Maşallah canım çok tatlı gözüküyor kızınTeyzoslar bizim bugun rand vardi.820 gr olmus benim tosun kizim25+4 ile uyumlu cikti...artik yuzu gozu cok net bu arada doktor suyum fazla oldugu icin seker yuklemesi yapmayi uygun gordu..bu hafta yukleme yaptiracagim..umarim bir sorun yoktur..
Canım bakılsın araştırılsın hem için rahatlamış olur bir şey çıkacağını sanmıyorum enfeksiyon kaynaklı olabilir.Sana enfeksiyon için ne vermişlerdi bu arada benim kültüre bakılmadı pazartesi bakılcak(cuma günü kültür çalışılmıyormuş bulunduğum ilçede) idrar tahlilimde cuma günü değerlerim biraz yüksek çıktı üroloji doktoru toz antibiyotik verdi tek kullanımlık.Vajinal veya idrar yolu olabilir dedi kültür sonucuna bakalım pazartesi pazartesiye kadar da tek kullanımlık toz şase idare eder pazartesi kültürde bi şey çıkarsa ona göre bakarız dedi kadın doğum doktorun belki vajinal muayene eder dedi.Cumartesi de merkeze gittik kadın doğum kontrolümüz için. Ben kadın doğum doktoruma söyledim vajinal bakmadı bile inşallah vajinal enfeksiyon yoktur.Sanki benim de doktorum çok incelemiyor gibi ee ben de biraz pimpirikliyim senin doktorun inceliyor yönlendiriyor bu iyi bir şey bence.Bazen kadın doğumcumun ağzından cımbızla laf alıyor gibi hissediyorum tek cümle diyor yorum yapmıyorKızlar sonuçlarım çıktı şükür bakteri üremesi olmamış, dr'um az bakteri çıkmış ekstra bir ilaç kullanmana gerek yok dedi sadece verdiklerini kullansam yeterliymis
Bir de karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonundan dolayıdır ama yine de dahiliyeye görün demişti. bugün gittim Dr bir problem yok gibi tansiyonun yüksek değil çünkü dedi. İdrar yolu enfeksiyonundan yükseldiğini düşünüyorum ama gebelikte daha dikkatli olmamız gerekiyor bir ultrasonla bakilsin dedi aç olmam gerektiği için ptesi gidicem eğer bir problem görülürse o da daha dikkatli araştırılması için farklı bir bölüme yönlendirecekmis. Gebelikte karaciğer önemliymiş. İnşallah bir problem çıkmaz
Bu arada kızlar bebişim 24 cm 440 gram olmuş 21+5 deYüzünü de gömmüş bana göremedik hiç.Son 2-3 ultrasonda yüzünü göstermiyor bize Ultrason sırasında uyuyordu sonuna doğru uyandı biraz ayaklarını kollarını oynattı ama kafa aynı Bir ay sonra şeker yüklemesine çağırdı Perşembe günü de detaylı ultrasonumuz var inş
Bu bende de cok oluyor bıyere gıttıkten sonra pişman oluyorum yanlış yapmışım gıbı bende oturup ağlıyorumEn saçma ağlama nedeni benden olsun o zaman misafirliğe gittik bugün diye eşime ağladım niye gittik ayağımı uzatamadım sırtım ağrıyor şöyle böyle aptal aptal ağladım hala da niyeyse bir duygusalım
Canım kız mı seninki maşallah kilosu iyi benim bebişim herhalde zayıf bir kız olacakBu arada kızlar bebişim 24 cm 440 gram olmuş 21+5 deYüzünü de gömmüş bana göremedik hiç.Son 2-3 ultrasonda yüzünü göstermiyor bize Ultrason sırasında uyuyordu sonuna doğru uyandı biraz ayaklarını kollarını oynattı ama kafa aynı Bir ay sonra şeker yüklemesine çağırdı Perşembe günü de detaylı ultrasonumuz var inş
Canım benım basımda 2 aydır enfeksiyon var bende hafta içi gidip kan vereyim bari benımkıde bozuldu o zamanKızlar sonuçlarım çıktı şükür bakteri üremesi olmamış, dr'um az bakteri çıkmış ekstra bir ilaç kullanmana gerek yok dedi sadece verdiklerini kullansam yeterliymis
