Ahahaha sorma bendeAy çok güldümkeşke öyle olsaydı kusmayan ve bayılmayan kazanır
Ben 6 kilo aldımAşşa yukarı herkes 3 4 kilo almış demekki
Kızlar hep bebişin kilolarından konuşuyoruz ama sizler ne alemdesiniz ben 76 dan 79 a çıktım
Bende 6 kilo aldım canım ilk 3 ay 4 kilo aldım sonraki 3 ay 1er kilo cumartesi randevum tam 6 aylık olcam belki 1 2 kilo daha almışımdır fazla olunca şeker riski mi oluyorBen 6 kilo aldımdoktor biraz da ondan şüphelendi sanırım son iki ayda 4 kilo almışım biraz fazla buldu, yarın şeker testinde belli olur artık normal mi değil mi
Doktorun ne diyor kuzum previa duydumda aynı şey mi oluyorAynı durumu yaşayıp plesentası aşağıya yerleşen var mı arkadaşlar
Plesenta Rahime yakın yerleşmiş tam kenarda kapatmıyor , doktor perinatolojiye yönlendirdi pazartesi gideceğimDoktorun ne diyor kuzum previa duydumda aynı şey mi oluyor
İnşallah önemli bir şey degildir canım bende baktım şimdi aynı dedigin gibi rahme yakın ama dogum kanalını kapatmıyor sırt üstü yatma sol tarafa yatmayı tercih et doktor görüşü aldıktan sonra bizide bilgilendirirsen sevinirim.Plesenta Rahime yakın yerleşmiş tam kenarda kapatmıyor , doktor perinatolojiye yönlendirdi pazartesi gideceğim
Ya siz çok almış olsanız bile 55 kilosunuz bana göre yine çok iyiEki Görüntüle 3370465
ben biraz fazla almisim2 hafta sonra yine kontrolum var bakalim simdi kac cikicam asla agzim durmuyor cunku
Kılcal damar çatlaması oluyordur..normal ,korkacak bişey yok inşallah...Arkadaşlar 21+2 yim genzimden burnumdan doğru balgam geldiğinde kanlı geliyor bazen de sümkürünce ama burun kanamam yok bu nedir başına gelen varmı gebelik öncesi hiç olmadı gebelikten midir yaşayan varsa yazabilir mi
Hızlı kilo alımlarında şüpheleniliyor sanırımBende 6 kilo aldım canım ilk 3 ay 4 kilo aldım sonraki 3 ay 1er kilo cumartesi randevum tam 6 aylık olcam belki 1 2 kilo daha almışımdır fazla olunca şeker riski mi oluyor
Çok güzel düşünmüşsün ellerine sağlık,bence bebek için kundak ta ekleyebilirsin bazı doktorlar bebeklerin ani irkilmelerini engellemek için kundak kullanılmasını istiyorlar...ayrıca bu liste hastaneye göte artırılabilir yada azaltılabilir,bizim burda normal doğumu en fazla bir gece bekletiyorlar,sezeryanı iki gece..tabi bebekte ve anne de bir problem yoksa ..ayrıca bizim burası nisan ayından başlıyor kaynamaya hırkaya felan gerek olmaz burda...dediğim gibi hastaneye ve şehre göre değişir liste...Eki Görüntüle 3370043
Kızlar gelin hep beraber bu listedeki eksik veya fazlalıkları değerlendirelim. Hastane çantamizin içeriğini oluşturalım en azından ona göre de bir rotamız oluşurlistenin son halini de @gulumsebebek atıp o ilk sayfaya sabitler böylece daha güzel olur diye düşünüyorum yardım ederseniz tabi O ozgeeeee1 @gulumsebebek I ImaginaryLife @Nooneathome9 @golden-snitch @Kardelenzey @Anneolmakcokguzel M melikebyhn12 V vedayagmuru @Ece121 @Mavi070707 ve diğer anneler
Canım ben muhabbete baya geç kaldım yazılanları da okuyamadım ama direkt kadın doktor diyorum çünkü her şeyden önce hastanenin titizliği önemli. Diğer iki erkek doktor mükemmel de olsa hastane kötü olduktan sonra ne kadar konforlu bir doğum olur tartışılır, kaldı ki mükemmel değillermişGünaydın kızlar
Biliyorsunuz ben 3 doktor arasında seçim yapamamıştım. Sizden de fikir istiyorum
Burada iki tane özel hastane var, iki erkek doktor bir hastanede bir kadın doktor diğer hastanede. Anlaşılsın diye böyle yazıyorum
Şimdi kadın doktorun olduğu hastane daha hijyenik, temiz, ferah, daha güzel yani. Kadın doktor da yaklaşımı bilgisi iyi ama çok hastası olduğu için unutuyordu beni, her seferinde kendimi tekrar hatırlatmam gerekiyordu sırf o yüzden bırakmıştım. Mesela kanama alanım vardı ya başlarda her seferinde yeni oluştu sanıyordu halbuki 5. haftadan beri var. Onun dışında mesajlara geç de olsa dönüyor sıcakkanlı.
