2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Kızlar hep bebişin kilolarından konuşuyoruz ama sizler ne alemdesiniz ben 76 dan 79 a çıktım

ben biraz fazla almisim 2 hafta sonra yine kontrolum var bakalim simdi kac cikicam asla agzim durmuyor cunku

Ben 6 kilo aldım doktor biraz da ondan şüphelendi sanırım son iki ayda 4 kilo almışım biraz fazla buldu, yarın şeker testinde belli olur artık normal mi değil mi
Bende 6 kilo aldım canım ilk 3 ay 4 kilo aldım sonraki 3 ay 1er kilo cumartesi randevum tam 6 aylık olcam belki 1 2 kilo daha almışımdır fazla olunca şeker riski mi oluyor

Merhaba arkadaşlar Allah kısmet ederse mayıs annesiyim bir kızım olacak bugün detaylıya girdim her şey iyi fakat plesentam aşağıda marjinis plesenta , aynı durumu yaşayan var mı moralim çok bozuldu

Plesenta Rahime yakın yerleşmiş tam kenarda kapatmıyor , doktor perinatolojiye yönlendirdi pazartesi gideceğim
İnşallah önemli bir şey degildir canım bende baktım şimdi aynı dedigin gibi rahme yakın ama dogum kanalını kapatmıyor sırt üstü yatma sol tarafa yatmayı tercih et doktor görüşü aldıktan sonra bizide bilgilendirirsen sevinirim.

Kılcal damar çatlaması oluyordur..normal ,korkacak bişey yok inşallah...

Çok güzel düşünmüşsün ellerine sağlık,bence bebek için kundak ta ekleyebilirsin bazı doktorlar bebeklerin ani irkilmelerini engellemek için kundak kullanılmasını istiyorlar...ayrıca bu liste hastaneye göte artırılabilir yada azaltılabilir,bizim burda normal doğumu en fazla bir gece bekletiyorlar,sezeryanı iki gece..tabi bebekte ve anne de bir problem yoksa ..ayrıca bizim burası nisan ayından başlıyor kaynamaya hırkaya felan gerek olmaz burda...dediğim gibi hastaneye ve şehre göre değişir liste...

Canım ben muhabbete baya geç kaldım yazılanları da okuyamadım ama direkt kadın doktor diyorum çünkü her şeyden önce hastanenin titizliği önemli. Diğer iki erkek doktor mükemmel de olsa hastane kötü olduktan sonra ne kadar konforlu bir doğum olur tartışılır, kaldı ki mükemmel değillermiş benim doktorum da kadın ve çoğu zaman beni unutuyor burda da ara ara serzenişte bulunuyorum ama işini iyi yaptığına/yapacağına güvenim tam, hastane bölgenin en iyisi, doktorum normal doğum yanlısı hatta ssvd ile ün yapmış o yüzden senin yerinde olsam kadın olanı seçerim yüzde yüz mükemmeli bulunmuyor zira

Çok geçmiş olsun geçen hafta aynı durumdaydım, antibiyotik kullanmadan geçmedi benim de...ciddi bir covid salgını var yine bu aralar, inşallah covit olmamışızdır...
Çok geçmiş olsun.. maşallah bebişine kilosu güzel... inşallah şeker sonucunda temiz çıkar...ama sırf o aç aç saatlerce bekleme meselesi yüzünden şeker yüklemesi yapıp yapmamakta kararsızım...ben çok zorlanmıştım diğer gebeliklerim de...

Çok geç kalmışım şimdi yazılanları okuyorum

Geçmiş olsun canım nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…