Şifa olsun inşallahŞeffaf akıntı oluyordu ya da süt beyaz oluyordu canım şimdi fitil kullandigim için o akiyor
Su içmem sıkıntılı onu arttirirsam güzel olacak da deniyorum yavaş yavaşÇok iyi valla benden güzel besleniyorsun maşallah hep böyle olsun darısı bana
Canım soğanlı seyler ye mesela soğanlı yumurta ye sabahları aksam salatalarına soğan ekle fazla kacırma tabıSu içmem sıkıntılı onu arttirirsam güzel olacak da deniyorum yavaş yavaş
Reflüm de var yana yana içerim 5 lt falanCanım soğanlı seyler ye mesela soğanlı yumurta ye sabahları aksam salatalarına soğan ekle fazla kacırma tabıben ilk su içme alıkanlığımı oyle kazandım acayip susatıyor su içtikçe zaten istemsiz içiyorsun ben istemsız 3 litre içiyorum
Ayy yok sen bunu uygulamaReflüm de var yana yana içerim 5 lt falan
Canım ben olsam sanırım kadın doktoru seçerdim. Hem hastane ortamı temizmiş. Hem unutmasına rağmen ilgili bir doktormuş. Yani çok acil bir durum olmadıkça her gitmede hatırlatma yaparsın. Sorularına da dönüyormuş. Normal doğum yanlısı olan erkek doktor muayene ve doğum olayını çok katakulliye getiriyormuş doğumda herşeyi ebeler yapıyor yani ha ona gitmişsin ha devlet hastanesine bi fark yok bence. Muamele aynı. Sezaryan yanlısı doktorlara açıkçası güvenmiyorum onlarda uğraşmamak adına son dakika insanı korkutup hemen sezaryane almaya çalışıyor. Ben hemcinsime oy veriyorum şartları her açıdan daha uygun olduğu içinGünaydın kızlar
Biliyorsunuz ben 3 doktor arasında seçim yapamamıştım. Sizden de fikir istiyorum
Burada iki tane özel hastane var, iki erkek doktor bir hastanede bir kadın doktor diğer hastanede. Anlaşılsın diye böyle yazıyorum
Şimdi kadın doktorun olduğu hastane daha hijyenik, temiz, ferah, daha güzel yani. Kadın doktor da yaklaşımı bilgisi iyi ama çok hastası olduğu için unutuyordu beni, her seferinde kendimi tekrar hatırlatmam gerekiyordu sırf o yüzden bırakmıştım. Mesela kanama alanım vardı ya başlarda her seferinde yeni oluştu sanıyordu halbuki 5. haftadan beri var. Onun dışında mesajlara geç de olsa dönüyor sıcakkanlı.
Diğer hastanedeki erkek doktorların biri normal ve doğal doğum yanlısı, epey uğraşıyor bunun için, son haftalarda perine masajları yaptırıyor, yürüyüşe önem veriyor, kesisiz dikişsiz doğum yaptırmaya çalışıyor ama şöyle ki kendisi doğuma son dk geliyormuş, süreci ebeler yönetiyor tam artık bebek çıkacağı zaman gelip bebeği çıkarıp gidiyormuş, dikişleri de kendisi atmıyormuş ebeler atıyormuş bir nevi devlet hastanesi gibi. Ayrıca muayene max 5 dk sürüyor, ben daha içeride giyinirken diğer hastayı alıyor ve çıkışta hiçbi şey soramadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Bu hastanedeki diğer erkek doktorun muayenesi güzel, detaylı bakıyor, titiz ama o da sezaryen yanlısı, ona gidip de normal doğum yapan 50 kişide 2 kişi var sadeceen ufak bir sorunda sezaryen yapalım diyormuş bebeğin kilosu annenin tedirginliği vs durumlarda mesela. Mesajlara daha hızlı dönüyor ama çok kısa cevap veriyor, biraz mesafeli yaklaşım olarak.
Erkek doktorların olduğu hastane epey kötü, hijyen yok yani devlet gibi tam anlamıyla.
