- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
senle ben daha cinsiyeti %100 öğrenemedikAyyyy sen baya başladın alışverişe![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
senle ben daha cinsiyeti %100 öğrenemedikAyyyy sen baya başladın alışverişe![]()
Felaket tellalı hepsi demek kiYok kuzum konuşmuyoruz. Ama bugün böyle olacağı tutmuşeşimi aramış eşim de açmamış. Her zaman açmaz o
öyle olunca hemen aklına bi şey olacağı geliyor. Hep böyle. Eşim mesela biz onlardayken dışarı çıksın 5 dk geç kalsın kaza mı yaptı kavga mı etti acaba biriyle arasana. Delirtiyor beni
![]()
Ahahaahahahahahbu ben hamileliğimi yeni öğrendiğimde rüyasında ikiz görmüşo ilk kontrol en geç 2.kontrolde belli oluyor diye açıklama yaptım ama hala umudu var
doğumda birden 2.nin pırtlayacağını düsünüyo galiba
Ayyy evet benim ki 95 de kaldısenle ben daha cinsiyeti %100 öğrenemedik![]()
senin kv tam drama queenYok kuzum konuşmuyoruz. Ama bugün böyle olacağı tutmuşeşimi aramış eşim de açmamış. Her zaman açmaz o
öyle olunca hemen aklına bi şey olacağı geliyor. Hep böyle. Eşim mesela biz onlardayken dışarı çıksın 5 dk geç kalsın kaza mı yaptı kavga mı etti acaba biriyle arasana. Delirtiyor beni
![]()
Felaket tellalı hepsi demek kibenimde geçende canım börek istemişti. Babam da bulunduğumuz ilçede 5 tane börekçi gezdi hepsinde bitmiş şansımıza. En son birisinde bulduk yedik falan . Ben de yemeden önce masada ‘dedesini yordu minik :))’ yazmıştım foto paylaştım . Kv aradı ayyyy dedesini yordu deyince kötü bir şey oldu sandım diyor
neden yaaaa nedeeeeen
![]()
Hep böyle. Kafası hep böyle kötüde. Hiç iyi şeyler gelmez aklına. Şimdi çocuk doğunca da yazın onlara gidince çocuk hasta olursa yandık hemen kendi çapında saçmalıkları başlarsenin kv tam drama queen![]()
ay benimkide kesin kız bence ama doktordan duymak stiyorum alısveris icinnnAyyy evet benim ki 95 de kaldıben Alışveriş de yapmıyorum zaten. Bir dahakine 100 olur herhalde inşallah
ama bana videoda gösterdiği şey Mehmet boz un instagramda anlattıklarına göre kız kesin diyorum ben
![]()
Bnim rahmetli kayınvalıdem erkek çocuk hastasıydıAhahaahahahahahAllah ım bunların bu yorumları saçmalıkları beni öldürecek
bir de erkek aşkları. Benim de erkek kardeşim var ama hiç farklı değildi annem ona. Hiç de erkek olsun isteği de yok başından beri kız dedi annem. Bu kv ler neden böyle anlamıyorum
![]()
grliyo mu peki? Ayyy en sinir oldugum nsan tipi, senle gitmek istesek seni de çağırırızHep böyle. Kafası hep böyle kötüde. Hiç iyi şeyler gelmez aklına. Şimdi çocuk doğunca da yazın onlara gidince çocuk hasta olursa yandık hemen kendi çapında saçmalıkları başlar![]()
bir de peşimize de düşüyor herşey için. Eşim dese ki hadi şuraya gidelim beraber gidelim der hemen. Ben de geleyim der vs vs vs![]()
E tabi kuzum. Bana doktor yine de Alışveriş yapma dedi 95 dediği haldeay benimkide kesin kız bence ama doktordan duymak stiyorum alısveris icinnn
yaaaaYeni cicileeeer![]()
Ayyy Allah ım neden bu kadar karışırlar yarabbim. Şimdi daha rahat olacaksın inşallah kuzumBnim rahmetli kayınvalıdem erkek çocuk hastasıydı
Adınıda kndı koysun istedi
Anneme de allah sanada torun versın derdi hep
Çunku abimin çocuğu yoktu
Benim oğlum annemin torunu değildi onun kafasında
Ayy nelerle uğraştım zamanında
evet mesela ben ilk erkek demelerini cok takmıyorum erken hafta oldugu icin bu yzden soranlara kız su anlık diyorım erkek de demislerdi ya diye atlıyorAhahaahahahahahAllah ım bunların bu yorumları saçmalıkları beni öldürecek
bir de erkek aşkları. Benim de erkek kardeşim var ama hiç farklı değildi annem ona. Hiç de erkek olsun isteği de yok başından beri kız dedi annem. Bu kv ler neden böyle anlamıyorum
![]()
Yok kuzum bir şekilde kaçıyoruzgrliyo mu peki? Ayyy en sinir oldugum nsan tipi, senle gitmek istesek seni de çağırırız![]()
İşte saçmalıyor ne diyimtövbe yarabbim. Kötü birşey olsa bunu paylaşacak değildin herhalde
![]()
Yaaa hem de çooookyaaaaçok çok çook bayıldımmm
kızları da süslemek ayrı zevkli
Ahahhahahevet mesela ben ilk erkek demelerini cok takmıyorum erken hafta oldugu icin bu yzden soranlara kız su anlık diyorım erkek de demislerdi ya diye atlıyorbu kadar erkek istiyosan doğur bi tane tutturursun belki diceksin olmıcak
geöen birine 15.haftasına kadar kız demisler 17de birden pipi sürpriz yapmıs korkuyorumE tabi kuzum. Bana doktor yine de Alışveriş yapma dedi 95 dediği halde![]()
Beyin tutulması yaşıyorlar benceİşte saçmalıyor ne diyim
Yaaa hem de çooookteşekkür ederim
![]()
Aaaaaa! Şuan şoktayımgeöen birine 15.haftasına kadar kız demisler 17de birden pipi sürpriz yapmıs korkuyorumo yüzden bi 10 gün daha beklcem