2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Şu an bunu okuyunca benim de gözlerim doldu ayyy hamilelik duygusallığı feci yüklendi
Ayyy gözlerini doldurmak istemezdim gerçekten bu haftalarda bir şeyler var daha çok ve takmayacaginiz şeyi takacaksiniz kızlar.. Ben saçma sapan şeylere ağlıyorum 1 haftadır farkındayım ama farkında olduğumda ağlamış oluyorum

Kızlar detaylı ultrasonda vs sizin bebeklerinizin duruşuna ne yazıyor benim ilk defa dikkatimi çekti makat gelişi yazıyor bu ne demek sizde durumlar ne?
Bende öyle bi şey yazmamış doktor canım ama baş aşağı gelmesi gerek diye biliyorum makat geliş olursa ters oluyo ama zaten sürekli dönüyolar bu haftalarda önemli değil bu

Bi de artık hareketlerini de daha çok hissediyoruz ya gerçek olduğunu daha da idrak ediyorum sanki o da etkiliyo beni

Kızlar detaylı ultrasonda vs sizin bebeklerinizin duruşuna ne yazıyor benim ilk defa dikkatimi çekti makat gelişi yazıyor bu ne demek sizde durumlar ne?
Selam benimkinde de aynı şey yazıyo şu an bebeğin kafası yukarda bacakları aşağıda demek ama doğuma kadar daha çok yer değiştirir dedi doktorum önemli bir şey değil yani ama şu an tersler

Makat gelişi ayak gelişli demek canım. Ayakları Şuan kasık bölgende dönmemiş daha. Zaten detaylı haftası civarı henüz dönmesi beklenmez bebeğin. Bu arada zaten sürekli dönüyorlar demek istediğim o değil esas olması gereken pozisyona gelmemiş daha.Sonra baş gelişi denilen normal doğum pozisyonuna gelecek kavuşma haftası yaklaştıkça. Bazen son haftalardaki anne adayları bebek doğum kanalına girmemiş filan diyor ya dönmemiş hala makat gelişli demek oluyor yani. Şuan hepimizin makat gelişli normali o sonraki haftalarda dönecekler

Canım bende de doktor oyle yazıyor doktor ters duruyor dedı hatta yuzu plesentaya yakın yuzden tam görünmüyor dedi

Selam benimkinde de aynı şey yazıyo şu an bebeğin kafası yukarda bacakları aşağıda demek ama doğuma kadar daha çok yer değiştirir dedi doktorum önemli bir şey değil yani ama şu an tersler
Teşekkür ederim canim evet doğru içimizde balik gibiler

Sağol canım çok teşekkür ederim yerim ben onları inşallah hepimizin bebisi döner benimki perdeden destek alırsa inşallah kolay dönecek gibi(şaka yapiyorum)

Malesef canım

Sağol canım çok teşekkür ederim yerim ben onları inşallah hepimizin bebisi döner benimki perdeden destek alırsa inşallah kolay dönecek gibi(şaka yapiyorum)
İnşallah hepimizin bebişleri olması gereken haftalarda olması gereken pozisyonlarda kilolarda olur seninkinin işi rahat olacak desene

Eeee sen yüzünü göremedin mi tam benimki de göbek kordonu ağzının önüne almış aciktiginda kemircek sanirim
Ay canım sorma yandan profıl resmı verdi doktor kendı doktoruma da uzgun sekılde soyledım oda senı uzgun gondermeyeyım ben vereyım dedı bebısın ayakları yuzunu kapatmıstı diğer gelmene söz vericem göstericem dedi bakalım

bence hissediyordur anne karnında bebeklerin ağlaması, duyması vs belli haftalarda başlıyor ama hissiyatı hep var oluyor diye biliyorum bence hissediyor ablasının sevgisini. O onu sevince oda ablasına tepki veriyor
Oyy kurban olurum abla kardeş şimdiden aralarında bi bağ var desene babasına kılını bile kımıldatmaz ama ablası söz konusu olunca hemen coşuyor

Ben de dün süpürge tutarken ağla ağla mahvoldum bir de sesli ağlıyorum ev kirli diye ağladım. O an farkındayım saçma ama elimde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…