Siz olsanız hangisini seçersiniz?
gulumsebebek cesursavasci golden-snitch P Pembepilates @ozgeeeee1 Kardelenzey genc-anne ve etiketlemeyi unuttuğum diğerleri
Canım bu doktordan doktora degısıyordur da mesai dısında daha cok ebeler ılgılenıyor doguma yakın doktoru cagırıyorlar basında beklemıyor yanı yengem mesai içiydi doktor aslında o gün izinliymişte geldı sabahtan yengemın yanına 5 6 kez geldı gıttı hastaneden ayrılmadı benım doktorumda hasta arasında bıyere gittiğini gördüm belkı bakıp geliyorlardırgolden-snitch Mavi070707 kızlar ben şeyi merak ettim sallıyorum benim salı günü saat 2de doğumum başladı doktora haber verdim gel dedi vs o sırada randevulu hastaları alıyor içeri diyelim bi yandan benle mi ilgileniyo o sırada ebeler mi ilgileniyor.. birde sallıyorum açıklık 8 9 olduğunda mi yanıma gelecek doğurmak için çünkü gün içindeki hastaları da bitirmek zorunda birde dogumum 7 8 saat sürse başında bekleyemez kimse bu iş nasıl oluyor biliyor musunuz o hastanede ben Şuan I ImaginaryLife sorusundan sonra merak ettim
Canım Dr yanına gelip gidiyor doğum olurken geliyor diye biliyorum. Ben bazen randevuya gittiğimde görüyorum Dr dogumhaneye girip çıkıyor hep. Muhtemelen ebe yaptiriyordur doğumu, kesi atma dikme gibi işlemleri Dr yapıyordur diye düşünüyorumgolden-snitch Mavi070707 kızlar ben şeyi merak ettim sallıyorum benim salı günü saat 2de doğumum başladı doktora haber verdim gel dedi vs o sırada randevulu hastaları alıyor içeri diyelim bi yandan benle mi ilgileniyo o sırada ebeler mi ilgileniyor.. birde sallıyorum açıklık 8 9 olduğunda mi yanıma gelecek doğurmak için çünkü gün içindeki hastaları da bitirmek zorunda birde dogumum 7 8 saat sürse başında bekleyemez kimse bu iş nasıl oluyor biliyor musunuz o hastanede ben Şuan I ImaginaryLife sorusundan sonra merak ettim
Ben ilk doğumu anlatayım canım, öğlen 12de hastaneye yatış yapıldı suni sancı ile doğumu başlattı doktor, bu sırada saat 5-6 ya kadar muayeneleri devam ediyordu. Ara ara beni kontrole geldi bu süreçte. Zaten 7 saat falan yavaş ilerledi müdahale edilecek bir şey yoktu. Akşam 7 den gece 12 ye kadar sancılar hızlandı, bu süreçte de hastanedeydi ara ara kontrole geldi. Sonra suyum geldi, 12’de doğumhaneye aldılar, doktor hep yanımdaydı 2 ebe ile birlikte. Doğumum 45 dk sürdü. Sonrasında bebeği götürdüler, dikişlerim 2.5-3 saat sürdü. Doğumhaneden çıktığımda saat sabah 3.5-4 gibiydi, o süreçte hep yanımdaydı yani hiçbi şeyi ebelere bırakmadı kendisi yaptı. O açıdan iyiydi. Bazı doktorlar sadece doğurtup gidiyor maalesef :/ gerçi esas iş ebede diyorlar ama ben yine de doktor kontrolünde olmak isterim.golden-snitch Mavi070707 kızlar ben şeyi merak ettim sallıyorum benim salı günü saat 2de doğumum başladı doktora haber verdim gel dedi vs o sırada randevulu hastaları alıyor içeri diyelim bi yandan benle mi ilgileniyo o sırada ebeler mi ilgileniyor.. birde sallıyorum açıklık 8 9 olduğunda mi yanıma gelecek doğurmak için çünkü gün içindeki hastaları da bitirmek zorunda birde dogumum 7 8 saat sürse başında bekleyemez kimse bu iş nasıl oluyor biliyor musunuz o hastanede ben Şuan I ImaginaryLife sorusundan sonra merak ettim
