2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Su içmem sıkıntılı onu arttirirsam güzel olacak da deniyorum yavaş yavaş
Canım soğanlı seyler ye mesela soğanlı yumurta ye sabahları aksam salatalarına soğan ekle fazla kacırma tabı ben ilk su içme alıkanlığımı oyle kazandım acayip susatıyor su içtikçe zaten istemsiz içiyorsun ben istemsız 3 litre içiyorum

Reflüm de var yana yana içerim 5 lt falan

Canım ben olsam sanırım kadın doktoru seçerdim. Hem hastane ortamı temizmiş. Hem unutmasına rağmen ilgili bir doktormuş. Yani çok acil bir durum olmadıkça her gitmede hatırlatma yaparsın. Sorularına da dönüyormuş. Normal doğum yanlısı olan erkek doktor muayene ve doğum olayını çok katakulliye getiriyormuş doğumda herşeyi ebeler yapıyor yani ha ona gitmişsin ha devlet hastanesine bi fark yok bence. Muamele aynı. Sezaryan yanlısı doktorlara açıkçası güvenmiyorum onlarda uğraşmamak adına son dakika insanı korkutup hemen sezaryane almaya çalışıyor. Ben hemcinsime oy veriyorum şartları her açıdan daha uygun olduğu için

golden-snitch Mavi070707 kızlar ben şeyi merak ettim sallıyorum benim salı günü saat 2de doğumum başladı doktora haber verdim gel dedi vs o sırada randevulu hastaları alıyor içeri diyelim bi yandan benle mi ilgileniyo o sırada ebeler mi ilgileniyor.. birde sallıyorum açıklık 8 9 olduğunda mi yanıma gelecek doğurmak için çünkü gün içindeki hastaları da bitirmek zorunda birde dogumum 7 8 saat sürse başında bekleyemez kimse bu iş nasıl oluyor biliyor musunuz o hastanede ben Şuan I ImaginaryLife sorusundan sonra merak ettim

Canım bu doktordan doktora degısıyordur da mesai dısında daha cok ebeler ılgılenıyor doguma yakın doktoru cagırıyorlar basında beklemıyor yanı yengem mesai içiydi doktor aslında o gün izinliymişte geldı sabahtan yengemın yanına 5 6 kez geldı gıttı hastaneden ayrılmadı benım doktorumda hasta arasında bıyere gittiğini gördüm belkı bakıp geliyorlardır

Canım Dr yanına gelip gidiyor doğum olurken geliyor diye biliyorum. Ben bazen randevuya gittiğimde görüyorum Dr dogumhaneye girip çıkıyor hep. Muhtemelen ebe yaptiriyordur doğumu, kesi atma dikme gibi işlemleri Dr yapıyordur diye düşünüyorum

P Pembepilates golden-snitch Nooneathome9 Kardelenzey gulumsebebek cesursavasci genc-anne hepinize çok teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için, ben de aslında erkek doktor istiyordum ama bu şartlarda en uygunu güzel hastanedeki kadın doktoru seçmek olacak sanırım sizin de dediğiniz gibi hayırlara vesile olsun

cesursavasci canım o zamanlar haftada bir gitmiştim kadına ona rağmen unutuyordu ama 3 kez falan gitmiştim belki benimsememiştir henüz son zamanlar daha yakın oluruz dediğin gibi. Hepimizin içine sinen doktorlar olsun inşallah

Ben ilk doğumu anlatayım canım, öğlen 12de hastaneye yatış yapıldı suni sancı ile doğumu başlattı doktor, bu sırada saat 5-6 ya kadar muayeneleri devam ediyordu. Ara ara beni kontrole geldi bu süreçte. Zaten 7 saat falan yavaş ilerledi müdahale edilecek bir şey yoktu. Akşam 7 den gece 12 ye kadar sancılar hızlandı, bu süreçte de hastanedeydi ara ara kontrole geldi. Sonra suyum geldi, 12’de doğumhaneye aldılar, doktor hep yanımdaydı 2 ebe ile birlikte. Doğumum 45 dk sürdü. Sonrasında bebeği götürdüler, dikişlerim 2.5-3 saat sürdü. Doğumhaneden çıktığımda saat sabah 3.5-4 gibiydi, o süreçte hep yanımdaydı yani hiçbi şeyi ebelere bırakmadı kendisi yaptı. O açıdan iyiydi. Bazı doktorlar sadece doğurtup gidiyor maalesef :/ gerçi esas iş ebede diyorlar ama ben yine de doktor kontrolünde olmak isterim.

Merhaba arkadaşlar benim ikili taramam normal çıktı üçlü taramamda down sendromu yüksek çıktı ben de fetal dna yaptırdım trızomı 13 yüksek çıktı yarın karnımdan sıvı alacaklar çok kötüyüm çok çaresizim Perinatolojı doktorum ultrasonda bir şey bulamadım genetik uzman yönlendirdi bu kağıtta hiçbir şey yok ters giden dedi ama çok korkuyorum kızlar aranıza fetal dna yanlış olan var mı

Canım ayrıntılı ultrasonda nasıl cıktı ölçümleri ensesi burnu falan ben yaptırmadım ama fetal dna en garantılısı dıyorlardı

Ben yaptırmadım fetal dna ama doktorum bir kez böyle bir yanlışlığın başlarına geldiğini söylemişti. Fetal dnada risk çıkmış ama amniyosentez temizmiş. Özellikle yurt dışına gönderilmeyen Türkiye’deki laboratuvarlarda yapılanlarda yanlışlık olabiliyormuş.

Normal doğumda dikişler 3 saat mi sürdü ben de pıt diye doğurup 2 dk kesik varsa dikerler diye düşündüm hep. Normal doğum korkutuyor beni nedense

Normal doğumda dikişler 3 saat mi sürdü ben de pıt diye doğurup 2 dk kesik varsa dikerler diye düşündüm hep. Normal doğum korkutuyor beni d
Böyle bir konu vardı canım kk okudum. Sıvı sonucunda risk yok demişler fetal dna da yanlışlık olabiliyor sanırım. İçini ferah tut

Çok sagolun kızlar gittiğimde sorucam bu soruyu doktoruma ama sizin dediğiniz gibidir çünkü bu sefer muayeneler baya aksar

Canım dikişler 2 3 saat nasıl sürdü inanamiyorum şuan kaç dikiş atıldı bir sıkıntı mı oldu çünkü benim başka bi yerime 15 dikişi 5 dkda attılar

2li taramada normal çıkan şey için 3lu taramayi nasıl önerdiler ki..
Fetal dna değerini bilmiyorum ama down sendromlu olsaydı perinatoloji uzmanı görürdü burun kemiği göz yapısı vs gibi

Normal doğumda dikişler 3 saat mi sürdü ben de pıt diye doğurup 2 dk kesik varsa dikerler diye düşündüm hep. Normal doğum korkutuyor beni nedense
Normalde öyle olmuyor canım benim zor bi doğumdu, bi de cildim çok hassas dikişlerim tutmadı o yüzden uzadı. 15-20 dk sürmüş arkadaşlarımın genelde dikişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…