- 10 Haziran 2022
- 4.533
- 7.076
- 108
Teşekkür ederim kuzum inşallah doktorum da güzel yorumlarMaşAllah canım çok iyi![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kuzum inşallah doktorum da güzel yorumlarMaşAllah canım çok iyi![]()
Çok geçmiş olsun hepinize kuzum ya şimdi gördüm ben de. Hamileyken daha bi dorukta zaten duygular.Biz burda sallanıyoruz nasıl korktuysam ağrılarim oldu![]()
Yerimmmmm onuuuİnşallah sonuclar güzel çıkar kuzum senindeevet ya elhamdülillah minik kuzum benim yerinde durmadı doktor artık kızım bir dursana diyor
5-6 tane resim verdi sabaha kadar baksam çekebilirim dedi habire poz veriyor
kime benzediğini çok rahat anlıyoruz
su içiyordu habire ağzını açıp dil çıkardı bi ara
![]()
Kuzum ama hamileyiz ya bence ondan. Çünkü gece acıkıyoruz sonra şeker düşüyor ve yükseliyor olabilir. Yüksek bir değer yok ama endişe etme benceAçlık biraz yüksek sanki dimi kuzumtokluk güzel çıkmış ama dediğin gibi saol kuzum
![]()
Dün ben de sordum kuzum. A101 den kiwi alanlar var mesela. Keşke alsaydım almadım pişmanım. Bir de xiaomi alanlar varKızlar hava nemlendirici alan ya da alacak olan bilgi verebilir mi?
Kuzum nerede oturuyorsun biz hiç hissetmedikBiz burda sallanıyoruz nasıl korktuysam ağrılarim oldu![]()
Dimi olabilir kuzum inşallah saol canımKuzum ama hamileyiz ya bence ondan. Çünkü gece acıkıyoruz sonra şeker düşüyor ve yükseliyor olabilir. Yüksek bir değer yok ama endişe etme bence
kiwi nin hangi modelini almışlar acaba. e-bebek sitesinde de satılıyor başka markalarla. Biraz araştırma yapmak lazım. Bu ay almak istiyorum. Doğalgaz yakmaya başlayınca boğaz kuruluğu başladı gece uyurken.Dün ben de sordum kuzum. A101 den kiwi alanlar var mesela. Keşke alsaydım almadım pişmanım. Bir de xiaomi alanlar var
Ben öyle yorumladım kuzum. Doktor daha iyi bilir ama bence sorun yokDimi olabilir kuzum inşallah saol canım![]()
Kuzum a101 e geçen haftalarda geldi 400 liraydı hatta o yüzden çok çok pişmanımkiwi nin hangi modelini almışlar acaba. e-bebek sitesinde de satılıyor başka markalarla. Biraz araştırma yapmak lazım. Bu ay almak istiyorum. Doğalgaz yakmaya başlayınca boğaz kuruluğu başladı gece uyurken.
Çok iyi çıkmış canım çok şükürSonuçlarım çıkmış kızlar ama yorum için doktorumun aramasini bekliyorum3 aylık bakılan şeker referans aralıklarında çıkmış çok şükür, açlık şekerim 93, tokluk şekerim 95 çıkmış kanımda hgb gyno Ferro kullanmama rağmen 11.9, kanda bir kaç değer sınırın hemen üstü bir kaç değer sınırın hemen altı ama hamilelikten dolayı oyle oluyor diye biliyorum
Açlık yemene rağmen normal çıkmış canım hiç sıkıntı yok benceAçlık biraz yüksek sanki dimi kuzumtokluk güzel çıkmış ama dediğin gibi saol kuzum
![]()
Yok kuzum açlık verirken yemedim en son gece 11 de yemiştim açlık kanını verdikten sonra yedimAçlık yemene rağmen normal çıkmış canım hiç sıkıntı yok bence![]()
Oyy maşallah senin kız şimdiden jimnastik yapıyorYerimmmmm onuuubenimki de hep çok hareketli ama poz vermek yok benimkinde yüzünü hep kapatıyor sıpam. Geçen gün bacağı kafasının önündeki
![]()
Of evet en son 18. Haftada yüzlerini gördüm ama o zaman kiloları 300 küsür gr dı şimdi 6 hafta geçti üstünden inşallah görürüm çok merak ediyorum ama göstermiyorlar hep arkaları dönük doktor da iki sarsıp bırakıyor çıkıyorum odadanOyy maşallah senin kız şimdiden jimnastik yapıyorinsan yüzünü göremeyince de muayeneye boşuna para vermiş gibi hissediyor
![]()
Benimki sağolsun şimdiye kadar hiç göstermedi ya eşek sıpamOyy maşallah senin kız şimdiden jimnastik yapıyorinsan yüzünü göremeyince de muayeneye boşuna para vermiş gibi hissediyor
![]()