- 17 Mart 2022
- 1.866
- 1.685
- 63
- 31
aynen canım doktor tam haftasıyla uyumlu dedı de daha once nerdeyse 1 hafta geriden gelıyordu bende kabak çekirdeği kaşar kuru kayısı yumurta cevize yüklendim çocugum dogunca neler ederimAma senin kız zayıf değilki haftasını karşılıyor canım o aradaki 1 hafta bile önemli kiloya kaçta gitmiştin sen tam
Canım süt içmiyordun demi oyle hatırlıyorum içmemeye devam et işte bıde su ekmek muhabbetı de cok bozuyorCanım aslında yeme içmeme bu ay dikkat ettim arada abur cubur yiyorum da ilaç içtiğim için aç kaldığım süreçler oluyor demir hapindan sonra süt urunu tuketemiyorum kahvaltim ogleni buluyor, akşama kadar muz ya da kabak çekirdeği yiyorum diyet yapıyor gibiyim aslında
Ayy senin durum da zormuş canımGeçen eşimin tarafından misafir geldi çaya. Zaten artık yemekli filan kabul etmiyorum hem evde küçük çocuk hem ben hamileyim filan uğraşamam diyemisafir gelmeden eşimle eşimin yeğenine sıkı sıkı tembihledim bakın farkında olmadan geğirirsem beni dürtün uyarın diye okadar çok geğiriyorum ki olmucak yerde kaçacak diye ödüm kopuyor oyüzden ne ben gideyim ne misafir gelsin istiyorum bide sen sutyensiz durabiliyomusun ya ben sabah kalkınca illa takcam uçları tşörte sürtüyor rahatsız ediyor büyüdüler ya
Evet canım sur icemiyorum, peynir ve yoğurt yiyebiliyorum. Evet suyu azaltmış olabilirim biraz ekmek de sadece sabah bir dilim yiyorumCanım süt içmiyordun demi oyle hatırlıyorum içmemeye devam et işte bıde su ekmek muhabbetı de cok bozuyor
Ay bu sütyen mevzusu bende de var hatta bugun esımle sırf sutyen almak ıcın alısverıs merkezıne gıdebılrıız rahat bısey alıcam hıc gıyemıyorum olduruyor benıGeçen eşimin tarafından misafir geldi çaya. Zaten artık yemekli filan kabul etmiyorum hem evde küçük çocuk hem ben hamileyim filan uğraşamam diyemisafir gelmeden eşimle eşimin yeğenine sıkı sıkı tembihledim bakın farkında olmadan geğirirsem beni dürtün uyarın diye okadar çok geğiriyorum ki olmucak yerde kaçacak diye ödüm kopuyor oyüzden ne ben gideyim ne misafir gelsin istiyorum bide sen sutyensiz durabiliyomusun ya ben sabah kalkınca illa takcam uçları tşörte sürtüyor rahatsız ediyor büyüdüler ya
Aynen bencede haftasıyla uyumlu canım bende 21+5 te gittim 440 gram sen 20 de gittiğini düşünürsek arada 1 hafta var bu durumda kilosu gayet iyi oluyor hatta yediklerin yaramaya başlamış yakında tosuncuğa dönerKayseri
aynen canım doktor tam haftasıyla uyumlu dedı de daha once nerdeyse 1 hafta geriden gelıyordu bende kabak çekirdeği kaşar kuru kayısı yumurta cevize yüklendim çocugum dogunca neler ederimbirde doktorum yumurtlaman gec olabılır dedı pkosum varya ben gene de işte pinpirikliye cıktı adım
bende takmayım diyorumda uçlar fena sürtüyor rahatsız ediyorAyy senin durum da zormuş canımben evdeyim çalışmaya ara verdim ondan takmıyorum sadece dışarı çıkarsam ama uçları aşırı hassas değil dokununca sadece acıyor. Çok rahat ettim takmamakla
benimde küçük gelmeye başladı taşıyor yanlardan bütün sütyenlerimde bende bugün yeni alayım diyorum bi kaç tane. Emzirme sütyeni mi alsam süngerli acaba sonrasında da kullanırımAy bu sütyen mevzusu bende de var hatta bugun esımle sırf sutyen almak ıcın alısverıs merkezıne gıdebılrıız rahat bısey alıcam hıc gıyemıyorum olduruyor benı
