Kolum ağrıyor ebe bana 2 3 gün uzan çok hareket etme demişti ben eve gelince yemek felan yaptım ortalığı toparladım bugün de işe geldim dinlenince belki daha iyi olur ama dayanılmaz bir ağrı değil uzun süre spor yapmazsın sonr ayaparsın bi ağrı olur ya öyle bi ağrı
Hisse ne alıyor bilmiyorum canım soylemem de doğru olmaz sanki yatırım tavsiyesi gibi o kendince almış bir şeyler ben görmedim neleri aldığını. Biz zaten borsadaydik bebek için de ayrı açmış eşim
Canım aslında çok dikkat ediyorum üşütmemeye sürekli kalın giyiniyorum ayaklarım asla çıplak gezmiyorum ben de korkuyorum yani İnşallah kötü bir şey yoktur bir de gerçekten kayıplardan sonra bebeğime bu kadar yakınken kaybetmek istemiyorum Rabbim yardımcımız olsun
Sende mi dün aynıydın canım kötü oluyor baya ben gebeliğin başında ilaç kullanmamaya direnmiştim faranjit oldum abartısız tam 45 gün çektim. Şimdi korkuyorum
Canım çok geçmiş olsun serum iyi gelmiştir inşallah kısa sürede toparlarsın bol c vit al dinlen iyice.Dinlenmeden iyileşmek uzun sürüyor.Nedir bu hastalıklardan çektiğimiz hamilelikte iyice direncimiz düştü Allah beterinden saklasın
sağol canım serum iyi geldi gece burnum tıkanıyor sabah kalktım yine baş ağrısı portakal mandalina da yiyemiyorum reflüm var. Başka yönden halletmeye çalışcam artık vitamini.
Valla hasta olanlardan kaçın hoş etrafımızda herkes hasta ama dediğin gibi bağışıklığımız çok düşük berbat oluyoruz
Birikim yapan var mı ya çocuğu için borsadan hisse felan alıyorlarmış ben de eniştemin önerisiyle bi hisse aldım her ay almayı düşünüyorum acaba dolar mı alsam
Amin canım Allah razı olsun bilmiyorum ki vallahi inşallah enfeksiyondan kaynaklanıyor çünkü sürekli bağırı hissediyorum o bölgede yani böbreklerden de olabilir bilmiyorum ben daha önce hamile kalmadan önce bir bebeklerin kum döküyordu bilmiyorum acaba tekrar bir kum dökme gibi bir şey mi var
Amin canım Allah razı olsun bilmiyorum ki vallahi inşallah enfeksiyondan kaynaklanıyor çünkü sürekli bağırı hissediyorum o bölgede yani böbreklerden de olabilir bilmiyorum ben daha önce hamile kalmadan önce bir bebeklerin kum döküyordu bilmiyorum acaba tekrar bir kum dökme gibi bir şey mi var
Hisse ne alıyor bilmiyorum canım soylemem de doğru olmaz sanki yatırım tavsiyesi gibi o kendince almış bir şeyler ben görmedim neleri aldığını. Biz zaten borsadaydik bebek için de ayrı açmış eşim
Ben de pek anlamıyorum borsadan bir tane tutturdum gidiyorum her ay da dolar almayı planlıyorum az da olsa bakalım hayırlısı altın da mantıklı aslında uzun vadede hangisi daha çok kazandırır acaba
Birikim yapan var mı ya çocuğu için borsadan hisse felan alıyorlarmış ben de eniştemin önerisiyle bi hisse aldım her ay almayı düşünüyorum acaba dolar mı alsam
Biz kızıma doğduğundan beri devlet destekli birikim hesabı açtık aylık yatırıyoruz 10 yıl vadeli sonra uzatıp yada üstüne eklemeye devam edebiliriz en uzun vade 10 yıllık var. Şimdi bebişe daha başlamadık yakında onun üstüne de açarız bi fon hesabı
Avokado, yumurta, peynir, domates, zeytin yiyorum genelde. Ama arada sıkılınca kaşarlı tost, farklı omletler deniyorum bazen menemen derken sonra başa dönüyorum
İnşallah canım benimki de kum dökmeye falan gibi bir şeydir gerçekten bir haftadır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor yani öldürdü resmen beni bir de internette acıyor acayip şeyler yazıyor insan resmen gerçekten psikolojisi bozuluyor
İnşallah canım benimki de kum dökmeye falan gibi bir şeydir gerçekten bir haftadır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor yani öldürdü resmen beni bir de internette acıyor acayip şeyler yazıyor insan resmen gerçekten psikolojisi bozuluyor
Yumurtayı ya haşlıyorum ya peynirli omlet gibi yapıyorum. Avokado yiyorum, peynir, zeytin. Bir ara zeytin ezmesine takmıştım, şu ara acuka yiyorum hep. Bazı günler de patates kızartıp, tost yiyorum. Ekmek almam gerekiyorsa o gün simit poğaça da alıyorum çünkü insan gerçekten sıkılıyor ekmek peynir yumurta falan
Sende mi dün aynıydın canım kötü oluyor baya ben gebeliğin başında ilaç kullanmamaya direnmiştim faranjit oldum abartısız tam 45 gün çektim. Şimdi korkuyorum
sağol canım serum iyi geldi gece burnum tıkanıyor sabah kalktım yine baş ağrısı portakal mandalina da yiyemiyorum reflüm var. Başka yönden halletmeye çalışcam artık vitamini.
Valla hasta olanlardan kaçın hoş etrafımızda herkes hasta ama dediğin gibi bağışıklığımız çok düşük berbat oluyoruz
Burun tıkanıklığı da baş ağrısı yapıyor multivitaminlarimizin içinde c vit var ama miktarı az kalıyor onların da.Evet salgın var şu ara herkes hasta maalesef..
Sağolun kızlar Allah razı olsun şimdi bi tık daha iyiyim serum filan yedim iki gün süren baş ağrısı bugün burun ve göz yanmasına burun akıntısı, halsizliğe döndü. fazla kusmaktanda vücut susuz kaldı sanırım hepsi üst üste bindi. Şimdi iyiyim şükür antibiyotik filan da yazdı doktor bide parol harici boş serumda taktılar iyi geldi. Vvedayagmuru
senin antibiyotiğin adı neydi canım bana pek duymadığım bi antibiyotik yazdı kararsız kaldım yine