2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Bende bilmiyordum ilk defa çok şaşırdım ya sen nerden biliyordun normal ultrasonda çıkıyor muydu çok mantıklı canım ama kimse şansa bana progesteron önermesi
Canım ben bir kere gebe kalmıştım o zaman doktor fark etti bebek tutunamadı rahmin güçsüz olan tarafına düştü sanırım. Çok şükür bu bebeğim tutundu progrsteronu da rahmi güçlendirmek için veriyor doktor vajinal kullanıyorum. İstersen kendi doktorunla bu konuda konuşabilirsin diğer muayenende

Sağol canım ben ilk kimyasal gebelik yaşadım sanırım bu yüzden ama o zaman kimse farketmedi doktorun çok iyiymiş onu bırakma sakın

Sağol canım ben ilk kimyasal gebelik yaşadım sanırım bu yüzden ama o zaman kimse farketmedi doktorun çok iyiymiş onu bırakma sakın
Evet canım inşallah doğuma kadar gitmeyi düşünüyorum şimdilik sende hiç gebelik boyunca kasık ağrısı sancı vs oldu mu?

Kızlarcım aranızda 175 civarı boyu olup hamile taytı/pantolonu önerebilecek biri var mıdır? Artış’ın meşhur taytı bana kapri oldu Lcw’nin pantolonları da o şekilde. Giyecek hiçbir şeyim yok çok üzülüyorum

Evet canım inşallah doğuma kadar gitmeyi düşünüyorum şimdilik sende hiç gebelik boyunca kasık ağrısı sancı vs oldu mu?
Sag bel boşluğum ağrıyor ben usuttum sanıyorum hala bi alakasi olabilir mi acaba onun dışında kasık ağrısı yaşamadım hatta prenses hamilelik diyordum ben kendime sende ne tür şeyler oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…