Bir de karaciğer enzimlerim yüksek çıkmıştı idrar yolu enfeksiyonundan dolayıdır ama yine de dahiliyeye görün demişti. bugün gittim Dr bir problem yok gibi tansiyonun yüksek değil çünkü dedi. İdrar yolu enfeksiyonundan yükseldiğini düşünüyorum ama gebelikte daha dikkatli olmamız gerekiyor bir ultrasonla bakilsin dedi aç olmam gerektiği için ptesi gidicem eğer bir problem görülürse o da daha dikkatli araştırılması için farklı bir bölüme yönlendirecekmis. Gebelikte karaciğer önemliymiş. İnşallah bir problem çıkmaz
Canım benım doktorumda nerden bılıyorsa ıdrar yolu dıyor vajınal hıc demedı nerden anlıyorlarsaCanım bakılsın araştırılsın hem için rahatlamış olur bir şey çıkacağını sanmıyorum enfeksiyon kaynaklı olabilir.Sana enfeksiyon için ne vermişlerdi bu arada benim kültüre bakılmadı pazartesi bakılcak(cuma günü kültür çalışılmıyormuş bulunduğum ilçede) idrar tahlilimde cuma günü değerlerim biraz yüksek çıktı üroloji doktoru toz antibiyotik verdi tek kullanımlık.Vajinal veya idrar yolu olabilir dedi kültür sonucuna bakalım pazartesi pazartesiye kadar da tek kullanımlık toz şase idare eder pazartesi kültürde bi şey çıkarsa ona göre bakarız dedi kadın doğum doktorun belki vajinal muayene eder dedi.Cumartesi de merkeze gittik kadın doğum kontrolümüz için. Ben kadın doğum doktoruma söyledim vajinal bakmadı bile inşallah vajinal enfeksiyon yoktur.Sanki benim de doktorum çok incelemiyor gibi ee ben de biraz pimpirikliyim senin doktorun inceliyor yönlendiriyor bu iyi bir şey bence.Bazen kadın doğumcumun ağzından cımbızla laf alıyor gibi hissediyorum tek cümle diyor yorum yapmıyorBiraz fazla uzun yazmışım
Erkek canımCanım kız mı seninki maşallah kilosu iyi benim bebişim herhalde zayıf bir kız olacak
Kadın doğumcu Belirtilerin idrar yolu belirtisi dedi bana ama akıntı vajinal enf da olabiliyormuş ürolog pazartesi tekrar bakıcak bakalım değerlerimeCanım benım doktorumda nerden bılıyorsa ıdrar yolu dıyor vajınal hıc demedı nerden anlıyorlarsa
Canım ben bi anda çok akıntı oldu diyince vajinal bakmak istedi bakınca direkt zaten enfeksiyon dedi daha idrar vermeden. Demek ki bakınca görülebiliyormus bir şeyler olduğu. İdrar ve kültür sonucumda da hafif bakteri çıkınca sevindim inşallah karaciğer de o yüzden böyle çıkmıştırCanım bakılsın araştırılsın hem için rahatlamış olur bir şey çıkacağını sanmıyorum enfeksiyon kaynaklı olabilir.Sana enfeksiyon için ne vermişlerdi bu arada benim kültüre bakılmadı pazartesi bakılcak(cuma günü kültür çalışılmıyormuş bulunduğum ilçede) idrar tahlilimde cuma günü değerlerim biraz yüksek çıktı üroloji doktoru toz antibiyotik verdi tek kullanımlık.Vajinal veya idrar yolu olabilir dedi kültür sonucuna bakalım pazartesi pazartesiye kadar da tek kullanımlık toz şase idare eder pazartesi kültürde bi şey çıkarsa ona göre bakarız dedi kadın doğum doktorun belki vajinal muayene eder dedi.Cumartesi de merkeze gittik kadın doğum kontrolümüz için. Ben kadın doğum doktoruma söyledim vajinal bakmadı bile inşallah vajinal enfeksiyon yoktur.Sanki benim de doktorum çok incelemiyor gibi ee ben de biraz pimpirikliyim senin doktorun inceliyor yönlendiriyor bu iyi bir şey bence.Bazen kadın doğumcumun ağzından cımbızla laf alıyor gibi hissediyorum tek cümle diyor yorum yapmıyorBiraz fazla uzun yazmışım