Canım ayrıntılı ultrasonda nasıl cıktı ölçümleri ensesi burnu falan ben yaptırmadım ama fetal dna en garantılısı dıyorlardıMerhaba arkadaşlar benim ikili taramam normal çıktı üçlü taramamda down sendromu yüksek çıktı ben de fetal dna yaptırdım trızomı 13 yüksek çıktı yarın karnımdan sıvı alacaklar çok kötüyüm çok çaresizim Perinatolojı doktorum ultrasonda bir şey bulamadım genetik uzman yönlendirdi bu kağıtta hiçbir şey yok ters giden dedi ama çok korkuyorum kızlar aranıza fetal dna yanlış olan var mı
Ben yaptırmadım fetal dna ama doktorum bir kez böyle bir yanlışlığın başlarına geldiğini söylemişti. Fetal dnada risk çıkmış ama amniyosentez temizmiş. Özellikle yurt dışına gönderilmeyen Türkiye’deki laboratuvarlarda yapılanlarda yanlışlık olabiliyormuş.Merhaba arkadaşlar benim ikili taramam normal çıktı üçlü taramamda down sendromu yüksek çıktı ben de fetal dna yaptırdım trızomı 13 yüksek çıktı yarın karnımdan sıvı alacaklar çok kötüyüm çok çaresizim Perinatolojı doktorum ultrasonda bir şey bulamadım genetik uzman yönlendirdi bu kağıtta hiçbir şey yok ters giden dedi ama çok korkuyorum kızlar aranıza fetal dna yanlış olan var mı
Normal doğumda dikişler 3 saat mi sürdüBen ilk doğumu anlatayım canım, öğlen 12de hastaneye yatış yapıldı suni sancı ile doğumu başlattı doktor, bu sırada saat 5-6 ya kadar muayeneleri devam ediyordu. Ara ara beni kontrole geldi bu süreçte. Zaten 7 saat falan yavaş ilerledi müdahale edilecek bir şey yoktu. Akşam 7 den gece 12 ye kadar sancılar hızlandı, bu süreçte de hastanedeydi ara ara kontrole geldi. Sonra suyum geldi, 12’de doğumhaneye aldılar, doktor hep yanımdaydı 2 ebe ile birlikte. Doğumum 45 dk sürdü. Sonrasında bebeği götürdüler, dikişlerim 2.5-3 saat sürdü. Doğumhaneden çıktığımda saat sabah 3.5-4 gibiydi, o süreçte hep yanımdaydı yani hiçbi şeyi ebelere bırakmadı kendisi yaptı. O açıdan iyiydi. Bazı doktorlar sadece doğurtup gidiyor maalesef :/ gerçi esas iş ebede diyorlar ama ben yine de doktor kontrolünde olmak isterim.
Normal doğumda dikişler 3 saat mi sürdüBen ilk doğumu anlatayım canım, öğlen 12de hastaneye yatış yapıldı suni sancı ile doğumu başlattı doktor, bu sırada saat 5-6 ya kadar muayeneleri devam ediyordu. Ara ara beni kontrole geldi bu süreçte. Zaten 7 saat falan yavaş ilerledi müdahale edilecek bir şey yoktu. Akşam 7 den gece 12 ye kadar sancılar hızlandı, bu süreçte de hastanedeydi ara ara kontrole geldi. Sonra suyum geldi, 12’de doğumhaneye aldılar, doktor hep yanımdaydı 2 ebe ile birlikte. Doğumum 45 dk sürdü. Sonrasında bebeği götürdüler, dikişlerim 2.5-3 saat sürdü. Doğumhaneden çıktığımda saat sabah 3.5-4 gibiydi, o süreçte hep yanımdaydı yani hiçbi şeyi ebelere bırakmadı kendisi yaptı. O açıdan iyiydi. Bazı doktorlar sadece doğurtup gidiyor maalesef :/ gerçi esas iş ebede diyorlar ama ben yine de doktor kontrolünde olmak isterim.
