2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben hastane çantama, kendim için bir gecelik bir pijama takımı bebek için bir hastane çıkışı bir 5li takım 15 tane bez (hiç gerek yok bu kadara 3 tane falan kullandık 5 en fazla 7 yeterli.) Battaniye, Mayo (doğum sırasında suya girmek istersem diye), lohusa külodu, yastık kılıfı (bebeğin hastanedeki beşiğinde sermek için), doğum sonrası duş alırsam diye mini bir banyo malzemeleri seti kaydırmaz terlik ve refakatçi için kıyafetler koymuştum. Bunlar kullandıklarım.

Bebek kucağına gelince hiçbir şeyin aciliyeti kalmıyor inan onun tek ihtiyacı sensin senin tek ihtiyacın şefkatli bir destek olacak doğum sonrası o yüzden hiç telaş etme

Şunu kesin koymalısınndedigin bir şey var mı peki :) evet orası öyle tabii şu an yaşamayınca telaseleniyorum

Şunu kesin koymalısınndedigin bir şey var mı peki :) evet orası öyle tabii şu an yaşamayınca telaseleniyorum
Lohusa pedi benim çok işime yaradı ama onun da tam paketini kullanmadım kalanını doğum yapan bir arkadaşıma verdim. Onun yerine yıkanabilir regl külotları var 3 tane falan onlardan alıp koyabilirsin. Sonrasında da regl olunca kullanabilirsin paran çöpe gitmemiş olur ben o zaman regl külodu diye bir şey olduğunu bilmiyordum. Onun dışında benim bu yazdıklarım dışında ihtiyacım olmadı. Duşu bile bebek ağlarken haldır huldur yaptım hiç şampuan vs kullanmadım şimdiki aklım olsa onları da almam bi rahatlamak için suya girer eve dönünce duş alırım mesela.

Aa tamamdir bakayım regl kulotlarina :) Aay evet o telaseyle nasıl olacak kim bilir benim hiç duş olayı aklıma gelmemişti bugünkü hastane çıkışına ne almalıyım diye bakarken gördüm şampuan falan küçük seyahet boy bir şey alırım o zaman dedim ama bilmiyorum tabii belki ben de hemencecik bı suya gireyim mi derim o kadar bilmediğim bir kısım ki

Doktorunun ne dediği de önemli benim vajinal doğum oldu o yüzden hemen girebildim duşa doktor sabah kontrole gelip girebilirsin dedi. Dikiş vs olursa belki girme duşa diyebilir mi onu bilemiyorum her ihtimale karşı küçük bir şampuan alabilirsin

İnşallah öledir canım inşallah

İnşallah canım inşallah nolur duaya cok ihtiyacımız var

Tamamdır canım, çok teşekkür ederimm bilgilendirmeler için

Bızde bilmiyoruz ilk gebelıgım resmen mahvolduk
Ense kalınlığı kaçtı 2li de? Bence de olsa her türlü o hafta belirgin olurdu sanki ya. Stres yapma diycem ama insan düşünmekten kafayı yiyor benzer durumu yaşadım dilerim güzel sonuç alırsın sen de

Ayrıntılıya girem Kızlar sızde plasenta grade kac cıktı bende 2 yazıyor nırmalde 1 mı olması gerekıyordu

Bende öyle bir şey yazmıyor acaba ben mi goremedim
Canım bu benım normal ultrason kağıdımda da yazıyordu sanki ama 1 olarak cıkıyordu sımdı 2 olmuşta sanırım o plasentanın yaşlılık duzeyıymıs en son 3 olurmus sırayla gıdermıs acaba benımkı erken öı dıye düşündüm de herhalde normal olan bu yoksa ıkı doktorda bırsey soylerdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…