- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Kızlar sanki karnım küçüldüEki Görüntüle 3320401
Bu aralar benimde öyle
 minibüslerde falan kimse yer vermiyor anlaşılmadığı için
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sanki karnım küçüldüEki Görüntüle 3320401
Tam bir erkek karnı dik duruyorOyyy nasıl güzel çıkmış karnın yaaa çok tatlıııı

Akşama doğru şişer canım merak etmeKızlar sanki karnım küçüldüEki Görüntüle 3320401

benim öyle oluyor akşamları daha şiş
 benim öyle oluyor akşamları daha şiş 
Yarın 20 oluyorum kuzumAyyy canım maşallah karnın çok güzel büyümüş

büyüsün azcık artık
büyüsün azcık artık

Bende var ama şuan düşüyor belimden ya büyük mü aldım naptım giyemiyorum iyi gelmişti alırken, yürüdükçe düşüyor hiç estetik durmuyorben de ne giyeceğimi bulamıyorum ya. Hava da soğudu. Kadife diye bu lastikli altı giydim. Bir tane hamile kotu alayım diyorum onu giyerim
 uzun elbiseler alacağım örme bol hamilelik sonrası da giyerim hem diye düşünüyorum
 uzun elbiseler alacağım örme bol hamilelik sonrası da giyerim hem diye düşünüyorumEvet bende de oluyor oturmak lazım herhalde arada bir iş yaparkenBen yarım saat ayakta dursam yemek yaparken falan hemen belime kasıklarıma ağrılar girmeye başlıyor. Sizin de öyle mi kızlar . Normal mi bu
Kuzum ben uzanarken bile oluyor ayakta kalarken hiç sormaBen yarım saat ayakta dursam yemek yaparken falan hemen belime kasıklarıma ağrılar girmeye başlıyor. Sizin de öyle mi kızlar . Normal mi bu

Evet bende de oluyor oturmak lazım herhalde arada bir iş yaparken
Kuzum ben uzanarken bile oluyor ayakta kalarken hiç sorma

Kıyamammm. İste sen hamileyim deBu aralar benimde öyleminibüslerde falan kimse yer vermiyor anlaşılmadığı için

Maşallah maşallahTam bir erkek karnı dik duruyor

Akşam benim de şişAkşama doğru şişer canım merak etmebenim öyle oluyor akşamları daha şiş

Masa başı çalışıyorum, ayakta olsa devam edemezdim herhalde diye düşünüyorum :) bide ben 1.58 59 kıloyum top gıbı yuvarlanıcam artık napıyım :)Bu çocuk 3 kilo olduğunda napıcaz.. Allah'tan çalışmıyorum. Çalışanlara, sürekli ayakta duranlara helal olsun valla.
En güzeli elbise zaten de burada üşürüm. Çorap ne giyxem ona derdi var bir deBende var ama şuan düşüyor belimden ya büyük mü aldım naptım giyemiyorum iyi gelmişti alırken, yürüdükçe düşüyor hiç estetik durmuyoruzun elbiseler alacağım örme bol hamilelik sonrası da giyerim hem diye düşünüyorum
 bura baya soğudu. Evde de üşüyorum
 bura baya soğudu. Evde de üşüyorumEvet kuzum öyle. Dinlene dinlene yapıyorum herşeyi. Hiç uzun iş yaptığım olmuyorBen yarım saat ayakta dursam yemek yaparken falan hemen belime kasıklarıma ağrılar girmeye başlıyor. Sizin de öyle mi kızlar . Normal mi bu
Hamileler için kilotlu çorap varmış onlardan alıcam ben ama sen orda hasta olursun haklısın boşver estetik olmayıverelim 5 aydaEn güzeli elbise zaten de burada üşürüm. Çorap ne giyxem ona derdi var bir debura baya soğudu. Evde de üşüyorum

Valla ona da helal olsunMasa başı çalışıyorum, ayakta olsa devam edemezdim herhalde diye düşünüyorum :) bide ben 1.58 59 kıloyum top gıbı yuvarlanıcam artık napıyım :)
 sürekli aynı pozisyonda oturmak da zorluyor gebelikte.
 sürekli aynı pozisyonda oturmak da zorluyor gebelikte.  benim de boyum kısa son aylara doğru yatarak yuvarlanıcam bende galiba
 benim de boyum kısa son aylara doğru yatarak yuvarlanıcam bende galiba 
ahahhaValla ona da helal olsunsürekli aynı pozisyonda oturmak da zorluyor gebelikte.
benim de boyum kısa son aylara doğru yatarak yuvarlanıcam bende galiba

kaderimiz aynı
 kaderimiz aynı  sürekli oturamıyorum ki tuvalete gitmekten yarım saatte bir taşınıyorum tuvalete yürüyüş oluyor
 sürekli oturamıyorum ki tuvalete gitmekten yarım saatte bir taşınıyorum tuvalete yürüyüş oluyor  
ahahhakaderimiz aynı
sürekli oturamıyorum ki tuvalete gitmekten yarım saatte bir taşınıyorum tuvalete yürüyüş oluyor

iyi iyi spor oluyodur sana da . Bu saatten sonra yapabildiğimiz tek spor wc gitmek olcak zaten
 iyi iyi spor oluyodur sana da . Bu saatten sonra yapabildiğimiz tek spor wc gitmek olcak zaten