Böyle bir konu vardı canım kk okudum. Sıvı sonucunda risk yok demişler fetal dna da yanlışlık olabiliyor sanırım. İçini ferah tutMerhaba arkadaşlar benim ikili taramam normal çıktı üçlü taramamda down sendromu yüksek çıktı ben de fetal dna yaptırdım trızomı 13 yüksek çıktı yarın karnımdan sıvı alacaklar çok kötüyüm çok çaresizim Perinatolojı doktorum ultrasonda bir şey bulamadım genetik uzman yönlendirdi bu kağıtta hiçbir şey yok ters giden dedi ama çok korkuyorum kızlar aranıza fetal dna yanlış olan var mı
Canım Dr yanına gelip gidiyor doğum olurken geliyor diye biliyorum. Ben bazen randevuya gittiğimde görüyorum Dr dogumhaneye girip çıkıyor hep. Muhtemelen ebe yaptiriyordur doğumu, kesi atma dikme gibi işlemleri Dr yapıyordur diye düşünüyorum
Çok sagolun kızlar gittiğimde sorucam bu soruyu doktoruma ama sizin dediğiniz gibidir çünkü bu sefer muayeneler baya aksarCanım bu doktordan doktora degısıyordur da mesai dısında daha cok ebeler ılgılenıyor doguma yakın doktoru cagırıyorlar basında beklemıyor yanı yengem mesai içiydi doktor aslında o gün izinliymişte geldı sabahtan yengemın yanına 5 6 kez geldı gıttı hastaneden ayrılmadı benım doktorumda hasta arasında bıyere gittiğini gördüm belkı bakıp geliyorlardır
Canım dikişler 2 3 saat nasıl sürdü inanamiyorum şuan kaç dikiş atıldı bir sıkıntı mı oldu çünkü benim başka bi yerime 15 dikişi 5 dkda attılarBen ilk doğumu anlatayım canım, öğlen 12de hastaneye yatış yapıldı suni sancı ile doğumu başlattı doktor, bu sırada saat 5-6 ya kadar muayeneleri devam ediyordu. Ara ara beni kontrole geldi bu süreçte. Zaten 7 saat falan yavaş ilerledi müdahale edilecek bir şey yoktu. Akşam 7 den gece 12 ye kadar sancılar hızlandı, bu süreçte de hastanedeydi ara ara kontrole geldi. Sonra suyum geldi, 12’de doğumhaneye aldılar, doktor hep yanımdaydı 2 ebe ile birlikte. Doğumum 45 dk sürdü. Sonrasında bebeği götürdüler, dikişlerim 2.5-3 saat sürdü. Doğumhaneden çıktığımda saat sabah 3.5-4 gibiydi, o süreçte hep yanımdaydı yani hiçbi şeyi ebelere bırakmadı kendisi yaptı. O açıdan iyiydi. Bazı doktorlar sadece doğurtup gidiyor maalesef :/ gerçi esas iş ebede diyorlar ama ben yine de doktor kontrolünde olmak isterim.
2li taramada normal çıkan şey için 3lu taramayi nasıl önerdiler ki..Merhaba arkadaşlar benim ikili taramam normal çıktı üçlü taramamda down sendromu yüksek çıktı ben de fetal dna yaptırdım trızomı 13 yüksek çıktı yarın karnımdan sıvı alacaklar çok kötüyüm çok çaresizim Perinatolojı doktorum ultrasonda bir şey bulamadım genetik uzman yönlendirdi bu kağıtta hiçbir şey yok ters giden dedi ama çok korkuyorum kızlar aranıza fetal dna yanlış olan var mı
Normalde öyle olmuyor canım benim zor bi doğumdu, bi de cildim çok hassas dikişlerim tutmadı o yüzden uzadı. 15-20 dk sürmüş arkadaşlarımın genelde dikişler.Normal doğumda dikişler 3 saat mi sürdüben de pıt diye doğurup 2 dk kesik varsa dikerler diye düşündüm hep. Normal doğum korkutuyor beni nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?