- 5 Mayıs 2023
- 8.609
- 10.142
- 178
Dur canim hemen öyle yeme sen kasılma yaparsa daha beter yapar Allah korusun narın kasılma yapma özelliği var belli bi miktar sonrası.. sende kan olunca istersen yeme ne olur ne olmaz..Çok sağol canım sen yazınca hatırladım sende de olduğu. Düzelmiş olmasına çok sevindim inşallah benimki de geçer. Doktor ağır iş yapma, ilişki yasak dedi. Ama narın iyi geldiğini bilmiyordum bende yerim madem iyi geliyor
Kimileri normal doğumdan korkar da sezaryan ister ya kuzum bende de tam tersii normal istiyorum , sezaryandan çekiniyorumBurada çoğu kişide okumustum canım diğer gruplarda da hep yükselmiş plesenta sıkıntı olmamış diye, doktorumun da paylaşımlarında görüyorum plesenta previa olanların sağlıklı şekilde doğum yaptığını. Sadece normal değil sezeryan doğum oluyor sanırım. Sen bol bol dinlen bu süreçte inşallah yukariya çıkacak merak etme
Ben de çok şaşırdım bugüne kadar çeşit çeşit hastane ve doktora gittim hiç biri söylememişti. Sonradan olduysa ayrı tabi sonradan olması mümkün mü bilmiyorum. Dikkat edince düzelecektir inşallah sayenizde moralim düzeliyor vallaDur canim hemen öyle yeme sen kasılma yaparsa daha beter yapar Allah korusun narın kasılma yapma özelliği var belli bi miktar sonrası.. sende kan olunca istersen yeme ne olur ne olmaz..
Bir de şey benim bildiğin rahmimin ağzını kapatmıştı plasenta düşün o bile yukarı çıktıysa seninkide çıkar canım üzme kendini bol bol yat ama ağır kaldırma.. bak eşim bana 1 kg bile bir şey tasitmadi hala taşıtmiyor ama o previada daha çok dikkat etmek gerekiyor.. Bir tanıdığa doktor ayağını havaya kaldırarak yat falan demiş ama sen bunu araştır birde kafaya takma bol dua bol su iç inan bak çoğu kişide düzeliyor.. insanın başına gelince biliyor aslında plasentanin aşağıda olduğu ultrason fotografinda belliymiş ama bana ilk gittiğim doktor soylememisti
Alnı geniş olan şanslı olur derlerBeyninde bi sıvı değeri varmış 10 üstünde olmaması gerekiyormuş benimkinin 7.1 çıktı ama doktor alnı geniş olduğu için olabilir dedio değere bir daha bakmak istiyorum dedi gelmek isterseniz tabi dedi bende tamam dedim bebeği görmek için elimden gelen her şeyi yaparım olumsuz düşünmek istemiyorum o alın genisligiyle ne alakası varsa artık öyle dedi
Allaha şükür canım kötü günler geride kaldı çok şükürCok şükür o günler geride kaldı canım hiç olumsuz düşünmekızın da güçlü bir şekilde atlattı süreci bundan sonrası için hep pozitif ol ki bebiş de huzurlu olsun
bence yinede görüş bi belki o karışıklığı telafi edip araya sıkıştırırlar yeni randevuyleBenim ilk olarak gebeliğimi tehit ettiren doktor 29 ağustos olan sat ı 15 eylül girmiş benim de bundan ikinci kontrolde haberim oldu yani bugün 18+0 olmama rağmen sistemde 16 görünüyorum..detaylı ultrason randevusu aldığım zaman da herhalde sistemdeki değere göre bana 9 şubata gün verildi o zaman 24.haftaya girmiş olucam geç olur mu acaba bilemedim doktorla görüşmem gerekir mi,görüşsem bile daha erkene sıra bulabilir miyim bilmiyorum..
