2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay cok iyi yapmıssın canım benımde hayatımda bır yerı yokmus aslında kurutma makınasını bende alıcam hangı marka kullanıyorsunuz memnun musunuz
Valla benimki vestel biraz maddi açıdan aldım bir de takip ettiğim bi bayan önermişti kendi de kullanıyor. Ben memnunum sadece nem sensörü olmasını isterdim benimkinde o yok
Yün kurutma toplari var internette..ben onlara bide dogal yag damlatip kurutmaya atiyorum..muhtesem kokuyor camasirlarim
Evet canım bunu da duydum aklımda ama daha almadım. Sen hangi yağdan kullanıyorsun acaba?

Bundan canim

Arkadaşlar istanbul pendikte bebeçeyiz mağazası açıldı bugün, fiyatları baya indirimdeydi. Yakınlarda olan varsa ihtiyaçlar için uğrayabilirsiniz aklınızda olsun bende bugün uğradım baya tamamladım eksiklerimi

Yüz gorumlugunu hazırlayın bebis onu anlatmaya çalışıyor size

Ben de dün süpürge tutarken ağla ağla mahvoldum bir de sesli ağlıyorum ev kirli diye ağladım. O an farkındayım saçma ama elimde değil
Benimde ocağımin oraya fayans yerine cam yapmışlar ve sildikce yayılıyor bende o yayildikca sinirden ağladım aklıma o geldi sen supurgeden agladim diyince

Kızlar sonuçlarım çıktı şükür bakteri üremesi olmamış, dr'um az bakteri çıkmış ekstra bir ilaç kullanmana gerek yok dedi sadece verdiklerini kullansam yeterliymis
Bir de karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonundan dolayıdır ama yine de dahiliyeye görün demişti. bugün gittim Dr bir problem yok gibi tansiyonun yüksek değil çünkü dedi. İdrar yolu enfeksiyonundan yükseldiğini düşünüyorum ama gebelikte daha dikkatli olmamız gerekiyor bir ultrasonla bakilsin dedi aç olmam gerektiği için ptesi gidicem eğer bir problem görülürse o da daha dikkatli araştırılması için farklı bir bölüme yönlendirecekmis. Gebelikte karaciğer önemliymiş. İnşallah bir problem çıkmaz

Söylerlerken duymuştum makat geliş demişlerdi
Bende baş gelişi yazıyor canım ama bu haftalarda önemi yok galiba sürekli döndükleri için
Cok sagolun kızlar bebisler kafasına buyruk dolanıyor demek ki icerde bende sey sanıyordum başta bilmeyince hastalarına göre pozisyonu var mi gibisinden de değişiyormus sagolun yardımlarınız için

İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım.. artık pizzalari vs kesmen gerekecek sanırım işin şakası bi yana benimde alt değerim de hafif bi yükseklik vardı ve bu aralar çok böyle fastfood tarzı şeyler yedim döner pizza vs gibi hemen kendini belli etmiş ya.. sağlıklı yaşama devam

Aslında ben son 1 aydır sağlıklı besleniyorum canım enfeksiyondan yükselmiştir dedi 2 doktor da ama dahiliye uzmanı gebelik olduğu için riske atmayalım dedi inşallah bir sikinti çıkmaz

Oyy kurban olurum abla kardeş şimdiden aralarında bi bağ var desene babasına kılını bile kımıldatmaz ama ablası söz konusu olunca hemen coşuyor
bence kesinlikle hissediyor. İkiside masum ikiside melek birbirlerinin dilinden anlıyorlar
Ay cok iyi yapmıssın canım benımde hayatımda bır yerı yokmus aslında kurutma makınasını bende alıcam hangı marka kullanıyorsunuz memnun musunuz
canım bende Arçelik 900 km s var memnuum. Bende de nem sensörü yok çünkü evdeki elektronik tüm eşyalarım gri. Buda gri olsun istedim arçeliğin gri serilerinin hiç birinde nem sensörü yoktu benim aldığım dönem. Şimdi çıkardılar mı bilmiyorum. Olsa iyi olurmuydu olurdu da çok büyük eksikliğinide hissetmiyorum en fazla tekrar bi 30 dk daha atıyorum.
Evet ya göbek kordonu değdi esnedi esnek bir şeymiş allahtan bizim çocuk keşfederse trambolin niyetine bile kullanabilir
son haftalarda yeri daraldıkça keşfeder ozaman başlar oynamaya

Merak etme canım herşey yolundadır Zaten iyi besleniyosun bu ara . Geçici bir yükselmeye denk geldi o ya da idrar yolu enfeksiyonu kaynaklıdır. İçini ferah tut

Ben de dün süpürge tutarken ağla ağla mahvoldum bir de sesli ağlıyorum ev kirli diye ağladım. O an farkındayım saçma ama elimde değil
En saçma ağlama nedeni benden olsun o zaman misafirliğe gittik bugün diye eşime ağladım niye gittik ayağımı uzatamadım sırtım ağrıyor şöyle böyle aptal aptal ağladım hala da niyeyse bir duygusalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…