Anladım bende o yüzden almıyordum normalde perinatoloji olarak çıkmıyor çünkü. Ama sürekli hastası değilim oranın arkadaşınız da değil miydi acaba ? Öyleyse bende ordan alıp geçeyim
Ben bugüne kadar direkt Perinatoloji yazan randevuya hiç denk gelmedim zaten. Riskli gebeliklere bakar yazıyo yanında. Dediğim gibi ben alınca da öyle yazıyordu. Bahsettiğim arkadaşım randevu alınca da öyle yazıyormuş ama o da ordan yaptırıyordu takibini. Bazı hastanelerde parantez içinde yazıyor mesela takipli hasta dışında bakılmaz diye. Bunda yazmıyorsa alınabilir bence
Aaaa bana yorum yapmadi benimde aklıma gelmedi ooooo o zaman tekme atarsa tuvaletinde geliyo mu merak ettim evet annelik çok farklı oysa kim bilir o orda ne dusunuyo
O zaman zaman gösterecek her şeyi gerçekten hiç perdeyi gören olmamıştı bu zamana kadar çok garip belkide dediğin gibi doğurcam öyle perde merde dinlemeyip
Ben bugüne kadar direkt Perinatoloji yazan randevuya hiç denk gelmedim zaten. Riskli gebeliklere bakar yazıyo yanında. Dediğim gibi ben alınca da öyle yazıyordu. Bahsettiğim arkadaşım randevu alınca da öyle yazıyormuş ama o da ordan yaptırıyordu takibini. Bazı hastanelerde parantez içinde yazıyor mesela takipli hasta dışında bakılmaz diye. Bunda yazmıyorsa alınabilir bence
Özeldeki fiyatlara bakarsak hani devletteki doktor tribine ben katlanabilirdim açıkçası. 24. Haftaya kadar vakit var o doktor içinize sinmese bile başka bakarsınız hala vakit kalmış olur. Arkadaşımın demesine göre doktorların hepsi çok iyiymiş. Yine karar sizin tabi
Kızlar burda gece yatış şekilleri konuşulmuştu ben baya yüz üstü sırt üstü filan gayet normal yatıyodum ama bi kaç gündür sırtüstü çok fazla uyanıyorum ve rahatsız olmuş şekilde uyanıyorum sanırım artık öyle yatmamam gerekiyor ama uyurken farkında olmuyorum bu yatışa çözüm bulan varmı
20+4 ten selamlar göbüşüm büyürken popom da tam tersi yönde büyümeye devam ediyor kız anneleri böyle mi oluyor bu durum sizde de? eşim diyor ki artık ne önden sarılıp yaklaşabiliyorum ne de arkandan
Kızlar burda gece yatış şekilleri konuşulmuştu ben baya yüz üstü sırt üstü filan gayet normal yatıyodum ama bi kaç gündür sırtüstü çok fazla uyanıyorum ve rahatsız olmuş şekilde uyanıyorum sanırım artık öyle yatmamam gerekiyor ama uyurken farkında olmuyorum bu yatışa çözüm bulan varmı
Ben de dün her uyandığımda sırt üstü şekilde yatıyor buldum kendimi, eşim grip oldu 2 gündür ayrı yatiyorduk sırtıma yastık koyup bacağımın arasına yastık alıyordum öyle çok rahat ettim hatta iki taraflı destek olunca hiç dönmeden uyandım Sabah, dün gece tekrar beraber uyumaya başladık sırtım boşta kalınca uyanıyorum sanırım sırt üstü uyandim hep sonrasında sola döndüm tekrar. Hamile yastığımı bekliyorum şimdi o hem karnı hem sırti destekliyormus sırt desteği olunca belki yine dönmem haber ederim:)
20+4 ten selamlar göbüşüm büyürken popom da tam tersi yönde büyümeye devam ediyor kız anneleri böyle mi oluyor bu durum sizde de? eşim diyor ki artık ne önden sarılıp yaklaşabiliyorum ne de arkandan
Yaa maşallah Ben de son fotolarda fark ettim popisim bu ay büyümeye başladı önceki aylar sadece göbekti ama kalça da büyüdü açıkçası pilates yaptığım zamanlardaki gibi büyüdü yayvan bir büyüme değil de toplu yuvarlak bir büyüme olmuş bı hoşuma gitti sadece geçen elbise giydigimde cadılar olur ya çocukken izlediğimiz poposu çıkıntılı öyle hissettim kendimi
Yaa maşallah Ben de son fotolarda fark ettim popisim bu ay büyümeye başladı önceki aylar sadece göbekti ama kalça da büyüdü açıkçası pilates yaptığım zamanlardaki gibi büyüdü yayvan bir büyüme değil de toplu yuvarlak bir büyüme olmuş bı hoşuma gitti sadece geçen elbise giydigimde cadılar olur ya çocukken izlediğimiz poposu çıkıntılı öyle hissettim kendimi
seninki güzel olmuştur o zaman benim baya yayılmış gitmiş alta doğru bile inmiş sanki biraz hamile pantolonları bile sıkacak beni birkaç aya heralde. Artış tayt aldım ben de deneyeceğim bakalım, eğer olursa birkaç tane daha alıp sürekli onlarla takılırım
seninki güzel olmuştur o zaman benim baya yayılmış gitmiş alta doğru bile inmiş sanki biraz hamile pantolonları bile sıkacak beni birkaç aya heralde. Artış tayt aldım ben de deneyeceğim bakalım, eğer olursa birkaç tane daha alıp sürekli onlarla takılırım
Canım az o senin uyuyusunla alakalı benimde öyle yan yatıp sırt üstü uyanıyorum ve canım acıyor en kötü dönmemek için sırt tarafını yastıkla destekleyebiliriz belki yan pozisyondayken
Evet kuzum hissediyorum 18. Haftadan başladı ince ince vajinada agrı oluyordu doktor ayakları aşagıda dedi ondanmış demek şimdi daha güçlü hissediyorum