2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar birde kendiniz için olan pijamaları birini koyu renk birini açık renk mı alacaksınız

Süsleniriz belki bir iki allık, ruj da koyalım bir de valiz düzenleyici hurç takımı aldım trendyoldan ben 6lı onlar çok rahat bebeğin, annenin eşyalarını ayrı ayrı düzenleriz aradığını bulmak da kolay olur.

Bebek ilk bir iki gün çok usuyormus şimdi bizim bebis arada derede doğacak bu konu karambole gidiyo
Canım hastane çok sıcak oluyormuş yengem kışın doğurdu ayni hastanede. Annem hastane sıcaktı dedi. Ben de dün doktorumun hikayelerine baktım Nisan'da falan kısa kollu pijama giymiş anneler, bebisler de uzun giyeceği için bence usumezler

Detaylıya geldim kızlar erken geldim biraz bekliyorum şans dileyin sabah rutin kontrol tahliller için devlete gitmiştim bebiş 525 gr olmuş 20+1 de boy söylemedi ama ölçemiyoruz artık dedi garip bir doktor vardı
Evet canım boy ölçülmuyormus detaylida soylendi bu durum femur kemiği miydi onun uzunluğunu 7 ile carpip kendin buluyorsun maşallah bu araada

Detaylıya geldim kızlar erken geldim biraz bekliyorum şans dileyin sabah rutin kontrol tahliller için devlete gitmiştim bebiş 525 gr olmuş 20+1 de boy söylemedi ama ölçemiyoruz artık dedi garip bir doktor vardı
Oyyy maşallah 20+1 de bebişin kilosu 525 gr mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…