2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
21+3 de bebisim 450 gr idi ve haftasi uyumlu idi benim ) senin cidden 22 haftalik bebikkin 520 gr ise :)

Aynen canım femur uzunluğuna bakılıyor hesaplamışsın sen gerçi gördüm diğer msjda 26-27 cm de işte boyuna ve 22 haftada benim kızımda 500 gram 24cm miş seninki erkek farkı tabi hem uzun hem daha fazla kilosu cidden 22 haftalık oldun bi anda ay ne güzel ya
Aay evet evet hemen eşime gösterdim bak tekme atıyor ben delirmedim diye
bide kendi dokunup birebir hissedince tamamdır bu iş

Hoşgeldin canım

Kuzum büyük ihtimal ikinci yumurtan tuttu adete yakın olan dönemde demekki döllenme olmuş yaşadıgın kanamada doktorun dedigi gibi üstüne görme olmuş zaten ikinci yumurta tuttuysa tam zamanlama dogru 2 hafta ne geride nede boşta kalmış olursun öyle oluyor galiba bebek saglıklı ya boşver aşkım kilosuda gayet iyi maşallah annesi

Nasıl bir anda hepinizin önüne geçtim ama Hay maşallah canım harbiden benimki o zaman gerçekten 22 hafta inanamiyorum bilmiyorum adet tarihinde nasıl yanlışlık oldu aklım almıyor masallah canım kızının boyu nasıl şimdi yaşıtlarına gore

Merak etme sebebim şimdi benim doğum ne zaman olacak şimdi iki kere yumurtladigim için 2.yumurtlama günümden mi sayılıyor acaba bende o ilişkiyi anlayamadim yoksa 4 temmuzda adet oldum 13unde yumurtladim birde 19unda yumurtladim şimdi 4 temmuzu alırsak 2 hafta geri geliyo ama kafam çok karışık öyle işte aynen bosver sen ne zaman gidiyorsun doktora canım senide çok merak ediyorum

Canım adetten hemen sonra yumurtlamış olmayasın o zamanda ıkı hafta ileri çıkıyor benim arkadaşımda senin gibi olmuştu meğersem yumurtlama zamanı adet bitiminden hemen sonraymış

Evet çam sakuradan aldım. Perinatoloji Riskli gebeliklere bakar yazıyor yanında Ben randevu alığımda da öyle yazıyordu. Diğer hastaneleri bilmiyorum ama ben zaten takibimi orda yaptırdığım için sorun olmaz diye düşündüm. Bir de zaten en son bebeğimde bir sıkıntı olabileceği söylenmişti illa sıkıntı olmasına gerek yok gerçi yine giderdim ben. Sizde randevu alırsanız gidin bence bi arkadaşım riskli olmadığı halde gitmiş çam sakuraya ve haftası ilerde olmasına rağmen bakmışlar

Psikolojik demek ki hadi seninki fetal dna kesin benim ilk ikisi başka doktor kız dedi son gittiğim farklı doktor erkek dedi 15.haftaydi nedense böyle bi his doğdu banada
Bende de öyle garip bir his var canım. Gerçekten erkek mi yoksa yine erkek denilip kız mı çıkacak merakla bekliyorum 1 hafta sonra detaylı randevumda belli olacak:)
arkadaşlar devlette randevu bulamadığım için detaylı için yer bakıyorum İstanbul Avrupa yakasında oturanlar nerede çektireceksiniz detaylıyı
Ben devletten alabildim ama alamasam sefaköy medipole gidecektim

Canım adetten hemen sonra yumurtlamış olmayasın o zamanda ıkı hafta ileri çıkıyor benim arkadaşımda senin gibi olmuştu meğersem yumurtlama zamanı adet bitiminden hemen sonraymış
Aaaa o zaman öyle çıkıyorsa benim 4 ağustos doğru o zaman adetim biter bitmez yumurtladim ve dollenmis 3 4 gün içinde başka ilişki olmadığı için rahatça bilebiliyorum çok garip neden öyle etkiliyor acaba arkadaşına doktoru bir şey demiş mj

Erkek çıktı canım bugün detaylida gördüm

Yok canım doktoru da aynı senın doktor gibş demiş uzerıne adet görmüşün diye ama arkadaşımın doğumu baya 41 42 haftayı buldu birde iki çocugunda da aynısı olmus ıkıncı cocugunda yumurtlama takıbı yapınca anlamıs o zaman yumurtladıgını ayrıca canım perde konusunda da ılk ayların tehlıkesı bıttıgı ıcın hıc bı sıkıntı olmayacağını düşünüyorum benımde çift rahimdi ya perdeyle ılgılı de doktor bilgilendırme yapmıstı zaten bugun rahim ağzını ölçmüştür doktor ve kendı doktoruna surekli rahim ağzını ölçtür ben perdede çok kısalan duymadım ama genede tedbir amaçlı unutma

Son düzenleme:
Bilgilerin için çok teşekkür ederim canım oooo baya da 40 haftayı geçmiş
Gerçekten şu perde konusunu ilk defa duydum bugün ve iyiki bilmiyormusum yoksa üzülüp dururdum.. peki çift rahimde perde arasındaki fark ne canım merakımdan soruyorum benimde çünkü ikiye bölünmüş gibi bir sey hele bu goruntu sok etti. Tmm canim olctururum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…