21+3 de bebisim 450 gr idi ve haftasi uyumlu idi benim ) senin cidden 22 haftalik bebikkin 520 gr ise :)Kızlar detaylidan çıktım doktor bana adet tarihin yanlış üstüne görmüşsün dedi. 4 ağustostuya benim diğer adetimde 4 temmuzdu ben anlamadım dedi ki bana 4 ağustosa göre 2 hafta büyük üstüne görmüşsün dedi. Çok garip her neyse bana ilk gebeliğin mi dedi doktor çok şaşırdım peki istediğin zaman mı hamile kaldın dedi evet dedim meğerse perde varmış rahmimde.. neyse sonra bebek çok şükür sağlıklısadece down sendromunun riskinden bahsetti alında bi sıvı varmış sanırım o deger 10nun altında olması gerekiyormuş benimki 7 çıktı şuan hiç sıkıntı yok ama dedi 9 ocakta gel bir daha kontrol edicem dedi çok şaşırdım.. birde seninde alnın geniş annesi aslında değer normal çıktı ama yinede bakalım dedi her neyse plasentam yukarı çıkmış ama perdeden ötürü bebegin yönünü değiştirmeyebilir sezeryan olabilirsin ama belli de olmaz dedi ama şu adet tarihim kızlar doğru ya yani 4 ağustostan 11 ağustosa kadar kan geldi.. şimdi 4 temmuzu sayarsak adet tarihi olarak o zamanda 2 hafta boşta kalıyor söyle bir şey var birde ben temmuzda 2 kere yumurtladim yani benim hikaye Arap saçına döndü.. bebeğimin boyunu sormayı unuttum onu hesaplanabilir miyim kağıtları degerlerden ama kilosu 520 gram cikti bu arada bugün 20+3üm doktor bana 22+3 çıkıyor bebegin dedi
gulumsebebek @golden-snitch melegim can @Mavi070707 ve diğer anneler şu adet tarihi konusuna nasıl açıklık getircez bilginiz var mi
@Ece121
Pratikte bende nisan annesiyimAyy duygulandim sağol canım sizi bırakıp gitmem
Demek ki21+3 de bebisim 450 gr idi ve haftasi uyumlu idi benim ) senin cidden 22 haftalik bebikkin 520 gr ise :)
Haftana baktım gülmekten öldüm harbiden öylePratikte bende nisan annesiyimama mayistan kopamadim
Hayırlı olsun canım saglıkla ilerler inşallahÇok teşekkür ederim inşallahh daha Yeni öğrendimmmbugün 4 haftalık yarın ilk muayanem var
Aynen canım femur uzunluğuna bakılıyor hesaplamışsın sen gerçi gördüm diğer msjda 26-27 cm de işte boyunaAslında ilk gittiğim doktor bir hafta önden gidiyor diyordu son gittiğim doktorum hiçbir şey demedioooo ben Nisan başı gibi doğuruyorum bu gidisle canım femur uzunlugu mu dediğin oysa değer 38.15 mm çıkmış evet ben 14.haftada hissediyordum derken meğersem 16 haftalıkmış gayet normalmismis
bide kendi dokunup birebir hissedince tamamdır bu işAay evet evet hemen eşime gösterdimbak tekme atıyor ben delirmedim diye
Hoşgeldin canımMerhaba güzel anneler
Uzun zamandır takipteyim sizleri ama bir türlü yazmak fırsat olmadı, artık dahil olayım istedim.
