Kızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmış @Merve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Kızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmış @Merve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Allah razı olsun kızlar sağolun.. evet lekelenmem büyük ihtimalle bundan oluyormuş bugüne kadar kimse söylemedi farketmediler demekki yanda sonradan mı oldu bilmiyorum detaylıda çıktı bende duyunca şaşırdım
Gecmıs olsun canım gonlunu ferah tut dua edıcem ınsAllah senın ıcın de.inşAllah sorunsuz atlatırsın hamılelıgını sag salım vaktınde kavusursun evladına. Ultrason muayenelerınde bebegın yerıyle alakalı yorumda bulunuyor ya doktorlar ozaman sana bısey denmemısmıydı ya da bu farklı bır durum mu canım.
Çok geçmiş olsun canım bol bol yat dinlen burda çok arkadaşımızda okudum zamanla yukarı çıkanlar oldu hep, çıkmazsa da sezaryen şart oluyormuş yine kötü değil sen de böyle düşün olumlu düşün hep moralini yüksek tut
Sağol kuzum.. okula giden kızım olmasa inan hiç kalkmam da işte onun için mecburen kalkıyorum ama moralimi düzeltmeye çalışıyorum inşallah geçecektir beyninde kist var demişlerdi Allaha şükür o geçmiş bu da düzelir inşallah
Canım sıkma canını benim yukarı çıktı.. internette berbat bilgi kirliliği var sende kanama oldu mu bilmiyorum ama bende olmadı internette her şey yaziyo dua edicem canım senin için..
Ben bu süreçte plasentaya iyi gelen nar çok yedim doktor ne dedi bilmiyorum ama üzme kendini birde ağır iş yapma
Bol bol yat uzan uyu dinlen ben öyle yaptım canım sadece taşınma sürecinde 1 2 hafta yoruldum o kadar
Çok sağol canım sen yazınca hatırladım sende de olduğu. Düzelmiş olmasına çok sevindim inşallah benimki de geçer. Doktor ağır iş yapma, ilişki yasak dedi. Ama narın iyi geldiğini bilmiyordum bende yerim madem iyi geliyor
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Merve'nin durumu biraz daha farklı plesanta prelekta gibi bir şeydi yani plesanta rahme, mesaneye yapışmış oluyor ve ameliyatla alınıyor ve kan kaybı çok fazla olan bir ameliyatmis bu yüzden anne riske girebiliyor.Hatta rahmi alacaklar demişti Merve.
Plesenta previa farklı bir durum ve plesenta yukarıya çıkabiliyor dedigin gibi dua edelim öyle olsun sen bebişine odaklan iyi düşünelim iyi olsun inşallah her şey
Amin inşallah canım eksik olma Ben Başta Merveninki de previaydı diye hatırlıyorum sonradan da o yapışma olayı oldu sanki ama yine de emin olamadım şuan. Rabbim ona da şifa versin bana da hatta diğer bütün anne adaylarına.. bebekteki kist düzeldiyse Allahın izniyle bu da düzelecektir.. ilk etapta üzüldüm baya ama yavaş yavaş moralimi yükseltiyorum sizlerin de desteğiyle
Çok sağol canımm eksik olmayın Rabbim hepimize sağlık ve sıhhatle bebeğine kavuşmayı nasip etsin. İlk şoktan sonra şimdi daha iyiyim hamdolsun. 3 hafta sonraya perinatoloji randevusu verdiler çıkmış olur inşallahhh
Amin inşallah canım eksik olma Ben Başta Merveninki de previaydı diye hatırlıyorum sonradan da o yapışma olayı oldu sanki ama yine de emin olamadım şuan. Rabbim ona da şifa versin bana da hatta diğer bütün anne adaylarına.. bebekteki kist düzeldiyse Allahın izniyle bu da düzelecektir.. ilk etapta üzüldüm baya ama yavaş yavaş moralimi yükseltiyorum sizlerin de desteğiyle
Canım benim ilkinde olmuştu plasenta previa 11. Haftada belli olmuştu sonra 20. haftalarda düzeldi çok şükür, inşallah senin de düzelir sen mümkün olduğunca dinlen iş yapma elbet düzelecektir
Canım benim ilkinde olmuştu plasenta previa 11. Haftada belli olmuştu sonra 20. haftalarda düzeldi çok şükür, inşallah senin de düzelir sen mümkün olduğunca dinlen iş yapma elbet düzelecektir
Şükür atlatmışsın canım ben ilk çocukta gerçekten hiç leke , sorun vs yaşamamıştım rahattım.. sadece son aylarda plasentada biraz yaşlanma suyumda da bi miktar azalma vardı ama son aylardı ve bebek büyümüştü diye cok sorun etmemiştim. Bu gebeliğim bambaşka geçiyor doğunca totişine totişinee vurcam
Burada çoğu kişide okumustum canım diğer gruplarda da hep yükselmiş plesenta sıkıntı olmamış diye, doktorumun da paylaşımlarında görüyorum plesenta previa olanların sağlıklı şekilde doğum yaptığını. Sadece normal değil sezeryan doğum oluyor sanırım. Sen bol bol dinlen bu süreçte inşallah yukariya çıkacak merak etme