Merhaba cam sakuradan randevuyu mhrsden mı aldınız yoksa takıbınız orda mı. Uygulamadan bakıyorum hıc sakura cıkmıyor randevu acılan bıkac hastanede de detaylı usg bakılmadıgı yazıyor:/Bende de öyle garip bir his var canım. Gerçekten erkek mi yoksa yine erkek denilip kız mı çıkacak merakla bekliyorum 1 hafta sonra detaylı randevumda belli olacak:)
Ben devletten alabildim ama alamasam sefaköy medipole gidecektim
Mhrs den normal randevu gibi aldım canım. takip için oraya gidiyorum Yeşil alan açılmıştı zaten. Bende bi süre takip ettim hiç denk gelemiyodum sağolsun bi arkadaşımın önerisini denedim alabildim. Tam saat 10 da randevular açılıyor ama çok hızlı olmanız lazım. Öyle ki randevuların açılıp bitmesi Saniyeler sürüyor. Ben sakuraya gitmek istediğimden başka hastane denemedim direkt sakuraya baktım rand açılınca. Aldım da şükürMerhaba cam sakuradan randevuyu mhrsden mı aldınız yoksa takıbınız orda mı. Uygulamadan bakıyorum hıc sakura cıkmıyor randevu acılan bıkac hastanede de detaylı usg bakılmadıgı yazıyor:/
Artık hissiyat missiyat yok erkek anası olacağın tescillendi gibiiErkek çıktı canım bugün detaylida gördüm
Anladım bende o yüzden almıyordum normalde perinatoloji olarak çıkmıyor çünkü. Ama sürekli hastası değilim oranınEvet çam sakuradan aldım. Perinatoloji Riskli gebeliklere bakar yazıyor yanında Ben randevu alığımda da öyle yazıyordu. Diğer hastaneleri bilmiyorum ama ben zaten takibimi orda yaptırdığım için sorun olmaz diye düşündüm. Bir de zaten en son bebeğimde bir sıkıntı olabileceği söylenmişti illa sıkıntı olmasına gerek yok gerçi yine giderdim ben. Sizde randevu alırsanız gidin bence bi arkadaşım riskli olmadığı halde gitmiş çam sakuraya ve haftası ilerde olmasına rağmen bakmışlar
Darısı benim adet tarihindeki yanlışlığaNasıl bir anda hepinizin önüne geçtim amaHay maşallah canım harbiden benimki o zaman gerçekten 22 hafta inanamiyorum bilmiyorum adet tarihinde nasıl yanlışlık oldu aklım almıyor masallah canım kızının boyu nasıl şimdi yaşıtlarına gore
Gel gel canım bizim gurupta ne martlar nisanlar haziranlar var hep birlikte fikir alışverişi yapıyoruzmerhaba kızlar, sizi yenı buldum ama grubun enerjısı superhafta olarak da benden ilerisiniz biz 16+ lardayız ınsAllah. Rabbım Saglıkla sıhhatle evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın. Bu vıtamınler konusunda sız ne yapıyorsunuz, hergun multıvıtamın demır d vıt fılan sabit alıyormusunz, d vıt damla hergun kullanıyorum tek damla seklınde.ama ben Icınde balık yagı oldugu ıcın heralde multıyı yutmakta cok zorlanıyorum her seferınde oguruyorum. bır de ıcınde hala folık asıt olması dusunduruyor. 3 aydan sonra folık asıt bırakılıyor dıye bılıyorum. Doktor randevum da daha gelmedıgı ıcın soramadım. Sız de durumlar nasıl
Canım perde rahim ilk olustugunda olan birsey gelişim evresinde senin rahmindeki perde kısmı yok olmamış rahmi ikiye bölmüş ve ameliyatı cok basit risksiz ama çift rahimde ayrı ıkı rahimden bahsedilir ve ameliyatı cok riskli yapmıyorlar aynı anda diğer rahimde de bebeği olan çok anne var ve seninki bariz perdeBilgilerin için çok teşekkür ederim canımoooo baya da 40 haftayı geçmiş
Gerçekten şu perde konusunu ilk defa duydum bugün ve iyiki bilmiyormusum yoksa üzülüp dururdum.. peki çift rahimde perde arasındaki fark ne canım merakımdan soruyorum benimde çünkü ikiye bölünmüş gibi bir seyhele bu goruntu sok etti. Tmm canim olctururumEki Görüntüle 3358321
Ben geçen hafta gittim canım tam 20 haftam bitmişti benimkide 3 gün önde gidiyor 350 gr dı bi sorun yok çok şükürMerak etme sebebim şimdi benim doğum ne zaman olacakşimdi iki kere yumurtladigim için 2.yumurtlama günümden mi sayılıyor acaba bende o ilişkiyi anlayamadim yoksa 4 temmuzda adet oldum 13unde yumurtladim birde 19unda yumurtladim şimdi 4 temmuzu alırsak 2 hafta geri geliyo ama kafam çok karışık öyle işte aynen bosver sen ne zaman gidiyorsun doktora canım senide çok merak ediyorum
Ne kadar garip şeyler var ama tek üzüldüğün nokta bebegin hareketleri konusu doktor şey dedi başının olduğu yere ayağı ayağının olduğu yere başı gelmesi çok zor dedi hani içimde kıpır kıpır olamayacakCanım perde rahim ilk olustugunda olan birsey gelişim evresinde senin rahmindeki perde kısmı yok olmamış rahmi ikiye bölmüş ve ameliyatı cok basit risksiz ama çift rahimde ayrı ıkı rahimden bahsedilir ve ameliyatı cok riskli yapmıyorlar aynı anda diğer rahimde de bebeği olan çok anne var ve seninki bariz perde
