2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ay siz ne güzel zayıf hamile kalmışsınız Ben bu 3 kiloyu son 2 haftada aldım
Sen yediklerinde abartmadiysan normal yediysen vücudunun ihtiyaci kadar almışsın bence brn buna inanıyorum çünkü ben 4 günde 3 kilo aldığım zamanda oldu.. ki almasaymisim o incecik belle bu göbeği nasıl taşırdım acaba biraz kilo almak gerçekten iyi geldi vücut ağrım olmadı

Ahhh canım yaa çok geçmiş olsunn

Geçmiş olsunn hayatımmm çok sevindim

Doktorum bana da bu hafta yaptır dedi de çok işlerim var haftaya yaptıracağım. Kan aldırma olayından söz etmedi benimki ama ben düzenli olarak idrar ve kan veriyorum tsh a falan da bakıyorlar benim de hamilelik için yüksekti o

Pardon canım eşime sordum şimdi iki kere kan alıcaklarmış benden de kaçırmışım orayııı

Yaa çok şeker ben de kapı süsünü kendim yapıyım diyorum çok heveslendim
Teşekkür ederim canımmm Kapı süsünü de unicorna sarılmış kız çocuğu yapıp balonlara da ismini de yazdıracağım bi arkadaşım yapıyor sayfası var bizim doğumlarda, doğum günlerinde akla gelen ilk isim öyle olunca bende yapmayı hiç araştırmadım ama youtube da vardır eminim yapılışları

yaaa süpermişşş tatlıı telaşlar :)

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine

Maşallah minnosunaa inşallah yarın şeker yüklemen de iyi geçer canım

Pardon canım eşime sordum şimdi iki kere kan alıcaklarmış benden de kaçırmışım orayııı
Kan alarak tespit ediyorlar canım şekerin yükselip yükselmediğini, inşallah sorunsuz geçer. Bunu da atlatınca artık yapılacak test mest kalmıyor çok şükür

Kan alarak tespit ediyorlar canım şekerin yükselip yükselmediğini, inşallah sorunsuz geçer. Bunu da atlatınca artık yapılacak test mest kalmıyor çok şükür
Ahahah doğru diyorsun hayatım ben bi an şey düşündüm şekerli şeyi içicez sonra bakıcaklar bize aa tamam bi şey olmadı diyip gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…