2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Cok şükür o günler geride kaldı canım hiç olumsuz düşünme kızın da güçlü bir şekilde atlattı süreci bundan sonrası için hep pozitif ol ki bebiş de huzurlu olsun

Evet canım hatta bende 2 3 gündür gün içinde de tekme atiyor
Bende de hep oturarak çalışınca gün içinde oluyor canım ama haftasonu hep hareket olunca sadece yattığımda falan hissediyorum. Bebisler anne hareket halinde olunca içeride sallandıkları için uyurlarmis, o yuzden dinlenme pozisyonuna gecince hissediyormusuz ben haftaici bu yüzden daha çok hissediyorum hem mesai saatlerimde hep oturduğum için hem de akşamları uzandigin için

Ben de bugün tetanoz olucam sanırım ağrı acı var mı birazcık da olsa korkuyorum

Himm anladım canım o da yardım ediyo demek annesine ben böyle konuşmayı çok seviyorum o an yaptığım şeyde hareket ediyorsa bir laf yakistiriyorum kendi çapımda egleniyorum maşallah bebisine

Hangi tetanozdan oldun canım devletin yaptığı mi ve canın acıyor mu

Ben de geçen hafta çok hareketliydim ve bebişin hareketlerini hissetmiyordum bişeyler yiyip uzanınca da hareketlenmiyordu artık endişelenmeye başlamıştım.2 gündür kıpraşma var çok şükür demek ki ben de bebişi uyutmuşum hep hareketten

Himm anladım canım o da yardım ediyo demek annesine ben böyle konuşmayı çok seviyorum o an yaptığım şeyde hareket ediyorsa bir laf yakistiriyorum kendi çapımda egleniyorum maşallah bebisine
Evet evet konuşmak çok önemliymiş hatta böyle bir yazı okumuştum annenin bebeğiyle konuşması otizm riskinde azalma sağlıyor diye bir doktorun videosuydu, tamamen engelleyen bir durum mu bilmiyorum ama Allah korusun otizmli olacaksa bile çocuk sanırım derecesini azaltıyor. Kitap falan okurken sesli okuyun diyorlar. Ben her sabah tekmelediginde başlıyorum uyandın mi sen miniğim diye sanki karşımdaymis gibi konuşuyorum her tekmesinde elimle ve konuşmamla cevap veriyorum, elimle bastırıp cevap verince ondan da cevap geliyor çok tatlı geliyor

Bebisler bu yüzden doğduğunda sallanarak uyuyabiliyorlarmis anne karnında alıştıkları için bu bilgiyi gördükten sonra ben de endiselenmeyi bıraktım haftasonu daha az hissettiğim için endişeleniyordum ama hep koşuşturmaktanmis çalışmaya başlayınca eski düzenine dönüyor benimki kalk anne az yürü bir şey yap diyor herhalde

Allahim çok akıllılar gerçekten doğunca yememek için zor tutucam kendimi

Her doktor aralığı farklı söylüyor galiba aman ortalama içindeyiz nasıl olsa
Benim ilk olarak gebeliğimi tehit ettiren doktor 29 ağustos olan sat ı 15 eylül girmiş benim de bundan ikinci kontrolde haberim oldu yani bugün 18+0 olmama rağmen sistemde 16 görünüyorum..detaylı ultrason randevusu aldığım zaman da herhalde sistemdeki değere göre bana 9 şubata gün verildi o zaman 24.haftaya girmiş olucam geç olur mu acaba bilemedim doktorla görüşmem gerekir mi,görüşsem bile daha erkene sıra bulabilir miyim bilmiyorum..

Kızlar merhaba 20+1 haftalık gebeyim. Kız bebeğim olacak inşallah doktorum bebeğin böbreklerinde büyüme olduğunu ve aşağı yerleşmiş dedi nipt testi önerdi test negatif geldi çok şükür. Kasıklarımda sancı oluyor belim çok fazla ağrıyor bunları sizlerde yaşıyor musunuz bebeğin aşağıya yerleşmesiyle mi alakalı acaba

Ya bende de oluyor hafif hafif 1 haftadir.birde sanirim mesaneme tekme yiyorum.degisik bi his oluyor icimde asagi yonlu bir basinc

Özellik sıkıştığımda çok fazla ağrı hissediyorum korkuyorum da ilk bebeğim tecrübemde yok

Ben çok iş yaptığımda agir kaldirdigimda veya ayakta gereksiz cok durdugumda , yüksek yere uzandığımda belimde ağrı oluyo... ama yürüyüş yapmak iyi geliyo
Bu arada bebeğim asagida değil

Ayy baktım şimdi tabloya 1 günmüş evett inşallah senle arka arkaya güzel haberleri yazarız buraya

Ben de bugün tetanoz olucam sanırım ağrı acı var mı birazcık da olsa korkuyorum
Yaparken hiç acımadı ama birkaç saat sonra hareket ettirince biraz ağrımaya başladı. Birkaç gün ağırlık yapabilir demiştir hemşire de ağırlık dediği bu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…