Kesinlikle düşüncesiz hepsiDimiiiii . Düşüncesiz pislikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle düşüncesiz hepsiDimiiiii . Düşüncesiz pislikler

Bende çıta yaptıracağımYaaaa çita yaptırınca da çok hoşuma gidiyor ama emin değilim

Aynen bende hep onu düşünüyorum ama başka ne ede bilirimkiBen de bilemedim acaba kaliteliler mi . Resimlerde çok güzel duruyolar. Ben yapıştırınca bişeye brnzemezse üzülürüm
 bambizeytin
 canım seninle konuşmuştuk vajinal mantarın geçti mi? Benim fitil fayda etmedi. Birkaç gündür yoğun geliyor huzursuz oldum.

bambizeytin
 canım seninle konuşmuştuk vajinal mantarın geçti mi? Benim fitil fayda etmedi. Birkaç gündür yoğun geliyor huzursuz oldum.  koku yok acı ağrı yanma yok sadece akıntı kaldı ilk defa bukadar inatçı bir mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum.
 koku yok acı ağrı yanma yok sadece akıntı kaldı ilk defa bukadar inatçı bir mantar enfeksiyonu ile uğraşıyorum.Yok kuzum 5 ay için normal yani büyük diğilMaşallah kuzum bebeğin srtok ben artık buradayım anne diyor
sen kafana takıyordun dimi küçük küçük diye en büyük bence senin kuzum.

ama şimdi takmıyorum demek benim iç karnım baya genişmiş
ama şimdi takmıyorum demek benim iç karnım baya genişmiş

Duvar kağıdı aldım canım duvarın bir tarafına kullanıcamBebişe çocuk odasını yapan kızlara sorum duvarlara süs nasıl yapıcaksınız?ben sticker düşünüyorum

Çita neki onu bilmiyorumYaaaa çita yaptırınca da çok hoşuma gidiyor ama emin değilim

Böyle yaptıracağım bende kararım değişmezse canımBende trenyoldan bir kaç tane seçtim sadece diyorum acaba iyi gelir mi mobilyam alınınca daha iyi anlıcam nereye ne etsem iyi görünür..benim odamda çok fazla büyük diğil

Onu bende düşündüm ama nebileyim stickeri sanki çıkartmak oluyor sıkılırsamDuvar kağıdı aldım canım duvarın bir tarafına kullanıcam

Niqu

NiquBen bugün 20+1 im senin kadar değil, hem de benimki de erkek kız, böyle sivri değil.Yok kuzum 5 ay için normal yani büyük diğilama şimdi takmıyorum demek benim iç karnım baya genişmiş

maşallah maşallah
 maşallah maşallah
Ya işte ben 5-6 yaşına kadar kullanırım. Sonra zaten genç odası diye düşündüm.Onu bende düşündüm ama nebileyim stickeri sanki çıkartmak oluyor sıkılırsam
Çok güzel ya sade aslında tam istediğim bu sadece bunu azcık büyüyünce edicemBöyle yaptıracağım bende kararım değişmezse canım
 şimdi hiç kendimi düşünmüyorum istiyorum renkli olsunki gözleri hep renkli eşyalar görsün
şimdi hiç kendimi düşünmüyorum istiyorum renkli olsunki gözleri hep renkli eşyalar görsün
Bu da çok güzel isim bende öyle ışıklı edicemCanım beşik arkasındaki duvara bu şekilde boyanabilir ahşap panel sipariş edeceğiz ve seçtiğimiz bir renge boyayacağız aynı renk de fırfırlı perde diktireceğim. Beşiği bu duvarın önüne koyup üstüne de ışıklı isim yaptıracağım attığım gibi. Duvara da papatyalı sticker düşünüyorum
Niqu
 malesef bende beşiğin arkasına olmucak hazır olunca odayı göstericem anlıcaksınız neden
malesef bende beşiğin arkasına olmucak hazır olunca odayı göstericem anlıcaksınız neden perdeler sade kahverengi edicem..birde ben tam erkek odası yapmıcam orta bir şey bir tek isim mavi
 perdeler sade kahverengi edicem..birde ben tam erkek odası yapmıcam orta bir şey bir tek isim mavi
Çita neki onu bilmiyorum
Ben biraz soft yapacağım canım, birde üst katımda bir oda var onuda oyun odası tarzında yapacağım. Orayı renkli düşünüyorum. İnşallah sağ Salim gelirlerde, bunları hal ederiz yaparız ama yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlarÇok güzel ya sade aslında tam istediğim bu sadece bunu azcık büyüyünce edicemşimdi hiç kendimi düşünmüyorum istiyorum renkli olsunki gözleri hep renkli eşyalar görsün

Kız atsana resim merak etdim bendeBen bugün 20+1 im senin kadar değil, hem de benimki de erkek kız, böyle sivri değil.maşallah maşallah

Ay benimde sivri değil, herkes kız mı diyorBen bugün 20+1 im senin kadar değil, hem de benimki de erkek kız, böyle sivri değil.maşallah maşallah

dün kv etlisi bu kız karnı gibi diyor
 dün kv etlisi bu kız karnı gibi diyor 
2-3 aya hazır olur artık odalar, atarız birbirimizeBu da çok güzel isim bende öyle ışıklı edicemmalesef bende beşiğin arkasına olmucak hazır olunca odayı göstericem anlıcaksınız neden
perdeler sade kahverengi edicem..birde ben tam erkek odası yapmıcam orta bir şey bir tek isim mavi

ben de odasında pembe hiçbir şey kullanmayacağım naif sade bir şey istiyorum bakalım
 ben de odasında pembe hiçbir şey kullanmayacağım naif sade bir şey istiyorum bakalım 
O zaman iyi canım ben şimdi oyun odası yapmıcam ondan orayı renkli edicem Allahın izniyleBen biraz soft yapacağım canım, birde üst katımda bir oda var onuda oyun odası tarzında yapacağım. Orayı renkli düşünüyorum. İnşallah sağ Salim gelirlerde, bunları hal ederiz yaparız ama yeterki sağlıklı sıhhatli doğsunlar
 aynen tabi bunlar hall olunucak hiç odası olmuyanlar var yeterki sağ salim doğsunlar büyüsünler
aynen tabi bunlar hall olunucak hiç odası olmuyanlar var yeterki sağ salim doğsunlar büyüsünler

Bu da çok güzelmiş ben de şunu çok beğendimCanım beşik arkasındaki duvara bu şekilde boyanabilir ahşap panel sipariş edeceğiz ve seçtiğimiz bir renge boyayacağız aynı renk de fırfırlı perde diktireceğim. Beşiği bu duvarın önüne koyup üstüne de ışıklı isim yaptıracağım attığım gibi. Duvara da papatyalı sticker düşünüyorum
Niqu