Ağrılar başladı ağırlaştık iyiceBu bende de cok oluyor bıyere gıttıkten sonra pişman oluyorum yanlış yapmışım gıbı bende oturup ağlıyorum
Bende aynı şekilde hele ki yemekli misafir gelince çok üzülüyorumBen biri gelince de sinir oluyorum biz birine gidince degaz sıkışması oluyor rahat edemiyorum süty. takmak zorunda kalıyorum bir de ama bence geçerli sebep çok
Canım ben olsam bayan olanı tercih ederdim biraz kendimi hatırlatırdım o da haklı bir sürü hastası var normal olarak unutabiliyorlar benim doktorum da maalesef öyle kendimi hatırlatmam lazım. O kadar hastası o kadar vakaları var ki doktorlarınGünaydın kızlar
Biliyorsunuz ben 3 doktor arasında seçim yapamamıştım. Sizden de fikir istiyorum
Burada iki tane özel hastane var, iki erkek doktor bir hastanede bir kadın doktor diğer hastanede. Anlaşılsın diye böyle yazıyorum
Şimdi kadın doktorun olduğu hastane daha hijyenik, temiz, ferah, daha güzel yani. Kadın doktor da yaklaşımı bilgisi iyi ama çok hastası olduğu için unutuyordu beni, her seferinde kendimi tekrar hatırlatmam gerekiyordu sırf o yüzden bırakmıştım. Mesela kanama alanım vardı ya başlarda her seferinde yeni oluştu sanıyordu halbuki 5. haftadan beri var. Onun dışında mesajlara geç de olsa dönüyor sıcakkanlı.
Diğer hastanedeki erkek doktorların biri normal ve doğal doğum yanlısı, epey uğraşıyor bunun için, son haftalarda perine masajları yaptırıyor, yürüyüşe önem veriyor, kesisiz dikişsiz doğum yaptırmaya çalışıyor ama şöyle ki kendisi doğuma son dk geliyormuş, süreci ebeler yönetiyor tam artık bebek çıkacağı zaman gelip bebeği çıkarıp gidiyormuş, dikişleri de kendisi atmıyormuş ebeler atıyormuş bir nevi devlet hastanesi gibi. Ayrıca muayene max 5 dk sürüyor, ben daha içeride giyinirken diğer hastayı alıyor ve çıkışta hiçbi şey soramadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Bu hastanedeki diğer erkek doktorun muayenesi güzel, detaylı bakıyor, titiz ama o da sezaryen yanlısı, ona gidip de normal doğum yapan 50 kişide 2 kişi var sadeceen ufak bir sorunda sezaryen yapalım diyormuş bebeğin kilosu annenin tedirginliği vs durumlarda mesela. Mesajlara daha hızlı dönüyor ama çok kısa cevap veriyor, biraz mesafeli yaklaşım olarak.
Erkek doktorların olduğu hastane epey kötü, hijyen yok yani devlet gibi tam anlamıyla.
Siz olsanız hangisini seçersiniz?
gulumsebebek cesursavasci golden-snitch P Pembepilates O ozgeeeee1 Kardelenzey genc-anne ve etiketlemeyi unuttuğum diğerleri
Canım benim kendi tecrübelerime göre kadın olan kadın dogumculara mesafeliyimGünaydın kızlar
Biliyorsunuz ben 3 doktor arasında seçim yapamamıştım. Sizden de fikir istiyorum
Burada iki tane özel hastane var, iki erkek doktor bir hastanede bir kadın doktor diğer hastanede. Anlaşılsın diye böyle yazıyorum
Şimdi kadın doktorun olduğu hastane daha hijyenik, temiz, ferah, daha güzel yani. Kadın doktor da yaklaşımı bilgisi iyi ama çok hastası olduğu için unutuyordu beni, her seferinde kendimi tekrar hatırlatmam gerekiyordu sırf o yüzden bırakmıştım. Mesela kanama alanım vardı ya başlarda her seferinde yeni oluştu sanıyordu halbuki 5. haftadan beri var. Onun dışında mesajlara geç de olsa dönüyor sıcakkanlı.
