2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım dikişler 2 3 saat nasıl sürdü inanamiyorum şuan kaç dikiş atıldı bir sıkıntı mı oldu çünkü benim başka bi yerime 15 dikişi 5 dkda attılar
Evet benim sıkıntılıydı biraz o yüzden uzun sürdü, kaç dikiş diye sormadım ama baştan sona dikişim vardı ondan dolayı iyileşmem de epey zaman almıştı. Benim vücut yapımdan kaynaklı biraz da, tenim çok hassas dikiş tutmadı bir türlü, hem de zor bir doğum olduğu için çok hırpalanmıştı o bölge.

Neden dikişlerin 2.5-3 saat sürdü ben çok korktum şu an normalde de mi öyle

Inanamiyorum canım çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu kadar yipranmana kim bilir nasıl acimistir

Kıyamam ya büyük bir travma olmuştur o saatler sana

Kızlar artık yavaş yavaş kendim için olan ihtiyaçlara da bakayım dedim. Göğüs pedi marka olarak ne almalıyım? Lansinoh, mamajoo,Philips avent falan var ama farkları ne ki bunların? Hangisini almalıyım? Bir de göğüs kalkanı almalı mıyım?

Bende karar veremedim buna tecrübeliler daha iyi bilir onlardan yorum alalım

Bende karar veremedim buna tecrübeliler daha iyi bilir onlardan yorum alalım
Şimdi Hepsiburada da lansinoh 100lu gördüm ebebekte indirim var bir de hepsi tek tek paketli günlük ped gibi dışarı çıkarken de hijyenik olur başkalarina baktım koku yapmıyor demişler, kaşıntı yaptı diyenler var yani demek ki bunlara da dikkat etmek gerekiyor lansinoh puanı yüksek ama bakalım tecrübeliler ne diyecek

Neden dikişlerin 2.5-3 saat sürdü ben çok korktum şu an normalde de mi öyle
Yok yok kızlar korkutmak için yazmamıştım yani benden başka bu kadar uzun süren duymadım ben de merak etmeyin sizin öyle olmaz benim ekstra bir zordu doğumum ve vücudum dikiş tutmadı o yüzden süreç uzadı

Inanamiyorum canım çok ama çok geçmiş olsun çok üzüldüm bu kadar yipranmana kim bilir nasıl acimistir

Kıyamam ya büyük bir travma olmuştur o saatler sana

Sağolun kızlar o an acımadı uyuşuktum zaten ama sonrası zordu evet fiziksel acıdan çok psikolojik olarak yıprandım gerçekten travma oldu, bu sebeple senelerce bir daha çocuk düşünmedim; bir de o esnada doktorun tavrı çok kötüydü, azarlamıştı beni. Saatlerce yanımda durdu ama acısını da çıkardı benden.
Ama tüm bunlara rağmen yine de normal doğumu deneyeceğim, sezaryen daha korkutucu geliyor nedense

Göğüs pedi benim göğüs ucu yaralarımı acıtmıştı canım o yüzden kullanamadım ama göğüs kalkanı kullandım, göğüs ucunun çamaşıra değmesini engelliyor bana iyi gelmişti.

Cesaretine maşallah canım helal olsun

Göğüs pedi benim göğüs ucu yaralarımı acıtmıştı canım o yüzden kullanamadım ama göğüs kalkanı kullandım, göğüs ucunun çamaşıra değmesini engelliyor bana iyi gelmişti.
Annem göğüs pedini kullanmadsn önce zeytinyağı surersin yoksa yapışır göğsünü yara yapar demişti canım. Acaba zeytinyağı sürsem nemli kalınca yara olmadan idare edebilir miyim ki

Doğum saati yaklaşana kadar ebeler oluyor diye biliyorum ama detaylara hakim değilim kuzum

Annem göğüs pedini kullanmadsn önce zeytinyağı surersin yoksa yapışır göğsünü yara yapar demişti canım. Acaba zeytinyağı sürsem nemli kalınca yara olmadan idare edebilir miyim ki
Olabilir canım bende işe yaramamıştı ama, herhangi bir şeyle temas edince çok acıyordu ne sürersem süreyim. Ama başta yara olmadan uygularsan belki daha iyi işe yarar

Canım ben gögüs pedi yerine kalkan alıcam gibi onunda phılıps yorumları iyiydi sonra da normal bez koyarım dıye dusundum

Olabilir canım bende işe yaramamıştı ama, herhangi bir şeyle temas edince çok acıyordu ne sürersem süreyim. Ama başta yara olmadan uygularsan belki daha iyi işe yarar
Hem kalkan hem pedden alayım diyorum ben de canım sadece hep farklı markalar ama lansinoh bilindik marka puani da yüksek onu mu alsam dedim

Canım ben gögüs pedi yerine kalkan alıcam gibi onunda phılıps yorumları iyiydi sonra da normal bez koyarım dıye dusundum
Philips'i favorilere aldım ama Hepsiburada puanı düşük gibiydi ama tam bilmiyorum sebebini kargo vs durumlsri mi bilmiyorum,ikisini de alayım diyorum çünkü dışarıya çıkarken kalkanı takamayiz galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…