2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Geçmiş olsun canım
Ahhh canım yaa çok geçmiş olsunn
Geçmiş olsun canım nasıl oldun?
Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
Sağolun kızlar Allah razı olsun şimdi bi tık daha iyiyim serum filan yedim iki gün süren baş ağrısı bugün burun ve göz yanmasına burun akıntısı, halsizliğe döndü. fazla kusmaktanda vücut susuz kaldı sanırım hepsi üst üste bindi. Şimdi iyiyim şükür antibiyotik filan da yazdı doktor bide parol harici boş serumda taktılar iyi geldi.
V vedayagmuru senin antibiyotiğin adı neydi canım bana pek duymadığım bi antibiyotik yazdı kararsız kaldım yine

Canım çok geçmiş olsun serum iyi gelmiştir inşallah kısa sürede toparlarsın bol c vit al dinlen iyice.Dinlenmeden iyileşmek uzun sürüyor.Nedir bu hastalıklardan çektiğimiz hamilelikte iyice direncimiz düştü Allah beterinden saklasın

Günaydın kızlar böyle bir 4-5 gündür böbreklerimden kasıklarıma doğru vuran bir sancım oluyor irkaç gündür kabızım da acaba bundan dolayı mı oluyor yoksa kötü bir şey mi var ben de bilmiyorum yarın randevum var İçim içimin yiyor aramızda benim gibi bir durumu yaşayan var mı acaba

Usutmus olabilirsin canım, randevunda doktoruna söyle idrar tahlili yapacaktır. Enfeksiyon varsa ona göre tedavi uygulanmış olur

Demir ilacı kullanıyorsan yan etki olarak kabızlık yapabiliyor dışkının rengini de değiştiriyor.Ama sancı oluyorsa belki az su içiyorsan ondan da olabilir kadın doğum muayenesinde bi sıkıntı çıkmazsa idrar tahlili baktırırsın geçmiş olsun bu arada

Usutmus olabilirsin canım, randevunda doktoruna söyle idrar tahlili yapacaktır. Enfeksiyon varsa ona göre tedavi uygulanmış olur
İnşallah öyledir canım çünkü sürekli sağ tarafımda bir ağrı hissediyorum bacağımı kendime çekince bile ağrıyor o taraf hala kötü bir şey yoktur

Teşekkür ederim evet demir ilacı kullanıyorum kullandıktan sonra zaten kabızlığım oluştu devam da etti hem kabızlık sancısı çekiyorum diye düşünüyorum ama bir de böbrek ağrısı sanki var bilmiyorum kasıklarıma doğru vuran bir ağrı bir haftadır sürekli çekiyorum yani ayağımı kendime çekince ağrı hissediyorum �nşallah kötü bir şey yoktur

İnşallah öyledir canım çünkü sürekli sağ tarafımda bir ağrı hissediyorum bacağımı kendime çekince bile ağrıyor o taraf hala kötü bir şey yoktur
Bir kaç ay önce ben uykumdan böbrek ağrısıyla ugrandim öyle bir acıydı, ama sahilde oturmuştuk bir kaç gün önce esiyordu da o zaman. Ya usuttum ya enfeksiyon dedim. Sürekli tuvaletim var gibi geliyordu gidiyordum yok. İdrar yolu enfeksiyonudur demiştim bir kaç gün sonra zaten Rand vardı doktora söyledim direkt tahlile yönlendirdi şükür bir şey çıkmadı usuttugumu anladım

nasıldı, nasıl geçti? şu an ağrı falan var mı
Kolum ağrıyor ebe bana 2 3 gün uzan çok hareket etme demişti ben eve gelince yemek felan yaptım ortalığı toparladım bugün de işe geldim dinlenince belki daha iyi olur ama dayanılmaz bir ağrı değil uzun süre spor yapmazsın sonr ayaparsın bi ağrı olur ya öyle bi ağrı

Canım aslında çok dikkat ediyorum üşütmemeye sürekli kalın giyiniyorum ayaklarım asla çıplak gezmiyorum ben de korkuyorum yani İnşallah kötü bir şey yoktur bir de gerçekten kayıplardan sonra bebeğime bu kadar yakınken kaybetmek istemiyorum Rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…