2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Aynen en azından 1 ay daha bekle benım bebişin daha bır zıbını bıle yok
Canım bende sadece oyun halısı ve biberon aldım geri kalan herşeyini annemler almış ilk torun olduğu için çok heyecanlı ve hevesliler onlarda baya birşey almış ben tek hastane çıkışını ve kendi eksiklerimi alıcam

Depend kullanmak sanırım daha rahat özellikle birkaç günlük yoğun günler için. Sızdırma vs olmuyor deneyen arkadaşlarım öyle demişti. İlk zamanlar için ben de takımı çoğalttım evde ağrılar geçene kadar pijama takımları giyerim diye 5 takım aldım önden düğmeli rahat modeller. Normal zamanda da giyerim sonra

Erken bence de ne olacak 2 günlük iş zaten kurur ütülenir hemen konur.

cesursavasci canım puset eklenenilir ben ameliyatta farkettım kirli torbası gerekli temız kıyafetlerın ıcıne koymak mantıklı olması ben o an bı poset buldum ıcıne bastım ama bebeklı durumda daha cok olacak en azından buyuk bez canta eklenebilir aa puset varmıs

Şu puset örtüsü neydi ismi onları tam bilmediğim için ismini yazmadım ama ever kirli torbası listeye ekliyim

Bence bir takım eşofman takımı olmalı hastaneden çıkarken daha rahat olur

Bence bir takım eşofman takımı olmalı hastaneden çıkarken daha rahat olur
Ayy etiketliyprum hemen bencede onu da ekliyim pusetin üstüne örtülen bezin ismi neydi biliyor musun veya emzirme örtüsüne gerek var mı acaba..
Suresi geçmiş etiketleyemedim

Şu puset örtüsü neydi ismi onları tam bilmediğim için ismini yazmadım ama ever kirli torbası listeye ekliyim
Puset örtüsü aa birde müslinler çok kullanışlı oluyor bence hastane cantasına eklenmelı en azından o hastane beşiğinin altına serilir üstüne serilir

Ayy etiketliyprum hemen bencede onu da ekliyim pusetin üstüne örtülen bezin ismi neydi biliyor musun veya emzirme örtüsüne gerek var mı acaba..
puset örtüsü değil mi ya ben hep öyle yazıp bakıyorum modellere hiç bilmiyorum ya hastanede zaten erkekler felan çok kalmıyor genelde çıkıyor ziyarete gelince de

Kızlar poşet örtüsü alırken o kalınlardan almayın bizimkisi yaz bebeği olucak Müslin alın

Canım gayet güzel yazmışsın
Hastaneden çıkarken rahat eşofman takımı, rahat ayakkabı. Bebeğin pusetine yapilan sey muslin örtüsü, içinde süngeri de var. Pusete onu takmış oluruz herhalde hepimiz ama unutan olabilir tabii eklemekte fayda var. Ben makyaj malzemesi de alacağım yanıma rimel, parlatıcı gibi ufak tefek şeyler. Doğumdan sonra hemen toparlanıp sürerim diye düşünüyorum çok elzem değil ama ruh gibi çıkarım fotolarda o yüzden rimel sürsem iyi olabilir hastane geçtiğimiz sene bana bir liste vermişti bu sene vermediler ama yine paylaşayım eksik bir şey kaldıysa listende oradan da eklersin

Eklentiler

• IMG_20240115_142725.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 93
Bunları koymak için hurç veya buzdolabı poşetleri gibi ağzı çıtçıtlı poşetler alınabilir bir de

Bunlar için hurc almak istemezseniz ağzı cırtcırtlı poşetler varya onlara da koyulabilir onun haricinde ben listede eksik göremedim canım

Bunları koymak için hurç veya buzdolabı poşetleri gibi ağzı çıtçıtlı poşetler alınabilir bir de
Ben şu klasik gri hurçlardan aldım trendyolda falan var üst kısımları delikli oraya da kağıt koyarım rahat okunur dedim ( hastane çıkışı, bebek kremleri vs gibi notlar yazacağım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…