Diğer hastanedeki erkek doktorların biri normal ve doğal doğum yanlısı, epey uğraşıyor bunun için, son haftalarda perine masajları yaptırıyor, yürüyüşe önem veriyor, kesisiz dikişsiz doğum yaptırmaya çalışıyor ama şöyle ki kendisi doğuma son dk geliyormuş, süreci ebeler yönetiyor tam artık bebek çıkacağı zaman gelip bebeği çıkarıp gidiyormuş, dikişleri de kendisi atmıyormuş ebeler atıyormuş bir nevi devlet hastanesi gibi. Ayrıca muayene max 5 dk sürüyor, ben daha içeride giyinirken diğer hastayı alıyor ve çıkışta hiçbi şey soramadan çıkmak zorunda kalıyorum.
Bu hastanedeki diğer erkek doktorun muayenesi güzel, detaylı bakıyor, titiz ama o da sezaryen yanlısı, ona gidip de normal doğum yapan 50 kişide 2 kişi var sadeceen ufak bir sorunda sezaryen yapalım diyormuş bebeğin kilosu annenin tedirginliği vs durumlarda mesela. Mesajlara daha hızlı dönüyor ama çok kısa cevap veriyor, biraz mesafeli yaklaşım olarak.
Erkek doktorların olduğu hastane epey kötü, hijyen yok yani devlet gibi tam anlamıyla.
Siz olsanız hangisini seçersiniz?
@gulumsebebek @cesursavasci @golden-snitch @sulti tutti O ozgeeeee1 @Kardelenzey @genc-anne ve etiketlemeyi unuttuğum diğerleri
Ben magnet yada anahtarlık gibi biley yaptırmayı düşünüyorum inşallah kısmet olursa...Kızlar hediyelik dağıtacak mısınız ben çok kararsızım ya
Çok geçmiş olsun geçen hafta aynı durumdaydım, antibiyotik kullanmadan geçmedi benim de...ciddi bir covid salgını var yine bu aralar, inşallah covit olmamışızdır...Ay kızlar aşırı hastayım bütün gece uyumadım baş ağrısından kusmaktan ölüyorum o geçti gribe döndüm akşam bi serum yicem bide ilaçlarımı alırım antibiyotik filan sesim de gidiyor yine faranjite çevirmeden kullancam bu sefer
Çok mantıklı kendi listemizi kendimiz yaparız yazarım ilk sayfaya eksiği olan ordan bakar
Çok geçmiş olsun.. maşallah bebişine kilosu güzel... inşallah şeker sonucunda temiz çıkar...ama sırf o aç aç saatlerce bekleme meselesi yüzünden şeker yüklemesi yapıp yapmamakta kararsızım...ben çok zorlanmıştım diğer gebeliklerim de...Selam kızlar
Ben de bugün doktora kontrole gittim, en son size sormuştum kadın doktoru seçmiştik hep beraberiyiydi muayene
Bebiş 22+3 bugün, 549 gr 28 cm olmuş büyümüş miniğim
Doktor şeker öyküsü var mı diye sordu, ben de ilk hamilelikte 7. ayda çıkmıştı dedim, o zaman yarın şeker yüklemesi yapalım dedi. Saat 9 da aç karna gidecekmişim kan verecekmişim, sonra o şekerli suyu içecekmişim, bir saat sonra tekrar kan verecekmişim ve 2 saat sonra yine kan alacaklarmış. Baya bekleyeceğim yani umarım bayılmam kusmam. İçinizde ilk ben yaptırmış olacağım sanırım, neden bu kadar erken yaptı anlamadım, önceki hamilelikte çıktı diye mi yoksa bebişin kilosundan mı bilemedim, gerçi sizinkilerle aynı gibi hemen hemen. İnşallah sorunsuz geçer
Canım bizim dolabımız 2 ocakta geldi hala mobilya kokuyor kapakları açık olmasına ve silinmesine rağmen, sen düşünO zaman gen 28 29 a kadar bekliyim
Çok geç kalmışım şimdi yazılanları okuyorumEki Görüntüle 3370043
Kızlar gelin hep beraber bu listedeki eksik veya fazlalıkları değerlendirelim. Hastane çantamizin içeriğini oluşturalım en azından ona göre de bir rotamız oluşurlistenin son halini de @gulumsebebek atıp o ilk sayfaya sabitler böylece daha güzel olur diye düşünüyorum yardım ederseniz tabi O ozgeeeee1 @gulumsebebek I ImaginaryLife @Nooneathome9 @golden-snitch @Kardelenzey @Anneolmakcokguzel M melikebyhn12 V vedayagmuru @Ece121 @Mavi070707 ve diğer anneler
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?Ay kızlar aşırı hastayım bütün gece uyumadım baş ağrısından kusmaktan ölüyorum o geçti gribe döndüm akşam bi serum yicem bide ilaçlarımı alırım antibiyotik filan sesim de gidiyor yine faranjite çevirmeden kullancam bu sefer
Çok mantıklı kendi listemizi kendimiz yaparız yazarım ilk sayfaya eksiği olan ordan bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?