- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
25+0 olduk 6 kilo da bendenKizlar merhaba. 23+3 olduk 9 kilo almisim sizce cokmu almisim. Gorunurde o kadar belli olmuyor kilo aldigim. 51 dm 60 olmusum siz kac kilo aldinz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25+0 olduk 6 kilo da bendenKizlar merhaba. 23+3 olduk 9 kilo almisim sizce cokmu almisim. Gorunurde o kadar belli olmuyor kilo aldigim. 51 dm 60 olmusum siz kac kilo aldinz
Evet ikisi de benim minnoşumHahah aslında battaniye/yatak örtüsü fiyatlarına bakarsan yine daha ucuza gelirkızlar arası ayrım yapmıyorum diyorsun
![]()
Evet kuzum kendim yaptım parmaklarım Cem Yılmaz'ın Arog filmindeki gibi kaldısaol kuzum
![]()
Oyyy kyyyy bana kokar kesin o. Ben az önce böyle fırında patatesli yumurtalı bi şey yaptım üzerine de kaşar koydum. Ama aşırı kokuyor işte bunlar banaKuzum bende ilk zamanlar heycanla cok araştırmıştım ordan aklımda kalmış eski kaşar diyebence birseylere katilabilir ama eski kasarin tadi cok yogun oluyo nelere karisir hic aklima gelmedi salata falan guzel olur da
![]()
Bide üzerine kendi emeğin geçiyor ya daha bı kıymetli oluyorEvet ikisi de benim minnoşumevet evet mesela buna baktım 90*90 lık 350 liraya buldum. Ben 240a yapmış oldum
![]()
Evet ya sen yemek çok seçiyorsun birde diyorsun kiloluyumBen normalde de çok seçtiğim için bence böyle oluyor
Yemek seçene falan çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kuzumOyyy kyyyy bana kokar kesin o. Ben az önce böyle fırında patatesli yumurtalı bi şey yaptım üzerine de kaşar koydum. Ama aşırı kokuyor işte bunlar banayine de zorla falan yedim
Kesinlikle sırf o yüzden yaptım yoksa zaten var battaniye yeterli kadarBide üzerine kendi emeğin geçiyor ya daha bı kıymetli oluyor![]()
Benim kilo abur cuburdan kuzum. Cips özellikle. Ama hamilelikte onları bile istemiyorumEvet ya sen yemek çok seçiyorsun birde diyorsun kiloluyumben gebelikten önce ekmek çok az yiyerdim belkide ondan hep zayıfım yani yemek için yaşıyan birilerden diğilim yaşamak için yiyerim
bu gebelikte bana ne olduysa oldu
evet kuzum o. Tanışamadık kendisiyle, ancak yerini öğrenmiş oldum diğer kuşlarım için artık ona götürürüm bişi olursa.Veteriner hekim Burak Uçar mı? Efsanedir kuşlar konusunda
Kuzum soğuk sandviç hiç yiyemem benYemek seçene falan çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun kuzumsoğuk sandviçte falan da kokuyo mu domates salatalik marul falan veya sarimsak seviyosan sarimsakli ekmek yaparsin ustune bol kasar o zaman hic kokmuyo sarimsak kokusu bastiriyo
![]()
Oyyyy maşallah kuzum nasıl güzelsiniz
Büyümüş minnoşun MaşAllah sanki yeni hamile haberini almıştın
Çok severim bende ama malesef gebe kalayım diye 3 senedi hep sağlıklı beslendim mecbur olarakBenim kilo abur cuburdan kuzum. Cips özellikle. Ama hamilelikte onları bile istemiyorum
Olsun kuzum iyi olsun diye herşeyi yapıyoruz işteÇok severim bende ama malesef gebe kalayım diye 3 senedi hep sağlıklı beslendim mecbur olarakondan belkide şimdi bu diyet bana çok zor geliyor
Yaaa çok tatlı olmuş sağlıkla giysin kuzucukKızlar örgü çok güzel kafa dağıtıyormutlaka bir tığ bir ip alıp en basitten de olsa bişey yapın zaman çok güzel geçiyor
![]()