Ben de mayıs annesi olacağım sanırım sonundan da olsa
Hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız umarım
Kuzum büyük ihtimal ikinci yumurtan tuttu adete yakın olan dönemde demekki döllenme olmuş yaşadıgın kanamada doktorun dedigi gibi üstüne görme olmuş zaten ikinci yumurta tuttuysa tam zamanlama dogru 2 hafta ne geride nede boşta kalmış olursun öyle oluyor galibaKızlar detaylidan çıktım doktor bana adet tarihin yanlış üstüne görmüşsün dedi. 4 ağustostuya benim diğer adetimde 4 temmuzdu ben anlamadım dedi ki bana 4 ağustosa göre 2 hafta büyük üstüne görmüşsün dedi. Çok garip her neyse bana ilk gebeliğin mi dedi doktor çok şaşırdım peki istediğin zaman mı hamile kaldın dedi evet dedim meğerse perde varmış rahmimde.. neyse sonra bebek çok şükür sağlıklısadece down sendromunun riskinden bahsetti alında bi sıvı varmış sanırım o deger 10nun altında olması gerekiyormuş benimki 7 çıktı şuan hiç sıkıntı yok ama dedi 9 ocakta gel bir daha kontrol edicem dedi çok şaşırdım.. birde seninde alnın geniş annesi aslında değer normal çıktı ama yinede bakalım dedi her neyse plasentam yukarı çıkmış ama perdeden ötürü bebegin yönünü değiştirmeyebilir sezeryan olabilirsin ama belli de olmaz dedi ama şu adet tarihim kızlar doğru ya yani 4 ağustostan 11 ağustosa kadar kan geldi.. şimdi 4 temmuzu sayarsak adet tarihi olarak o zamanda 2 hafta boşta kalıyor söyle bir şey var birde ben temmuzda 2 kere yumurtladim yani benim hikaye Arap saçına döndü.. bebeğimin boyunu sormayı unuttum onu hesaplanabilir miyim kağıtları degerlerden ama kilosu 520 gram cikti bu arada bugün 20+3üm doktor bana 22+3 çıkıyor bebegin dedi
gulumsebebek @golden-snitch melegim can @Mavi070707 ve diğer anneler şu adet tarihi konusuna nasıl açıklık getircez bilginiz var mi
@Ece121
Nasıl bir anda hepinizin önüne geçtim amaAynen canım femur uzunluğuna bakılıyor hesaplamışsın sen gerçi gördüm diğer msjda 26-27 cm de işte boyunave 22 haftada benim kızımda 500 gram 24cm miş seninki erkek farkı tabi hem uzun hem daha fazla kilosu cidden 22 haftalık oldun bi anda ay ne güzel ya
bide kendi dokunup birebir hissedince tamamdır bu iş
Merak etme sebebim şimdi benim doğum ne zaman olacakKuzum büyük ihtimal ikinci yumurtan tuttu adete yakın olan dönemde demekki döllenme olmuş yaşadıgın kanamada doktorun dedigi gibi üstüne görme olmuş zaten ikinci yumurta tuttuysa tam zamanlama dogru 2 hafta ne geride nede boşta kalmış olursun öyle oluyor galibabebek saglıklı ya boşver aşkım kilosuda gayet iyi maşallah annesi
Canım adetten hemen sonra yumurtlamış olmayasın o zamanda ıkı hafta ileri çıkıyor benim arkadaşımda senin gibi olmuştu meğersem yumurtlama zamanı adet bitiminden hemen sonraymışMerak etme sebebim şimdi benim doğum ne zaman olacakşimdi iki kere yumurtladigim için 2.yumurtlama günümden mi sayılıyor acaba bende o ilişkiyi anlayamadim yoksa 4 temmuzda adet oldum 13unde yumurtladim birde 19unda yumurtladim şimdi 4 temmuzu alırsak 2 hafta geri geliyo ama kafam çok karışık öyle işte aynen bosver sen ne zaman gidiyorsun doktora canım senide çok merak ediyorum
Evet çam sakuradan aldım. Perinatoloji Riskli gebeliklere bakar yazıyor yanında Ben randevu alığımda da öyle yazıyordu. Diğer hastaneleri bilmiyorum ama ben zaten takibimi orda yaptırdığım için sorun olmaz diye düşündüm. Bir de zaten en son bebeğimde bir sıkıntı olabileceği söylenmişti illa sıkıntı olmasına gerek yok gerçi yine giderdim ben. Sizde randevu alırsanız gidin bence bi arkadaşım riskli olmadığı halde gitmiş çam sakuraya ve haftası ilerde olmasına rağmen bakmışlarMerhabagenc-anne siz Başakşehir çam sakuradan almıştınız Sanırım değil mi randevuyu. Hep riskli gebeliklere bakar yazısı ile randevu çıkıyor acaba onlardan mı aldınız ? Yani bakıyor mu Doktor o randevularda bence bakmaz ama hiç normal randevu bulamadım bi haftadır bakıyorum.
