2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Arkadaşlar 21+2 yim genzimden burnumdan doğru balgam geldiğinde kanlı geliyor bazen de sümkürünce ama burun kanamam yok bu nedir başına gelen varmı gebelik öncesi hiç olmadı gebelikten midir yaşayan varsa yazabilir mi

Sanırım gebelikte kılcal damarların hassaslasmasindan oluyor. Ben nem makinesi kullanıyorum biraz daha rahatladım. Çalıştırmadigim günler burnum kuruyor ve kanlı oluyor ama öyle kanamalı şekilde olmadı bende de. Normal olduğunu okumuştum

Bende korktum da anlamadım bu ne böyle diye hamilelik başlı başına çok ilginç bir durum heleki ilk gebelikse Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bende de olmustu bu durum kanımız mı cıvık bilmiyorum kı benım burnum bıle kanamadıgı ıcın tuhafıma gıtmişti

Kan hacmi cok artiyor.damarlarda hep kilcal damar catliyor.bende de surekli oluyor canim.yuzumde hep kilcal damarlar da catladi benim

Kan hacmi cok artiyor.damarlarda hep kilcal damar catliyor.bende de surekli oluyor canim.yuzumde hep kilcal damarlar da catladi benim
Ayy evet ya şu yüzde ki kılcal damarlar dogumdan sonra gececek mı benım yuzumde de olusmaya basladı

Sağolun arkadaşlar en azından korkmam bu kadar habire kanlı gelince insan bi korkuyor inşallah kavuşalım vakitlice sağlıkla bebeklerimizede bu günlerde geçer hamilelik kesinlikle kolay değil aslaa

Kızlar sızce organızasyon tutup herseyı ıcınde mı olsun yoksa bı balon ısımlık tarzı kucuk bı masa mı ben hastaneyı suslemeyı dusunuyorum da eğer kendim yaparsam bunları alamyı planlıyorum
Ben çikolata yaptırıp birkaç balonla süsleyeceğim ufak bir masada. Çikolatalara baktım hepsi de çok güzeller

Ben çikolata yaptırıp birkaç balonla süsleyeceğim ufak bir masada. Çikolatalara baktım hepsi de çok güzeller
Aynen en azından eve de götürüp kucuk masa devam edebılır canım benım 16 yasında kız kardesım var o tarz seylerle de baya ılgılıdır ona bırakırım olmadı halleder

Ay kızlar aşırı hastayım bütün gece uyumadım baş ağrısından kusmaktan ölüyorum o geçti gribe döndüm akşam bi serum yicem bide ilaçlarımı alırım antibiyotik filan sesim de gidiyor yine faranjite çevirmeden kullancam bu sefer
Çok mantıklı kendi listemizi kendimiz yaparız yazarım ilk sayfaya eksiği olan ordan bakar

Detaylıda çıktık teyzeleri
Sıkıntı yok çok şükür tertemiz çıktı sadece sıpa yüzünü ayağıyla kapattı sürekli yüzünün fotoğrafını alamadık net ama olsun 530 gr 28 cm tosunum bir tık iriymiş kemik gelişimi durumu normal doğum içinde uygun dedi çok şükür

Selam kızlar
Ben de bugün doktora kontrole gittim, en son size sormuştum kadın doktoru seçmiştik hep beraber iyiydi muayene
Bebiş 22+3 bugün, 549 gr 28 cm olmuş büyümüş miniğim
Doktor şeker öyküsü var mı diye sordu, ben de ilk hamilelikte 7. ayda çıkmıştı dedim, o zaman yarın şeker yüklemesi yapalım dedi. Saat 9 da aç karna gidecekmişim kan verecekmişim, sonra o şekerli suyu içecekmişim, bir saat sonra tekrar kan verecekmişim ve 2 saat sonra yine kan alacaklarmış. Baya bekleyeceğim yani umarım bayılmam kusmam. İçinizde ilk ben yaptırmış olacağım sanırım, neden bu kadar erken yaptı anlamadım, önceki hamilelikte çıktı diye mi yoksa bebişin kilosundan mı bilemedim, gerçi sizinkilerle aynı gibi hemen hemen. İnşallah sorunsuz geçer

Geçmiş olsun canım

Depend kullandım ben o çok iyiydi hiç sızdırma olmadı, hatta normal hayatta da kullanıyordum adetin ilk iki günü çok yoğun kanamam oluyor benim, depend ile rahat ediyorum yoksa normal pedler taşırıyor. Lohusa pedi aşırı kalındı onu sevmedim kullanmadım.
Teşekkür ederim canım fikrin için kadın doktoru seçtim ben de artık bugün ona gittim, inşallah hayırlısı olur
Küçük bir şehirde yaşadığım için hemen hemen her doktorda doğuran bir tanıdık çıkıyor o yüzden fikir sahibi oldum

Depend öneren çok oldu listeye özellikle ekleyeceğim sağol canim

Kılcal damarlardan oluyor canım. Benimde oluyor diğer 2 gebeliğimdede olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…