Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet evet gerçekten iyi.Hey maşallah. Ama gerçekten hakkını veriyor benimde instagramdan incelediğim kadarıyla. Baika illerden kuşlarını getirenler var.
Kanama nedenli önlem amaçlı veriyorlar kuzum, geçmiş olsun çok şükür iyi bebişİyi akşamlar kızlar. Bugün yürüyüş sonrası çok minik kanamam oldu ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine gittik çok şükür bebek iyi sadece suyun fazla dedi o zaten bir aydır bu şekilde ne yazık ki. Progesteron verdo 200 mg burada kullananlar vardı ne için veriliyor? Kendi doktoruma gitmedim o yüzden de kafam karıştı içip içmemek konusunda
Teşekkür ederim canım çok şükürKanama nedenli önlem amaçlı veriyorlar kuzum, geçmiş olsun çok şükür iyi bebiş![]()
Karnının bir kısmı top gibi oluyor sertleşiyor, sanki birisi sıkar gibi ya da orası uyusur gibi. Birkaç saniye sonra açılıyor hiçbir şey yokmuş gibi canımKızlar tecrübeli anneler yalancı kasılma nasıl birşey? Nerden anlıyoruz nasıl birşey hissediyoruz?
Hmmm öyle bi şey değil yine garip şeyler yapıyor napıyor anlamadımKarnının bir kısmı top gibi oluyor sertleşiyor, sanki birisi sıkar gibi ya da orası uyusur gibi. Birkaç saniye sonra açılıyor hiçbir şey yokmuş gibi canım
Endişe etme kuzum. İyiyseniz olabiliyor böyle şeyler. İlacı içebilirsin. Bana iğne yapmışlardıTeşekkür ederim canım çok şükür![]()
Cnm karnının bi tarafı top gbı sımsıkı oluyor.semsert oluyor. İçerden bebiş poposunu dayamış ittırıyor gbi düşün.Kızlar tecrübeli anneler yalancı kasılma nasıl birşey? Nerden anlıyoruz nasıl birşey hissediyoruz?
Cnm bnde artık pıt pıt seklınde degılde boyle nasıl desem, dönüyor gbi, güp güp vuruyor gbi, dalgalanıyor gbi harektleri degıstı. Vajınama vuruyor bazen.Hmmm öyle bi şey değil yine garip şeyler yapıyor napıyor anlamadımtekme değil de değişik bireyler hissediyorum anlamadığım
Gecmiş olsun.Benimde suyum fazla ne kadar zamandı sende fazlalık?doktor sebeb olarak ne söylüyor su için merak etdim.Progestan fitil ve iğnesini 5 haftadan ben kullanıyorum kanama olmasın diyeİyi akşamlar kızlar. Bugün yürüyüş sonrası çok minik kanamam oldu ne olur ne olmaz diye devlet hastanesine gittik çok şükür bebek iyi sadece suyun fazla dedi o zaten bir aydır bu şekilde ne yazık ki. Progesteron verdo 200 mg burada kullananlar vardı ne için veriliyor? Kendi doktoruma gitmedim o yüzden de kafam karıştı içip içmemek konusunda
Yok benimki başka birşeyler yapıyor ama ne yapıyor hiç anlamış değilimCnm karnının bi tarafı top gbı sımsıkı oluyor.semsert oluyor. İçerden bebiş poposunu dayamış ittırıyor gbi düşün.
Sonra 6-7 sn sonra yavaşça çözülüyor sertlik.
Bence bende de dalgalanma tarzı birşeyler yapıyorCnm bnde artık pıt pıt seklınde degılde boyle nasıl desem, dönüyor gbi, güp güp vuruyor gbi, dalgalanıyor gbi harektleri degıstı. Vajınama vuruyor bazen.
Sırt üstü yattığımda sağ taraf sola göre şişiyor, hafif sertlesıyor. cunku kafası orda![]()
Renklerine bayıldımmmmmBiz önceden aldığımız arabayı değiştirdikpuset olarak ve araba olarak farklı renklerini aldık
![]()
Sağol canımRenklerine bayıldımmmmmgüzel günlerde kullanın inşallah
![]()
İlacı içtim canım devam etmedi ama yine de ne olur ne olmazEndişe etme kuzum. İyiyseniz olabiliyor böyle şeyler. İlacı içebilirsin. Bana iğne yapmışlardı
Şeker olabilir dediler canım o da çıkmadı sebepsiz dedi doktorum bir ay sonra açlık ve tokluk şekere tekrar bakarız dedi. Bir açıklaması yok yani anlayamadım bendeGecmiş olsun.Benimde suyum fazla ne kadar zamandı sende fazlalık?doktor sebeb olarak ne söylüyor su için merak etdim.Progestan fitil ve iğnesini 5 haftadan ben kullanıyorum kanama olmasın diye