Ay yeni gördüm yazdıklarını. İnşallah yukarı çıkarda sorunsuz geçer sürecin canım sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunuKızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Ay arka arkaya gördüm çok şaşkınım çok üzgünüm daha çok erken henüz değil yani şimdi olmamalıYok canım düzelmemiş dua edin ben görüştüm suyu gelmeye başlamış hastanede şuan gözetim altında tutuyorlarmış bütün dualarım mervemle
YaaAlnı geniş olan şanslı olur derlerşanslı yakışıklı olduğu anasının asla olumsuz olmamasından belli ömrü bahtı şansı hep açık olsun
Güzel haberlerini bekliyoruz canimmKimileri normal doğumdan korkar da sezaryan ister ya kuzum bende de tam tersii normal istiyorum , sezaryandan çekiniyorum3 hafta sonraya randevu verdiler yine, perinatolojiye, inşallah çıkmış olduğunun haberini de paylaşırım Desteğin ve güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum canım .. hepiniz iyi ki varsınız
Normalde kol çantası tasiyorsan olur canım, ben normal zamanda bile takamiyorum hep sırt çantasına alışmışım kolumdan düşüyor sürekli ya da ben bir yerlere carpiyorum çantayı. Bebek kucaginda vs derken yükün tek omza binmesi belki sıkıntı yaratır ama sonuçta bu çantalar bebek arabalarina da takılıyor. Normalde kol çantası takiyorsan benim gibi sıkıntı yasamiyorsan kullanılır bence. Ben kendi açımdan bakınca kullanamazdim mesela çok nadir kol çantası taktiğin icinKızlar sizce bu anne bebek çantası nasıl hediye geldi ama sizce iade edeyim mi kullanışlı olur mu
Bende sırt çantası takamıyorum canım genelde hep kol çantası kullanıyorumNormalde kol çantası tasiyorsan olur canım, ben normal zamanda bile takamiyorum hep sırt çantasına alışmışım kolumdan düşüyor sürekli ya da ben bir yerlere carpiyorum çantayı. Bebek kucaginda vs derken yükün tek omza binmesi belki sıkıntı yaratır ama sonuçta bu çantalar bebek arabalarina da takılıyor. Normalde kol çantası takiyorsan benim gibi sıkıntı yasamiyorsan kullanılır bence. Ben kendi açımdan bakınca kullanamazdim mesela çok nadir kol çantası taktiğin icin
Senin için uygun bence o zaman, zaten sürekli kolunda olmayacak arabaya takacaksin vsBende sırt çantası takamıyorum canım genelde hep kol çantası kullanıyorum
Evet çok erken kuzum ama işte suyu gelmeye başlamış zaten plesenta rahime ve mesaneye yapışmış demişti burda en son mecburiyetten galiba ameliyata alacaklar annenin hayatı tehlikeye girecek yoksa zaten bebek daha çok küçük 390 grammış 500 olsa yaşama ihtimali olabilirdi demiş doktor ama hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım önce kendine saglık versin çocuklarına bagışlasın inşallahAy yeni gördüm yazdıklarını. İnşallah yukarı çıkarda sorunsuz geçer sürecin canım sağlıkla kucağına al inşallah oğluşunu
Ay arka arkaya gördüm çok şaşkınım çok üzgünüm daha çok erken henüz değil yani şimdi olmamalıinşallah durumu iyidir bebeğinde kendide iyilerdir. Arka arkaya kaç gündür kötü haberler alıyoruz Allahım hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Amin amin inşallah. Bir mucize oksun güzel haberlerini alalım inşallahEvet çok erken kuzum ama işte suyu gelmeye başlamış zaten plesenta rahime ve mesaneye yapışmış demişti burda en son mecburiyetten galiba ameliyata alacaklar annenin hayatı tehlikeye girecek yoksa zaten bebek daha çok küçük 390 grammış 500 olsa yaşama ihtimali olabilirdi demiş doktor ama hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım önce kendine saglık versin çocuklarına bagışlasın inşallah
Taşıma açısından bence zor gibi. Koluna taksan bebe bırakmaz onu ayrı tut, çantayı ayrı zor gibi geldi bana. Sırt çantası her zaman rahat bence.Kızlar sizce bu anne bebek çantası nasıl hediye geldi ama sizce iade edeyim mi kullanışlı olur mu
Ya ben çok üzüldüm bunu görünce. Önce twetymiz sonra merve. Allahım evlatlarına bağışlasın inşallah merve yi.Evet çok erken kuzum ama işte suyu gelmeye başlamış zaten plesenta rahime ve mesaneye yapışmış demişti burda en son mecburiyetten galiba ameliyata alacaklar annenin hayatı tehlikeye girecek yoksa zaten bebek daha çok küçük 390 grammış 500 olsa yaşama ihtimali olabilirdi demiş doktor ama hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım önce kendine saglık versin çocuklarına bagışlasın inşallah
Bebeği kurtaramıyorlar mı yine de ameliyat olup gebeliği devam edecek sanıyordum çok çok üzgünüm. Bebekte bi problem yok Allah korusun hasta değil farklı bişey değil yaşıyor canlı kanlı bu zamana gelmiş ama vedalaşmak zorunda Rabbim kimseye yaşatmasın Yarabbim. İnşallah bi mucize olsun bebeği onunla kalsınEvet çok erken kuzum ama işte suyu gelmeye başlamış zaten plesenta rahime ve mesaneye yapışmış demişti burda en son mecburiyetten galiba ameliyata alacaklar annenin hayatı tehlikeye girecek yoksa zaten bebek daha çok küçük 390 grammış 500 olsa yaşama ihtimali olabilirdi demiş doktor ama hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım önce kendine saglık versin çocuklarına bagışlasın inşallah
Kaç haftalıktı bebişEvet çok erken kuzum ama işte suyu gelmeye başlamış zaten plesenta rahime ve mesaneye yapışmış demişti burda en son mecburiyetten galiba ameliyata alacaklar annenin hayatı tehlikeye girecek yoksa zaten bebek daha çok küçük 390 grammış 500 olsa yaşama ihtimali olabilirdi demiş doktor ama hakkında hayırlısı olsun inşallah allahım önce kendine saglık versin çocuklarına bagışlasın inşallah
21 haftası bitti canımKaç haftalıktı bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?