2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Merhaba cam sakuradan randevuyu mhrsden mı aldınız yoksa takıbınız orda mı. Uygulamadan bakıyorum hıc sakura cıkmıyor randevu acılan bıkac hastanede de detaylı usg bakılmadıgı yazıyor:/

merhaba kızlar, sizi yenı buldum ama grubun enerjısı super hafta olarak da benden ilerisiniz biz 16+ lardayız ınsAllah. Rabbım Saglıkla sıhhatle evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp etsın. Bu vıtamınler konusunda sız ne yapıyorsunuz, hergun multıvıtamın demır d vıt fılan sabit alıyormusunz, d vıt damla hergun kullanıyorum tek damla seklınde.ama ben Icınde balık yagı oldugu ıcın heralde multıyı yutmakta cok zorlanıyorum her seferınde oguruyorum. bır de ıcınde hala folık asıt olması dusunduruyor. 3 aydan sonra folık asıt bırakılıyor dıye bılıyorum. Doktor randevum da daha gelmedıgı ıcın soramadım. Sız de durumlar nasıl

Merhaba cam sakuradan randevuyu mhrsden mı aldınız yoksa takıbınız orda mı. Uygulamadan bakıyorum hıc sakura cıkmıyor randevu acılan bıkac hastanede de detaylı usg bakılmadıgı yazıyor:/
Mhrs den normal randevu gibi aldım canım. takip için oraya gidiyorum Yeşil alan açılmıştı zaten. Bende bi süre takip ettim hiç denk gelemiyodum sağolsun bi arkadaşımın önerisini denedim alabildim. Tam saat 10 da randevular açılıyor ama çok hızlı olmanız lazım. Öyle ki randevuların açılıp bitmesi Saniyeler sürüyor. Ben sakuraya gitmek istediğimden başka hastane denemedim direkt sakuraya baktım rand açılınca. Aldım da şükür almak istediğiniz bölümü ve hastaneyi öncesinde favoriye ekleyin ki vakit kaybetmeyin

Erkek çıktı canım bugün detaylida gördüm
Artık hissiyat missiyat yok erkek anası olacağın tescillendi gibii darısı bana. Şu 1 hafta nasıl geçecek bilmiyorum. Bana 1 kesin erkek 1 de kesin olmamakla beraber kıza benziyo denmesine rağmen sanki karnımdaki kız gibi geliyo ama emin olmak istiyorum artık netleşsin de bebek reyonlarında hangi tarafa bakacağımı bileyim bende

Anladım bende o yüzden almıyordum normalde perinatoloji olarak çıkmıyor çünkü. Ama sürekli hastası değilim oranın arkadaşınız da değil miydi acaba ? Öyleyse bende ordan alıp geçeyim

Darısı benim adet tarihindeki yanlışlığa valla bide doktorun dediği gibi sezaryen olursan baya baya Nisan ortasında filan kaycan yaşıtlarıyla bir gidiyor canım 82 cm di en son kontrolde

Gel gel canım bizim gurupta ne martlar nisanlar haziranlar var hep birlikte fikir alışverişi yapıyoruz 3 aydan sonra folikasit bıraktım ben canım normal vitamin kullanıyorum sadece başka da bişey vermedi doktor. Bence kontrolünde hem kullandığın vitaminlerini Hemde yutmakta zorlandığını belirt ozaman doktor değiştirir

Canım perde rahim ilk olustugunda olan birsey gelişim evresinde senin rahmindeki perde kısmı yok olmamış rahmi ikiye bölmüş ve ameliyatı cok basit risksiz ama çift rahimde ayrı ıkı rahimden bahsedilir ve ameliyatı cok riskli yapmıyorlar aynı anda diğer rahimde de bebeği olan çok anne var ve seninki bariz perde

Ben geçen hafta gittim canım tam 20 haftam bitmişti benimkide 3 gün önde gidiyor 350 gr dı bi sorun yok çok şükür

Ne kadar garip şeyler var ama tek üzüldüğün nokta bebegin hareketleri konusu doktor şey dedi başının olduğu yere ayağı ayağının olduğu yere başı gelmesi çok zor dedi hani içimde kıpır kıpır olamayacak içimde rahat hareket edemeyecek düşüncesi üzdü sadece kendimi onun yerine koydum üzüldüm kapalı alanda zaten diye bu annelik hormonları çok zor

Yok canım ya abartmış bence evet darlık olacak illakide bu duvar mı sanki et parcası istediği zaman onu itip dönebilir hareket edebilir benım diğer rahim küçücük kalmıs senin perdeden sonra ki kısımda oyledir emin ol büyümüyor ki bide onun soylediği durum son ayda olursa olur bu doktorlarda bazı şeyleri abartıyor benım baska gıttıgım doktorda bebek dönemez normal doğum yapamazsın dedi şuan doktorum hiç bu konuda yorum yapmadı çoğu kişi rahmindeki perdeyi cift rahimi bilmeden normal doğuruyormuş

Canım sen bebişi 1 günde 2 hafta büyüttün o zaman Maşallah sağlıklı olsun da haftası önemli değil cidden

Merhaba canım hoşgeldin
Ben de dediğin vitaminleri kullanıyorum. Sadece demiri her gün düzenli alıyorum ama diğerlerini unutuyorum. Multivitamin benim de midemi bulandırıyor burnumu tutup öyle içiyorum, içtikten bir süre sonra açıyorum o zaman kokusu gelmiyor. D vitamini de 2-3 günde bir alıyorum 9 damla demişti bana doktor.

Banada doktor bebegin ters duruyor dedi canım kafası yukarda poposu aşagıda dedi benim tekme attıgı zaman vajinamda agrı çok oluyordu pozisyonundan dolayı dedi doktor sırtınıda karın duvarıma yaslamış içe dönüktü sanki çok mutsuz gibi duruyordu bi üzüldüm nedense

O zaman zaman gösterecek her şeyi gerçekten hiç perdeyi gören olmamıştı bu zamana kadar çok garip belkide dediğin gibi doğurcam öyle perde merde dinlemeyip

Aaaa bana yorum yapmadi benimde aklıma gelmedi ooooo o zaman tekme atarsa tuvaletinde geliyo mu merak ettim evet annelik çok farklı oysa kim bilir o orda ne dusunuyo

Canım sen ölçtürdün mü ? Ben ölçtürdüm 40 küsür bir rakam söyledi üstünde durmadı hiç rahim ağzıyla ilgili. Umarım sağlıkla alırız bebekleri yolu yarıladık artık inşallah bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…