünküvar canim kizimda kulanmistim ilac ama ilgilenen yok
Offf yani dünyayı biz kurtarcaz sanki.. bizim de kafamızı dinlemeye ihtiyacımız var. O tatil bana öyle iyi geliyordu kiBizde de öyle olur canım. Kurul toplantımız bile 3 gün sürüyor gerisini sen düşün![]()
Bugünden beri tavuk muhabbetleri var yok hamburger yok çıtır tavuk benimde canım popeyes tan çıtır tavuk istedi en kısa zamanda gidip yemek istiyorumAy benim orda fix bi menüm vardı tavuklu barbekü brioche. ama o da kalkmış artık . yemem diye düşünüyordum kiiiiiiii imdadıma @imminnie yetişti![]()
tavuklu barbekü deluxe'de güzl oluyormş
ayda 1 yemekten de bir şey olmaz heralde yaaa.. ben geçenlerde abarttım. 2 hafta üst üste yedim. sonra diyetiisyenim fırça atınca kestim şimdilik
![]()
Çok Teşekkürler .5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı test yapmadım stres yapıp moralimi bozmak istemedim kan gününü bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırımEngellemez eğer 5. gün embriyosu ise test yapabilirsin çıkar ama 3. gün embriyosu ise beklemelisin canım. Bu arada benim akıntım olmamıştı ama olan çok kişi okumuştum herkes farklı yaşıyor inşallah sağlıkla pozitif sonuç alırsın![]()
Ben kfc isterim daha çokBugünden beri tavuk muhabbetleri var yok hamburger yok çıtır tavuk benimde canım popeyes tan çıtır tavuk istedi en kısa zamanda gidip yemek istiyorum![]()
Benim de 2 embriyoydu biriyle devam ediyoruz, inşallah senin ikisi de tutunur güzel haberlerle gel inşallahÇok Teşekkürler .5 gün embriyosu 2 tane transfer yapıldı test yapmadım stres yapıp moralimi bozmak istemedim kan gününü bekliyorum inşallah hayırlı sonuçlar alırım
Demir mi 115 canım bu arada ben kullanmıyorum henüz kan ilacıKizlar OMEGA ve kan ilacını ard arda mi kullanıyorsunuz ya i sabah açken kan hapı kahvaltıdan sonra OMEGA şeklinde mi yoksa omegayi öğlen mi aliyorsunuz. Benim kan sonucum ciktida 128 di hamile kaldigimda 115 olmuş hapa basliycam yarın sabah
Aman ye o kadarcıktan nolcak . Çocuğun mikroba da ihtiyacı varBugünden beri tavuk muhabbetleri var yok hamburger yok çıtır tavuk benimde canım popeyes tan çıtır tavuk istedi en kısa zamanda gidip yemek istiyorum![]()
Benimki ChiccoKızlar bana ateş ölçer tavsiye eder misiniz kafam karıştı![]()
Birde yastık içinde oluyor takım olarak aslında boşuna para vermiş oluyoruz takıma sadece tekli satılan yerler olsaydı kaç tane alırdımcanım nevresimi de yatak örtüsü çarşaf olarak serersin evet artık yorgan kullanılmıyor diye biliyorum ben de
Teşekkür ederiimm o markaya da bakayımBenimki Chicco
Kan ilacını sabah omegayı akşam kullanıyorumKizlar OMEGA ve kan ilacını ard arda mi kullanıyorsunuz ya i sabah açken kan hapı kahvaltıdan sonra OMEGA şeklinde mi yoksa omegayi öğlen mi aliyorsunuz. Benim kan sonucum ciktida 128 di hamile kaldigimda 115 olmuş hapa basliycam yarın sabah
Niqu kuzum sen hamile külotu aldım demiştin hangi marka aldın link verir misin
Bak oda olabilir normalde pek gidip yemem öyle çıtır tavuk falan. Buradaki avmlerden birinde popeyes gormustum ama kfc varmı bilmiyorumBen kfc isterim daha çokama yaşadığım yerde yok. Yemek istesem de yiyemem
![]()