2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Çok geçmiş olsun hayatımm dualarımız seninle sen hep yat dinlen

Offf çok üzüldüm ya Allahim bebeğine ve merveye sağlık versin.. insallah cansu gibi güzel haberlerini alicaz
İnşallah canım inşallah doktor iki güne ameliyata alacagını söylemiş başkada bişe bilmiyorum dedi iyi degil konuşacak durumda degil morali çok bozuk

Yüzde 90 yukarı çıkıyormuş plesenta 3.trimesterda

Lekelenmen ondan mı oluyormuş o zaman. Dikkat et canım dinlen inşallah düzelir zamanla.

Geçmiş olsun inşallah bı sıkıntı olmaz

Çok geçmiş olsun kötüyü düşünme inşallah düzelecektir..Rabbim şifa versin...
Allah razı olsun kızlar sağolun.. evet lekelenmem büyük ihtimalle bundan oluyormuş bugüne kadar kimse söylemedi farketmediler demekki yanda sonradan mı oldu bilmiyorum detaylıda çıktı bende duyunca şaşırdım

Allah razı olsun çok sağol canım.. bugüne kadar hiç dememişlerdi bende anlamadım sonradan olabiliyormu diye sormak o an aklıma gelmedi

İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan ilerler kuzum gebeligin saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah @Merve3553 içinde dualarımı eksik etmiyorum
İnşallah canım en güzeli sanırım dua ve sabırla beklemek , onun dışında dışardan bisey yapılamıyor maalesef
Sağol kuzum.. okula giden kızım olmasa inan hiç kalkmam da işte onun için mecburen kalkıyorum ama moralimi düzeltmeye çalışıyorum inşallah geçecektir beyninde kist var demişlerdi Allaha şükür o geçmiş bu da düzelir inşallah

Çok sağol canım sen yazınca hatırladım sende de olduğu. Düzelmiş olmasına çok sevindim inşallah benimki de geçer. Doktor ağır iş yapma, ilişki yasak dedi. Ama narın iyi geldiğini bilmiyordum bende yerim madem iyi geliyor

Amin inşallah canım eksik olma Ben Başta Merveninki de previaydı diye hatırlıyorum sonradan da o yapışma olayı oldu sanki ama yine de emin olamadım şuan. Rabbim ona da şifa versin bana da hatta diğer bütün anne adaylarına.. bebekteki kist düzeldiyse Allahın izniyle bu da düzelecektir.. ilk etapta üzüldüm baya ama yavaş yavaş moralimi yükseltiyorum sizlerin de desteğiyle

Çok geçmiş olsun hayatımm dualarımız seninle sen hep yat dinlen
Çok sağol canımm eksik olmayın Rabbim hepimize sağlık ve sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin. İlk şoktan sonra şimdi daha iyiyim hamdolsun. 3 hafta sonraya perinatoloji randevusu verdiler çıkmış olur inşallahhh

Canım benim ilkinde olmuştu plasenta previa 11. Haftada belli olmuştu sonra 20. haftalarda düzeldi çok şükür, inşallah senin de düzelir sen mümkün olduğunca dinlen iş yapma elbet düzelecektir

Canım benim ilkinde olmuştu plasenta previa 11. Haftada belli olmuştu sonra 20. haftalarda düzeldi çok şükür, inşallah senin de düzelir sen mümkün olduğunca dinlen iş yapma elbet düzelecektir
Şükür atlatmışsın canım ben ilk çocukta gerçekten hiç leke , sorun vs yaşamamıştım rahattım.. sadece son aylarda plasentada biraz yaşlanma suyumda da bi miktar azalma vardı ama son aylardı ve bebek büyümüştü diye cok sorun etmemiştim. Bu gebeliğim bambaşka geçiyor doğunca totişine totişinee vurcam

Burada çoğu kişide okumustum canım diğer gruplarda da hep yükselmiş plesenta sıkıntı olmamış diye, doktorumun da paylaşımlarında görüyorum plesenta previa olanların sağlıklı şekilde doğum yaptığını. Sadece normal değil sezeryan doğum oluyor sanırım. Sen bol bol dinlen bu süreçte inşallah yukariya çıkacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…