- 25 Temmuz 2023
- 3.723
- 6.152
- 88
Ay ne bileyim yaaa görgüsüzlük gibi geliyor niyese söyleyemiyorumKıyamammm. İste sen hamileyim de

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne bileyim yaaa görgüsüzlük gibi geliyor niyese söyleyemiyorumKıyamammm. İste sen hamileyim de

Gerçekten deiyi iyi spor oluyodur sana da . Bu saatten sonra yapabildiğimiz tek spor wc gitmek olcak zaten

en iyisini yapıyorsun kuzum ders anlatırken bile kalkma yani. Zor ciddenEvet kuzum öyle. Dinlene dinlene yapıyorum herşeyi. Hiç uzun iş yaptığım olmuyor

Ben de söyleyemiyorum ya. Çekiniyorum nedense. Hamileysen bana mı hamilesin banane dicekler gibi geliyorAy ne bileyim yaaa görgüsüzlük gibi geliyor niyese söyleyemiyorum
 bi de öküz biri denk gelirse
bi de öküz biri denk gelirse 
ben de çalışan annelere inanılmaz saygı duyuyorum dün işe gitmem gerekiyordu artık evden çalışıyorum genelde marmarayda belimin ve karnımın ağrısından ağladım hergün işe gitmek çok zorBu çocuk 3 kilo olduğunda napıcaz.. Allah'tan çalışmıyorum. Çalışanlara, sürekli ayakta duranlara helal olsun valla.
 ( Allah kolaylık versin
( Allah kolaylık versinBen de sticker düşünüyorum canım. Çok güzel desenler var trendyolda gördüm. Zaten bi tane 2-3 kapaklı dolap bi de beşik alcam sadece . Çocuk odam 10 metrekare küçücük :)Bebişe çocuk odasını yapan kızlara sorum duvarlara süs nasıl yapıcaksınız?ben sticker düşünüyorum
Dün akşam aynısını düşündümKızlar sanki karnım küçüldüEki Görüntüle 3320401
 benim de karnım küçüldü. Yarı yarıya fark var neredeyse
 benim de karnım küçüldü. Yarı yarıya fark var neredeyse 

Bende trenyoldan bir kaç tane seçtim sadece diyorum acaba iyi gelir mi mobilyam alınınca daha iyi anlıcam nereye ne etsem iyi görünür..benim odamda çok fazla büyük diğilBen de sticker düşünüyorum canım. Çok güzel desenler var trendyolda gördüm. Zaten bi tane 2-3 kapaklı dolap bi de beşik alcam sadece . Çocuk odam 10 metrekare küçücük :)
Ben de bilemedim acaba kaliteliler mi . Resimlerde çok güzel duruyolar. Ben yapıştırınca bişeye brnzemezse üzülürümBende trenyoldan bir kaç tane seçtim sadece diyorum acaba iyi gelir mi mobilyam alınınca daha iyi anlıcam nereye ne etsem iyi görünür..benim odamda çok fazla büyük diğil
Ay evet . Tersler bir şey yapar durduk yere gerilmeye gerek yokBen de söyleyemiyorum ya. Çekiniyorum nedense. Hamileysen bana mı hamilesin banane dicekler gibi geliyorbi de öküz biri denk gelirse

Canım ben bunu almıştım. Bundan mı bahsediyorsunArkadaşlar bir arkadaşım H&M den hamile kıyafeti almıştı, geldi mi güzel mi acaba ? Bir yazabilir mi alan unuttum kimin aldığını.
Bence deHamileler için kilotlu çorap varmış onlardan alıcam ben ama sen orda hasta olursun haklısın boşver estetik olmayıverelim 5 ayda

beğenmeseler de bi şey olmaz
 beğenmeseler de bi şey olmaz 

Maşallah kuzum bebeğin srtok ben artık buradayım anne diyorBizde burda sanki ilkbahargeçen gün doktora giderken kışlık takımımı giyindim şimdilik oluyorlar

sen kafana takıyordun dimi küçük küçük diye en büyük bence senin kuzum.
 sen kafana takıyordun dimi küçük küçük diye en büyük bence senin kuzum.
Ayyy onlar yer vermeli hamile olmasak bile kadına yer vermeli erkekler hiç çekinmeAy ne bileyim yaaa görgüsüzlük gibi geliyor niyese söyleyemiyorum

Kısa süreli kalkıp onlar yazarken oturuyorumen iyisini yapıyorsun kuzum ders anlatırken bile kalkma yani. Zor cidden
Kız sanki bel ayrılcak gibi ağrıyor. Bebeği taşıyamıycak belim kasıklarım bırakıvercek diye bir kaygı yaşamaya başlıyorum. Allah korusun

Yaaaa çita yaptırınca da çok hoşuma gidiyor ama emin değilimBebişe çocuk odasını yapan kızlara sorum duvarlara süs nasıl yapıcaksınız?ben sticker düşünüyorum
Dimiiiii . Düşüncesiz pisliklerAyyy onlar yer vermeli hamile olmasak bile kadına yer vermeli erkekler hiç çekinme

demek ki gaz gitti normale döndükDün akşam aynısını düşündümbenim de karnım küçüldü. Yarı yarıya fark var neredeyse