2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar hediyelik dağıtacak mısınız ben çok kararsızım ya
Ben hastaneye değil de evime gelsinler istiyorum şimdi hastaneye gelirlerse ne olur ne biter bilmiyorum sorun surda memlekette değilim bi avuç yakın çevrem gelecek sadece burda gelirse onlarda hastaneye gelir mi bilmiyorum

Detaylıya geldim kızlar erken geldim biraz bekliyorum şans dileyin sabah rutin kontrol tahliller için devlete gitmiştim bebiş 525 gr olmuş 20+1 de boy söylemedi ama ölçemiyoruz artık dedi garip bir doktor vardı
Maşallah bebisee Güzel haberlerle gel canimm bana da detaylida Dr boyunu sorunca olcemeyiz bacak uzunluğunu 7 ile carparsan ortalama bir şey verir demişti:)

Kızlar doktorunuzla bir görüşün doğumda kaç gün hastanede yatırıyorlar. Benim gittiğim hastane minimum 2 gece yatırıyordu ve bebeğimin kilosu doğum kilosundan yüzde 11 den daha fazla düştüğü için kilo toparlanana kadar çıkış vermedi hastaneden. Allahtan 1 günde yüzde 11 i yakaladı. Toplamda 3 gece yatış oldu. Üniversite hastanesi idi. Yatış sayısına göre doğum çantasına koyulacak eşya sayısını belirlersiniz.
Birde takım yapıp kilitli poşete koymak ve üstüne yazmak faydalı oluyor. Çünkü siz dışında çantayı kullanan olacağı için kolaylıkla bulunuyor eşyalar. Birde hastane sıcak oluyor mu öğrenin boşuna kıyafet koymamış olursunuz. çünkü bir şekilde temiz ütülü kıyafetler düşüyor vs kirleniyor.

Kızlar sızce organızasyon tutup herseyı ıcınde mı olsun yoksa bı balon ısımlık tarzı kucuk bı masa mı ben hastaneyı suslemeyı dusunuyorum da eğer kendim yaparsam bunları alamyı planlıyorum

Eklentiler

• IMG_2019.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_2018.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…