2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben şeyi çok merak ediyorum regl çok geldiği zamanlar eskiden diyim çünkü yıllardır yaşamıyorum böyle pedden kıyafete geçerdi.. Şimdi dogurduktan sonra 40 gün regl olcak gibiyiz ya ilk zamanlar fazla geldiği için ne olur ne olmaz diye pijama sayısını arttırmak gerekiyor mu acaba mesela bende bu konuyu cok merak ediyorum hani kimisi bembeyaz giyiyor şaşırıyorum hiç mi sızdırma olmuyor vs diye

Yani bu söyleyeceğim muhtemelen kişiden kişiye değişir ama ben kendi deneyimimi paylaşayım doğum sonrası ilk üç gün yoğun bir kanama oldu onu da normal ped ile değil lohusa pediyle geçirdiğim için sızma taşma vs gibi hiçbir şey olmadı. Sonrasında da 40 gün boyunca haldır huldur regli gibi kanama olmuyor lekenelenme gibi ya da lekelenmeden bir tık fazla bir kanama oldu. Bu kanamanın süresi ve yoğunluğu kişiden kişiye değişir muhtemelen ama benim deneyimlerim etrafımda doğum yapanlarla da konuştuktan sonra bildiklerim böyle yani doğum sonrası kanama 40 günlük bir regl değil o yüzden

Çok teşekkür ederim canim kimseye soramadigim için çevremde şuan aklıma takılmışti cok iyi o zaman lohusa pedi kaçlı satiliyor bilmiyorum ama bir hafta 10 günlük alırım ne olur ne olmaz geri kalanı dediğin gibi olursa süreçte güzel gecer
Çünkü regl gibi olursa kan kaybetmekten nasıl dinç kalacağımı düşünüyordum içim rahatladı çok sagol

Canım bence de kadın doktor.Diğerleri güven vermedi doğuma son dk gelmesi beni tedirgin eder.Bir de daha odadan çıkmadan başkalarına alıyor diyorsun öyle de sanki senin muayene yarım kalmış gibi bi değişik oluyor.Burda da öyle yapan bi prof var biri çıkmadan diğerini alıyorlar ben tercih etmedim o yüzden.Canım sen doktorların doğumu nasıl yönettiğiyle ilgili baya bilgi sahibi olmuşsun ben hiç bir şey bilmiyorum

Günaydınn nasılsınızz uzun süre izin yapıp hele de memleketten gelip çalışmak ne kadar zor bir şey ya mis gibi Antalya havası varken -8 dereceyle boğuşuyorum

canım benim başın sağolsun yeni duydum durumunu çok üzüldüm elden bişey gelmiyor malesef seninde sürecin başından beri sıkıntılıydı cok şükürki sana bişey olmamış rabbim seni ailene bağışlamış umarım en kısa sürede toparlanırsın çok geçmiş olsun

Ben gögüs pedi lansinoh aldım hayatım ama diğerlerinden farkı ne bilmiyorum tahmini hepsi aynı olabilir. Gögüs kalkanları çok büyük onları kullanamam diye düşündüm gümüş kapak aldım ama bazıları dogumdan sonra da alabilirsiniz diyor bilmiyorum açıkçası

Öyle çok bir kanama olmuyor,bikaç gün belki yoğun bi kanama görürsün ki ben onu da görmedim sonrasında leke şeklinde olur...

Hayatım amazonda da bakabilirsin bazen orda da indirim oluyor

Kızlar bu hafta sonuna bebiş odamız geliyor annemde o gelene kadar aldıklarını yıka kurut dedi hurca koy dedi annem gelecek kalmaya bende o zaman temizlerim yerleştiririm ütülerim dedi de sizce yıkamak için çok erken değil mi

Gelince fotografları at canım merak ettim

Erken canım ya dolap kokar bıde taze dolap

Dolabın kokusunun gitmesini bekle iyice havalandir dolabi canım ondan sonra da tercihine göre yavaş yavaş yıkayıp ütüleyip koyarsın..

Hayatım amazonda da bakabilirsin bazen orda da indirim oluyor
Doğumdan sonra gerrkli olursa alcam sanırım canım, göğüs kalkanı da göğsüme kıyafet temas eder de acır diye alacaktım ama duruma göre hareket etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…