• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    288
Of evet en son 18. Haftada yüzlerini gördüm ama o zaman kiloları 300 küsür gr dı şimdi 6 hafta geçti üstünden inşallah görürüm çok merak ediyorum ama göstermiyorlar hep arkaları dönük doktor da iki sarsıp bırakıyor çıkıyorum odadan 🙄 tabi sağlıklı olsunlar da ama merak da ediyorum tabi 😍 bugün yemek + tatlı yiyip gidicem odaya girerken de şeker ağzımda giricem inşallah hareketli olurlar görürüz tüm tuşlara basıyorum 🤣
Hahah 😂😂😂 bu kadar emeğe biri gösterir en azından yüzünü kizlaar annenizi uzmeyinn 😂😂 benim kız danla bilic pozu verdi eli çenesinde 😂😂 ama ben tokken ve tatlı yediğimde uyuyor benim kız ters tepiyor bizde 😂😂

Bizim memleketde hiç deprem olmaz ya..ondan annemle ikimiz inanılmaz korktum çıktık biraz dolaştık
Oyyy kıyamam kuzum çok geçmiş olsun 😔 gerçekten korkutucu. Biz geçen seneki depremi hissettik Bitlis den gece yatak beşik gibi sallandı eşimi kaldırdım tüm apartman dışarı çoktık dışarıda deli gibi kar yağıyor yollar kapanmış çok korkmuştuk

Madem evdeyim şöyle bir iki fotoğraf çekeyim dedim ❤️😍 battaniyemin kenarlarındaki ipler içeri alınacak 😂😂😂 onu belki anneme yaptırırm geldiğinde. İp çok kalın olmasa aslında punch ile adını işleyebilirdim ama buna olmaz çok kalın ip
IMG_4032.webp
IMG_4033.webp
IMG_4035.webp

Oyyy kıyamam kuzum çok geçmiş olsun 😔 gerçekten korkutucu. Biz geçen seneki depremi hissettik Bitlis den gece yatak beşik gibi sallandı eşimi kaldırdım tüm apartman dışarı çoktık dışarıda deli gibi kar yağıyor yollar kapanmış çok korkmuştuk
Çok korkutucu evet binalar sağlam diğil aslında en sağlam binalar Türkiye'de olmalı

Oyy maşallah senin kız şimdiden jimnastik yapıyor 😂😂 insan yüzünü göremeyince de muayeneye boşuna para vermiş gibi hissediyor 😂😂
Bende aynen haftasonu yüzünü göremeyince 2. Kez pozisyondan dolayı hayal kırıklığına uğradım, ama sonra dedim neyse sağlıklı olsunda teselli cümlem 😂😂

Kızlar akşamdan beri başım ağrıyor. Tansiyonum yok çok şükür 🙏 ama başım ağrıyor yani 😔 napsam buna

Benimki sağolsun şimdiye kadar hiç göstermedi ya eşek sıpam 😂😂😂 zorla böyle ufak ufak görüyoruz 😂😂😂 halbuki anası çok fotojeniktir 😂😂😂😂 biz bekarken ben giyinir süslenirdim gezmeye çıkardık eşim fotoğraflarımı çekerdi her yerde 😂😂😂
Hahah senin tam tersin 😂😂 sende bu nazlarin acısını doğunca çıkarırsın 😂😂

Kızlar bnde sıradayım, kontrole geldım bugun

Depremi dibine kdar hissettım, cunku sabit sessiz bi ortamda oturuyordum, kurstaydım
Sakin kalmaya çalıştım ama kalbim küt küt oldu. Umarım hepınız iyisinizdir🙏
Bugün hepimizin kontrol günü heralde 😂 sen kaç haftalık oldun canım ☺️ yaa öyle mi ben hiç hissetmedim Rami için sağlam diyorlar zemini o yüzden sanirim

Back
X