- 30 Eylül 2022
- 2.564
- 3.453
- 63
22+3Kaçıncı haftadasınız şu anda?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22+3Kaçıncı haftadasınız şu anda?
Kuzum bebişi besleyici şeyler yemişsin haşlamalar olarak ceviz muzlu süt yumurta avokado hepsi bebişe yarar şeyler ama sen doymuyorsun ben ona üzüldümKızlar bugün az mı yedim sizce akşam yemeği olarak brokoli karnabahar patates havuç haşlaması ve salata yedim. Öğlen yemek yemedim zorla ceviz muzlu süt. Sabah da 2 yumurta avokado peynir. Az mı oldu böyle
Yok vallahi acıkmıyorum kuzumKuzum bebişi besleyici şeyler yemişsin haşlamalar olarak ceviz muzlu süt yumurta avokado hepsi bebişe yarar şeyler ama sen doymuyorsun ben ona üzüldümyoksa bebiş doyar
ben günlük yediğimi anlatsam roman olur ben aç gözlülüğüme yiyorum tamamen onu fark ettim
![]()
Zaten diyorlar ya önemli olan bebişe kilo aldıracak şeyler yemek yoksa gerisi bizim istediklerimiz canım hiç canını sıkma güzel yemişsin bugün besleyici olmuş benceYok vallahi acıkmıyorum kuzumbunları da hep zorlayarak yiyorum. Bu hafta hep bebek için olan şeyleri yiyorum ki kilo alsın
Ay ben deli gibi karbonhidrat tüketiyorum. En büyük zevkim hamur işi, ekmekKızlar bugün az mı yedim sizce akşam yemeği olarak brokoli karnabahar patates havuç haşlaması ve salata yedim. Öğlen yemek yemedim zorla ceviz muzlu süt. Sabah da 2 yumurta avokado peynir. Az mı oldu böyle
Ohhh iyi bari sevindim bunaZaten diyorlar ya önemli olan bebişe kilo aldıracak şeyler yemek yoksa gerisi bizim istediklerimiz canım hiç canını sıkma güzel yemişsin bugün besleyici olmuş bence![]()
Ben anlatayımKuzum bebişi besleyici şeyler yemişsin haşlamalar olarak ceviz muzlu süt yumurta avokado hepsi bebişe yarar şeyler ama sen doymuyorsun ben ona üzüldümyoksa bebiş doyar
ben günlük yediğimi anlatsam roman olur ben aç gözlülüğüme yiyorum tamamen onu fark ettim
![]()
Ekmek bana resmen kokuyor ekmeği zorla tüketiyorum. Onu da sabah yedim. Akşam yemedim. Hamur işi aslında çok severim ama yersem midem yanar diye düşünüyorum herhalde ondan da canım çekmiyorAy ben deli gibi karbonhidrat tüketiyorum. En büyük zevkim hamur işi, ekmekbence olması gereken seninki gibi canım çok az değil. Ha ben o kararla doymazdim orası ayrı.
Afiyet olsun kuzumBen anlatayımsabah patatesli yumurta, bolca ekmek
bal tereyağlı ekmek
Öğlen yoğurt çorbası, biraz tavuk sote
Akşam da şimdi canınız çeker söyleyemeyim ama hamurisi bişiler yiyeceğim![]()
Yaa doğrudur canım . Ay ben ekmeksiz tobe doymuyorum yaEkmek bana resmen kokuyor ekmeği zorla tüketiyorum. Onu da sabah yedim. Akşam yemedim. Hamur işi aslında çok severim ama yersem midem yanar diye düşünüyorum herhalde ondan da canım çekmiyor![]()
Aynen canım yiyip almayanlardan oldum hayatım boyunca. Max 53-55 arası oldum hepAfiyet olsun kuzumkilolu değilsin ama hiç hamurişine rağmen
Ay ne bilim. Kv genelde anlattığı şeyi durup durup anlattığı için kasıtlı yaptığını düşünmüyorum ama komik yaniAyy bilerek mi yaptı kız yoksa seni bişey demeyecek sanıp . Sonra laf taşıyor gelin diye adını çıkarırdı.bunu benim büyük Gr çok yapar insan denemek için yapıyor b3nce. Bi kere eşimle ilgili dediği bişeyi eşime anlattım . Eşim sinirlenip Gr ile kavga etti. Sonra laf taşıyor diye beni kötü çıkardı
![]()
Aynı şeyleri yemişiz. Ben de aynı şeyleri düşünüyordumKızlar bugün az mı yedim sizce akşam yemeği olarak brokoli karnabahar patates havuç haşlaması ve salata yedim. Öğlen yemek yemedim zorla ceviz muzlu süt. Sabah da 2 yumurta avokado peynir. Az mı oldu böyle
Kız ben çok mu yiyorum yaaBen anlatayımsabah patatesli yumurta, bolca ekmek
bal tereyağlı ekmek
Ay bir de hamur işi demişken canım milföy arası sosis istiyor püü normalde olmasa aramam yasak ya beni buldu şimdiBen anlatayımsabah patatesli yumurta, bolca ekmek
bal tereyağlı ekmek
O bi yaştan sonra otomatik yükleniyor galiba. Benim çevrem hep böyle genelde sürekli aynı şeyleri dinliyorumAy ne bilim. Kv genelde anlattığı şeyi durup durup anlattığı için kasıtlı yaptığını düşünmüyorum ama komik yani![]()