Diğer hastanedeki erkek doktorların biri normal ve doğal doğum yanlısı, epey uğraşıyor bunun için, son haftalarda perine masajları yaptırıyor, yürüyüşe önem veriyor, kesisiz dikişsiz doğum yaptırmaya çalışıyor ama şöyle ki kendisi doğuma son dk geliyormuş, süreci ebeler yönetiyor tam artık bebek çıkacağı zaman gelip bebeği çıkarıp gidiyormuş, dikişleri de kendisi atmıyormuş ebeler atıyormuş bir nevi devlet hastanesi gibi. Ayrıca muayene max 5 dk sürüyor, ben daha içeride giyinirken diğer hastayı alıyor ve çıkışta hiçbi şey soramadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Bu hastanedeki diğer erkek doktorun muayenesi güzel, detaylı bakıyor, titiz ama o da sezaryen yanlısı, ona gidip de normal doğum yapan 50 kişide 2 kişi var sadeceen ufak bir sorunda sezaryen yapalım diyormuş bebeğin kilosu annenin tedirginliği vs durumlarda mesela. Mesajlara daha hızlı dönüyor ama çok kısa cevap veriyor, biraz mesafeli yaklaşım olarak.
Erkek doktorların olduğu hastane epey kötü, hijyen yok yani devlet gibi tam anlamıyla.
gulumsebebek cesursavasci golden-snitch P Pembepilates O ozgeeeee1 Kardelenzey genc-anne ve etiketlemeyi unuttuğum diğerleri
Canım ben sanırım su yarım atlet tarzı hıssız dıyorlarya ondan alıcam benımkıler dar gelmıyorda cok rahatsız edıyorAynen bencede haftasıyla uyumlu canım bende 21+5 te gittim 440 gram sen 20 de gittiğini düşünürsek arada 1 hafta var bu durumda kilosu gayet iyi oluyor hatta yediklerin yaramaya başlamış yakında tosuncuğa döner
bende takmayım diyorumda uçlar fena sürtüyor rahatsız ediyormisafir ekstra gelmesin sana evde sütyensiz gezme keyfini elinden almasınlar
benimde küçük gelmeye başladı taşıyor yanlardan bütün sütyenlerimde bende bugün yeni alayım diyorum bi kaç tane. Emzirme sütyeni mi alsam süngerli acaba sonrasında da kullanırım
Canım ben kendı tercihimden bahsedeyım benım doktoruma da sezeryan yanlısı diyorlar ama adamın sezeryan dikisi dahıl hıc bısey hıssetmezsın dıyorlar doktor hangısınde uzmansa bence ona yonlendırıyorlar sen ılk once normal dogum mu yapacaksın sezeryan mı ona karar ver eğer rahminde anarmal bırsey yoksa catı falan cok onemlı degılmıs bebek dogum pozısyonunu alıyormus herkes normal dogum yapabilirmiş yani hem kendını ona gore ayarlarsın yuruyus plates falan yaparsın senın karar verıcen bırsey bence hijyene gelınce onemlı olan hastanenın bakımlı olması değil kullanılan malzemeler sen onları da bı araştır tekrardan birde bebek de ılk muaynesını haftalık muaynesını o hastanede yapacak onuda göz onunde bulundurGünaydın kızlar
Hijyenik ortam bebek ve anne için kesinlikle çok önemli bence. Hastane ışıl ışıl olunca kendimi iyi hissediyorum. Kadın doktoru seç bence hem deneyimi ve bilgisi de güven verir. Azıcık hatırlatırsın arada bir şey olmaz. Diğerinde süreç ebe ile ilerlerse panik olabilirsin.Günaydın kızlar
