Lekelenmen ondan mı oluyormuş o zaman. Dikkat et canım dinlen inşallah düzelir zamanla.Kızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Geçmiş olsun inşallah bı sıkıntı olmazKızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Çok geçmiş olsun kötüyü düşünme inşallah düzelecektir..Rabbim şifa versin...Kızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Gecmıs olsun canım gonlunu ferah tut dua edıcem ınsAllah senın ıcın deKızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
İnşallah hiç bir sıkıntı çıkmadan ilerler kuzum gebeligin saglıkla kucagınıza alırsınız inşallahKızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Çok geçmiş olsun canım bol bol yat dinlen burda çok arkadaşımızda okudum zamanla yukarı çıkanlar oldu hep, çıkmazsa da sezaryen şart oluyormuş yine kötü değil sen de böyle düşün olumlu düşün hep moralini yüksek tutKızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Geçmiş olsun canimDevletinkinden oldum canım doktorum ekstra bir şey önermediği için, orada buzdolabından çıkarıp yaptıo an hiç acımadı ama birkaç saat sonra hafif bir ağrı başladı özellikle hareket ettirdiğimde.
Canım sıkma canını benim yukarı çıktı.. internette berbat bilgi kirliliği var sende kanama oldu mu bilmiyorum ama bende olmadı internette her şey yaziyoKızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Evet evet bazen aşağıya tekme oluyor bende deYa bende de oluyor hafif hafif 1 haftadir.birde sanirim mesaneme tekme yiyorum.degisik bi his oluyor icimde asagi yonlu bir basinc
Canım öncelikle çok geçmiş olsun. Merve'nin durumu biraz daha farklı plesanta prelekta gibi bir şeydi yani plesanta rahme, mesaneye yapışmış oluyor ve ameliyatla alınıyor ve kan kaybı çok fazla olan bir ameliyatmis bu yüzden anne riske girebiliyor.Hatta rahmi alacaklar demişti Merve.Kızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Yok canım düzelmemiş dua edin ben görüştüm suyu gelmeye başlamış hastanede şuan gözetim altında tutuyorlarmış bütün dualarım mervemleMerve3553 Senin düzeldi mi plasenta previa
Canım doktorun dediğine uy bol bol dinlen bol su tüket canını sıkma inşallah yukarı çıkacakKızlar iyi akşamlar, bugün detaylı ultrasonum vardı. Öncelikle bebeğimin erkek olduğu kesinleşti. İkinci bir cinsiyet değişme muhabbeti olmicak. Maalesef bende de Plasenta Previa varmışMerve3553 Merve arkadaşımız gibi. Hepinizden dua bekliyorum 28. Haftaya kadar yukarı çıkması ihtimali varmış. İlişki yasak , ağır iş uzun süre ayakta kalmak yasak, dualarınıza talibim..Dua edin nolur sağlıkla sıhhatle ilerlesin hamileliğim ve plasenta yukarı çıksın
Evet deri gerilir gibi oluyor hafif can yakiyor..Evet evet bazen aşağıya tekme oluyor bende debazen de göbek deligimin olduğu yerde dönme hissediyorum galiba asansörle inerken için bir tuhaf olur ya tam öyle bir his ama bu altta toplanma dediğim hafif agrili ve şişmiş hissi gibi oluyor alt karnımın olduğu yerde
Benim yeşilimsi geliyor bazen canım akıntı gibi öyleyse sorun yoktur bence. Bir daha gelecek olursa doktora sorarsın.Az önce tuvaletten çıkarken peçeteye değişik bi leke geldi. Kahverengi desem değil yeşil desem değil varla yok arası bi renkte. Böyle bi şey görmemiştim daha önce. Panik yapmak istemiyorum sabahtan beri bebeğim kıpır kıpır az önce yine hissettim. Bi şey yoktur heralde dimi
Evet evet bir de alt karın sertleşiyor sanki kramp gibi bir değişik, sanırım kasılmalar böyle oluyormuşEvet deri gerilir gibi oluyor hafif can yakiyor..
Yaa gerçekten mi üzüldüm inşallah her şey yoluna girer dua edelimYok canım düzelmemiş dua edin ben görüştüm suyu gelmeye başlamış hastanede şuan gözetim altında tutuyorlarmış bütün dualarım mervemle
İçinin rahatlaması için doktoruna yaz istersen canımAz önce tuvaletten çıkarken peçeteye değişik bi leke geldi. Kahverengi desem değil yeşil desem değil varla yok arası bi renkte. Böyle bi şey görmemiştim daha önce. Panik yapmak istemiyorum sabahtan beri bebeğim kıpır kıpır az önce yine hissettim. Bi şey yoktur heralde dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?