Yok canım ya abartmış bence evet darlık olacak illakide bu duvar mı sanki et parcası istediği zaman onu itip dönebilir hareket edebilir benım diğer rahim küçücük kalmıs senin perdeden sonra ki kısımda oyledir emin ol büyümüyor ki bide onun soylediği durum son ayda olursa olurNe kadar garip şeyler var ama tek üzüldüğün nokta bebegin hareketleri konusu doktor şey dedi başının olduğu yere ayağı ayağının olduğu yere başı gelmesi çok zor dedi hani içimde kıpır kıpır olamayacakiçimde rahat hareket edemeyecek düşüncesi üzdü sadece kendimi onun yerine koydum üzüldüm kapalı alanda zaten diye bu annelik hormonları çok zor
Canım sen bebişi 1 günde 2 hafta büyüttün o zamanNasıl bir anda hepinizin önüne geçtim amaHay maşallah canım harbiden benimki o zaman gerçekten 22 hafta inanamiyorum bilmiyorum adet tarihinde nasıl yanlışlık oldu aklım almıyor masallah canım kızının boyu nasıl şimdi yaşıtlarına gore
Merhaba canım hoşgeldinmerhaba kızlar, sizi yenı buldum ama grubun enerjısı superhafta olarak da benden ilerisiniz biz 16+ lardayız ınsAllah. Rabbım Saglıkla sıhhatle evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın. Bu vıtamınler konusunda sız ne yapıyorsunuz, hergun multıvıtamın demır d vıt fılan sabit alıyormusunz, d vıt damla hergun kullanıyorum tek damla seklınde.ama ben Icınde balık yagı oldugu ıcın heralde multıyı yutmakta cok zorlanıyorum her seferınde oguruyorum. bır de ıcınde hala folık asıt olması dusunduruyor. 3 aydan sonra folık asıt bırakılıyor dıye bılıyorum. Doktor randevum da daha gelmedıgı ıcın soramadım. Sız de durumlar nasıl
Banada doktor bebegin ters duruyor dedi canım kafası yukarda poposu aşagıda dedi benim tekme attıgı zaman vajinamda agrı çok oluyordu pozisyonundan dolayı dedi doktor sırtınıda karın duvarıma yaslamış içe dönüktü sanki çok mutsuz gibi duruyordu bi üzüldüm nedenseNe kadar garip şeyler var ama tek üzüldüğün nokta bebegin hareketleri konusu doktor şey dedi başının olduğu yere ayağı ayağının olduğu yere başı gelmesi çok zor dedi hani içimde kıpır kıpır olamayacakiçimde rahat hareket edemeyecek düşüncesi üzdü sadece kendimi onun yerine koydum üzüldüm kapalı alanda zaten diye bu annelik hormonları çok zor
O zaman zaman gösterecek her şeyiYok canım ya abartmış bence evet darlık olacak illakide bu duvar mı sanki et parcası istediği zaman onu itip dönebilir hareket edebilir benım diğer rahim küçücük kalmıs senin perdeden sonra ki kısımda oyledir emin ol büyümüyor ki bide onun soylediği durum son ayda olursa olurbu doktorlarda bazı şeyleri abartıyor benım baska gıttıgım doktorda bebek dönemez normal doğum yapamazsın dedi şuan doktorum hiç bu konuda yorum yapmadı çoğu kişi rahmindeki perdeyi cift rahimi bilmeden normal doğuruyormuş
Aaaa bana yorum yapmadi benimde aklıma gelmediBanada doktor bebegin ters duruyor dedi canım kafası yukarda poposu aşagıda dedi benim tekme attıgı zaman vajinamda agrı çok oluyordu pozisyonundan dolayı dedi doktor sırtınıda karın duvarıma yaslamış içe dönüktü sanki çok mutsuz gibi duruyordu bi üzüldüm nedense
Canım sen bebişi 1 günde 2 hafta büyüttün o zamanMaşallah sağlıklı olsun da haftası önemli değil cidden
Sanmıyorum canım onun rahimle alakalı olduğunu bol su iç amaSag bel boşluğum ağrıyor ben usuttum sanıyorum hala bi alakasi olabilir mi acaba onun dışında kasık ağrısı yaşamadım hatta prenses hamilelik diyordum ben kendimesende ne tür şeyler oldu
Bende öyle yürüyormuşum eşim söylüyor paytak paytak dolanıyorsun diyorduÇatı ağrım çok fazla benim, şimdiden öyle yürüyorum
Canım sen ölçtürdün mü ? Ben ölçtürdüm 40 küsür bir rakam söyledi üstünde durmadı hiç rahim ağzıyla ilgili. Umarım sağlıkla alırız bebekleri yolu yarıladık artık inşallah bir şey olmazYok canım doktoru da aynı senın doktor gibş demiş uzerıne adet görmüşün diye ama arkadaşımın doğumu baya 41 42 haftayı buldu birde iki çocugunda da aynısı olmus ıkıncı cocugunda yumurtlama takıbı yapınca anlamıs o zaman yumurtladıgını ayrıca canım perde konusunda da ılk ayların tehlıkesı bıttıgı ıcın hıc bı sıkıntı olmayacağını düşünüyorum benımde çift rahimdi ya perdeyle ılgılı de doktor bilgilendırme yapmıstı zaten bugun rahim ağzını ölçmüştür doktor ve kendı doktoruna surekli rahim ağzını ölçtür ben perdede çok kısalan duymadım ama genede tedbir amaçlı unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?