Kadın doktor genel olarak tercih etmiyorum ama doktorların artı eksilerine bakınca bu şartlarda kadın doktor tercih ederdim. Benim doktorda unutuyor sistemde aldığı notlara bakıyor acil randevu bulamıyorsun yada msjlara geç dönüyor ama yine de kendisine gidiyorum hastane güzel hijyenik ultrasonu güzel filan diye. Bide doğumhaneye son dakika gelmek nedir bu sebepten trajik olaylar var yani bi arkadaşımın sezaryen doğum olmasına rağmen dikişlerin bitmesini dahi beklemiş doktoru. Doktor var öyle doktor var böyle işte. Yerinde olsam kadın doktoru tercih ederdimGünaydın kızlar
Aynen canım bu unutma mevzusu hepsınde var ama doktor takip ettiği hasta hakkında bılgılerı yazıyor benım doktorum ben gırmeden sayfamı acıyor hatırlatıyor bana tekrar sunu kullanıyorsun boyle devam edelım dıye kadının da en azından bı sayfayı kontrol etmesı gerekıyor benım bacagımda varis var bunun ıcın 28. Haftada ıgnesı varmıs kendı not aldı hemsıresıne not aldırdı arayalım o hafta randevusunu denk getırelım dıye bence bunlarda onemlı seylerGünde 50 60 hasta bakıyorsa ve sen ayda 1 kere gidiyorsun gerçekten hatırlaması çok zor ama şöyle bir şey var artık 2 haftada bir sonrada haftada bir gidicez doktor bizi sürekli göreceği için unutmaz bence kadın olan çok mantıklı hele zaten sen giyinmeden diğerinin odaya girmesi direkt eledi ben mesela sonradan soru soruyorum ekranda gorulenle alakalı birde hastane temizligide önemli gerçekten kadından yana oyum ama unutma son haftalarda baya samimi olcaz doktorlarla unutması imkansız I ImaginaryLife
Aynen aynen canım şimdi içeriğini tam bilemeyiz I ImaginaryLife doktoru not aliyor mu almıyor mu bilmiyorum ama dediği gibi bakması lazımda 3unden en iyisi yinede kadın olan gibi geldi bana..Aynen canım bu unutma mevzusu hepsınde var ama doktor takip ettiği hasta hakkında bılgılerı yazıyor benım doktorum ben gırmeden sayfamı acıyor hatırlatıyor bana tekrar sunu kullanıyorsun boyle devam edelım dıye kadının da en azından bı sayfayı kontrol etmesı gerekıyor benım bacagımda varis var bunun ıcın 28. Haftada ıgnesı varmıs kendı not aldı hemsıresıne not aldırdı arayalım o hafta randevusunu denk getırelım dıye bence bunlarda onemlı seyler
Ay kesınlıkle canım bende doktoruma bırakmıyorum bazı seylerı bende güvenmiyorum benımde kadın doktordan yuzum gulmedı hele kı yogun doktorlar helekı sosyal medya reklamlı doktorlardan sınır kapıyorumAynen aynen canım şimdi içeriğini tam bilemeyiz I ImaginaryLife doktoru not aliyor mu almıyor mu bilmiyorum ama dediği gibi bakması lazımda 3unden en iyisi yinede kadın olan gibi geldi bana..
Benim ilk doktorum beni unutmuyordu çünkü ben sohbet muhabbet ediyordum beni hatırlatacak şeyler yapıyordum ama şimdiki doktoruma daha bir kere gittiğim için hani yorum yapamıyorum ama benim için gerçekten doğumu sağlıklı temiz yapsın bebegin gelişimini takip etsin sıkıntı var mi yok mu görsün yeter ben geri kalanını hatirlatirim.. (biliyonuz doktordan yana yüzüm gülmüyor)
Çok iyi valla benden güzel besleniyorsun maşallah hep böyle olsun darısı banaEvet canım sur icemiyorum, peynir ve yoğurt yiyebiliyorum. Evet suyu azaltmış olabilirim biraz ekmek de sadece sabah bir dilim yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?