Ben yaptırmayacağım bilmiyorum içime sinmiyorBen korkuyorum tatanoz yaptırmasak olmazmı acaba
Bende de öyle garip bir his var canım. Gerçekten erkek mi yoksa yine erkek denilip kız mı çıkacak merakla bekliyorum 1 hafta sonra detaylı randevumda belli olacak:)Psikolojik demek ki hadi seninki fetal dna kesin benim ilk ikisi başka doktor kız dedi son gittiğim farklı doktor erkek dedi 15.haftaydi nedense böyle bi his doğdu banada
Ben devletten alabildim ama alamasam sefaköy medipole gidecektimarkadaşlar devlette randevu bulamadığım için detaylı için yer bakıyorum İstanbul Avrupa yakasında oturanlar nerede çektireceksiniz detaylıyı
Aaaa o zaman öyle çıkıyorsa benim 4 ağustos doğru o zaman adetim biter bitmez yumurtladim ve dollenmis 3 4 gün içinde başka ilişki olmadığı için rahatça bilebiliyorum çok garip neden öyle etkiliyor acaba arkadaşına doktoru bir şey demiş mjCanım adetten hemen sonra yumurtlamış olmayasın o zamanda ıkı hafta ileri çıkıyor benim arkadaşımda senin gibi olmuştu meğersem yumurtlama zamanı adet bitiminden hemen sonraymış
Erkek çıktı canım bugün detaylida gördümBende de öyle garip bir his var canım. Gerçekten erkek mi yoksa yine erkek denilip kız mı çıkacak merakla bekliyorum 1 hafta sonra detaylı randevumda belli olacak:)
Ben devletten alabildim ama alamasam sefaköy medipole gidecektim
Yok canım doktoru da aynı senın doktor gibş demiş uzerıne adet görmüşün diye ama arkadaşımın doğumu baya 41 42 haftayı buldu birde iki çocugunda da aynısı olmus ıkıncı cocugunda yumurtlama takıbı yapınca anlamıs o zaman yumurtladıgını ayrıca canım perde konusunda da ılk ayların tehlıkesı bıttıgı ıcın hıc bı sıkıntı olmayacağını düşünüyorum benımde çift rahimdi ya perdeyle ılgılı de doktor bilgilendırme yapmıstı zaten bugun rahim ağzını ölçmüştür doktor ve kendı doktoruna surekli rahim ağzını ölçtür ben perdede çok kısalan duymadım ama genede tedbir amaçlı unutmaAaaa o zaman öyle çıkıyorsa benim 4 ağustos doğru o zaman adetim biter bitmez yumurtladim ve dollenmis 3 4 gün içinde başka ilişki olmadığı için rahatça bilebiliyorum çok garip neden öyle etkiliyor acaba arkadaşına doktoru bir şey demiş mj
Bilgilerin için çok teşekkür ederim canımYok canım doktoru da aynı senın doktor gibş demiş uzerıne adet görmüşün diye ama arkadaşımın doğumu baya 41 42 haftayı buldu birde iki çocugunda da aynısı olmus ıkıncı cocugunda yumurtlama takıbı yapınca anlamıs o zaman yumurtladıgını ayrıca canım perde konusunda da ılk ayların tehlıkesı bıttıgı ıcın hıc bı sıkıntı olmayacağını düşünüyorum benımde çift rahimdi ya perdeyle ılgılı de doktor bilgilendırme yapmıstı zaten bugun rahim ağzını ölçmüştür doktor ve kendı doktoruna surekli rahim ağzını ölçtür ben perdede çok kısalan duymadım ama genede tedbir amaçlı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?