2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
anladım. şifa olsun geçmiş olsun. ben de mecbur işte olucam. hatta iğne olduktan sonra da işte olucam yapcak bişey yok artık

Hadi ya anlıyor mu borsadan hangi hisselerri alıyor ki bana bi enerji hissesi söylediler ondan alıyorum
Hisse ne alıyor bilmiyorum canım soylemem de doğru olmaz sanki yatırım tavsiyesi gibi o kendince almış bir şeyler ben görmedim neleri aldığını. Biz zaten borsadaydik bebek için de ayrı açmış eşim

Korkutma kendini canım, bir sorun yoktur enfeksiyon varsa da hemen ilaçlarla çözülür zaten. Güzel haberlerle gel inşallah

gulumsebebek geçmiş olsun canım ihmal etme ilaclarını ben ıhmal ettım dün yataktan kalkamadım doktorlar en ıyısını bılıyorlar
Sende mi dün aynıydın canım kötü oluyor baya ben gebeliğin başında ilaç kullanmamaya direnmiştim faranjit oldum abartısız tam 45 gün çektim. Şimdi korkuyorum
sağol canım serum iyi geldi gece burnum tıkanıyor sabah kalktım yine baş ağrısı portakal mandalina da yiyemiyorum reflüm var. Başka yönden halletmeye çalışcam artık vitamini.
Valla hasta olanlardan kaçın hoş etrafımızda herkes hasta ama dediğin gibi bağışıklığımız çok düşük berbat oluyoruz

Birikim yapan var mı ya çocuğu için borsadan hisse felan alıyorlarmış ben de eniştemin önerisiyle bi hisse aldım her ay almayı düşünüyorum acaba dolar mı alsam
Canım bende altın almayı planlıyorum borsa olyını duymustum evet ama ben anlamadıgım ıcın anladığım bırsey almak daha mantıklı geldi

Korkutma kendini canım, bir sorun yoktur enfeksiyon varsa da hemen ilaçlarla çözülür zaten. Güzel haberlerle gel inşallah
Amin canım Allah razı olsun bilmiyorum ki vallahi inşallah enfeksiyondan kaynaklanıyor çünkü sürekli bağırı hissediyorum o bölgede yani böbreklerden de olabilir bilmiyorum ben daha önce hamile kalmadan önce bir bebeklerin kum döküyordu bilmiyorum acaba tekrar bir kum dökme gibi bir şey mi var

cesursavasci da kum dökmüştü canım başlarda öyle hatırlıyorum ama şükür onun da sıkıntısız geçti sen kendine stres yapma

Canım bende altın almayı planlıyorum borsa olyını duymustum evet ama ben anlamadıgım ıcın anladığım bırsey almak daha mantıklı geldi
Ben de pek anlamıyorum borsadan bir tane tutturdum gidiyorum her ay da dolar almayı planlıyorum az da olsa bakalım hayırlısı altın da mantıklı aslında uzun vadede hangisi daha çok kazandırır acaba

Kızlar ya kahvaltıda ne yiyorsunuz ben peynir yumurta yemekten sıkıldım artık başka bebiş için yararlı ne var

Birikim yapan var mı ya çocuğu için borsadan hisse felan alıyorlarmış ben de eniştemin önerisiyle bi hisse aldım her ay almayı düşünüyorum acaba dolar mı alsam
Biz kızıma doğduğundan beri devlet destekli birikim hesabı açtık aylık yatırıyoruz 10 yıl vadeli sonra uzatıp yada üstüne eklemeye devam edebiliriz en uzun vade 10 yıllık var. Şimdi bebişe daha başlamadık yakında onun üstüne de açarız bi fon hesabı

Biz de gulumsebebek gibi bi birikim hesabı açmayı düşünüyoruz ama onun daha araştırmasını yapmadık şu an için ama birikim her daim yapıyoruz :)

Kızlar ya kahvaltıda ne yiyorsunuz ben peynir yumurta yemekten sıkıldım artık başka bebiş için yararlı ne var
Avokado, yumurta, peynir, domates, zeytin yiyorum genelde. Ama arada sıkılınca kaşarlı tost, farklı omletler deniyorum bazen menemen derken sonra başa dönüyorum

cesursavasci da kum dökmüştü canım başlarda öyle hatırlıyorum ama şükür onun da sıkıntısız geçti sen kendine stres yapma
İnşallah canım benimki de kum dökmeye falan gibi bir şeydir gerçekten bir haftadır ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor yani öldürdü resmen beni bir de internette acıyor acayip şeyler yazıyor insan resmen gerçekten psikolojisi bozuluyor

İnternete hiç bakma canım, oraya göre hepimizin şimdiye ölmesi lazımdı randevuna az kalmış zaten, pozitif düşün stres yapma

Yumurtayı ya haşlıyorum ya peynirli omlet gibi yapıyorum. Avokado yiyorum, peynir, zeytin. Bir ara zeytin ezmesine takmıştım, şu ara acuka yiyorum hep. Bazı günler de patates kızartıp, tost yiyorum. Ekmek almam gerekiyorsa o gün simit poğaça da alıyorum çünkü insan gerçekten sıkılıyor ekmek peynir yumurta falan

Burun tıkanıklığı da baş ağrısı yapıyor multivitaminlarimizin içinde c vit var ama miktarı az kalıyor onların da.Evet salgın var şu ara herkes hasta maalesef..

Largopen ...en az riskli olan ve hamilelere yazılan antibiyotik bu..bunu yada muadilini kullan mutlaka...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…