Bir baktır sen de canım en iyisi, problem şu sağlık ocağı 28 Aralık'ta cagirmis beni 11 ocakta kendi dr'um enfeksiyon var dedi yani arada 2 hafta var. Dahiliyedeki Dr'un kafasında biraz o yüzden soru işareti kaldı çünkü dün de kan verdim enzimler yine yuksek. Bugün yüksek olmasını idrar yoluna bağlayabiliriz ama 28inde neden yüksekti diye bir soru işareti kaldı. Muhtemelen hamile olmasam sıkıntı yok diyebilirdi de gebeler bizim için önemli o yüzden her türlü bakalım dedi. Ptesi inşallah bir şey çıkmazCanım benım basımda 2 aydır enfeksiyon var bende hafta içi gidip kan vereyim bari benımkıde bozuldu o zaman
Hım ben sımdıden başladım karsılastırmayaErkek canım
Canım o zaman senın enfeksıyonun cok dusuktu onla alakalı olmayabilir sen ıhmal etme bıraz da diyet yap bakalım ne cıkacakBir baktır sen de canım en iyisi, problem şu sağlık ocağı 28 Aralık'ta cagirmis beni 11 ocakta kendi dr'um enfeksiyon var dedi yani arada 2 hafta var. Dahiliyedeki Dr'un kafasında biraz o yüzden soru işareti kaldı çünkü dün de kan verdim enzimler yine yuksek. Bugün yüksek olmasını idrar yoluna bağlayabiliriz ama 28inde neden yüksekti diye bir soru işareti kaldı. Muhtemelen hamile olmasam sıkıntı yok diyebilirdi de gebeler bizim için önemli o yüzden her türlü bakalım dedi. Ptesi inşallah bir şey çıkmazsen de ihmal etme canım karaciger önemliymiş
Ben biri gelince de sinir oluyorum biz birine gidince deEn saçma ağlama nedeni benden olsun o zaman misafirliğe gittik bugün diye eşime ağladım niye gittik ayağımı uzatamadım sırtım ağrıyor şöyle böyle aptal aptal ağladım hala da niyeyse bir duygusalım
Ama senin kız zayıf değilki haftasını karşılıyor canım o aradaki 1 hafta bile önemli kiloya kaçta gitmiştin sen tamCanım kız mı seninki maşallah kilosu iyi benim bebişim herhalde zayıf bir kız olacak
Geçen eşimin tarafından misafir geldi çaya. Zaten artık yemekli filan kabul etmiyorum hem evde küçük çocuk hem ben hamileyim filan uğraşamam diyeBen biri gelince de sinir oluyorum biz birine gidince degaz sıkışması oluyor rahat edemiyorum süty. takmak zorunda kalıyorum bir de ama bence geçerli sebep çok
Canım normalde de akıntı oluyo muydu bende beyaz oluyo gün içinde en başından beri ama çok az.acaba hep enfeksiyon mu vardı bu akıntı oluyo mu ki herkesteCanım ben bi anda çok akıntı oldu diyince vajinal bakmak istedi bakınca direkt zaten enfeksiyon dedi daha idrar vermeden. Demek ki bakınca görülebiliyormus bir şeyler olduğu. İdrar ve kültür sonucumda da hafif bakteri çıkınca sevindim inşallah karaciğer de o yüzden böyle çıkmıştırbana fitil verdi 2 tane var içinde 3 günde bir kullanılıyor. Bir tane toz şase verdi, bir de hippurin diye bir hap var sabah akşam kullanıyorum onu da. Benim doktorum da hemen çağırıyor gibi hissediyorum direkt gel bı bakalım diyor ama iyi oldu gittiğim erken müdahale oldu sevindim, benim de vajinal enfeksiyon değil de idrar yolu enfeksiyonuymus sanırım, çok tuvaletimi tutuyorum, su içmeye aşırı dikkat etmiyorum bir de son zamanlarda en fazla 1 buçuk lt iciyodum
Canım aslında yeme içmeme bu ay dikkat ettim arada abur cubur yiyorum da ilaç içtiğim için aç kaldığım süreçler oluyor demir hapindan sonra süt urunu tuketemiyorum kahvaltim ogleni buluyor, akşama kadar muz ya da kabak çekirdeği yiyorum diyet yapıyor gibiyim aslındaCanım o zaman senın enfeksıyonun cok dusuktu onla alakalı olmayabilir sen ıhmal etme bıraz da diyet yap bakalım ne cıkacak
Şeffaf akıntı oluyordu ya da süt beyaz oluyordu canım şimdi fitil kullandigim için o akiyorCanım normalde de akıntı oluyo muydu bende beyaz oluyo gün içinde en başından beri ama çok az.acaba hep enfeksiyon mu vardı bu akıntı oluyo mu ki herkeste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?