2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Narı günde bir tane yiyiyorum bu aralar affetsin olsa bana olurdu dert etme

Günaydın kızçeleeer
Aay iki haneli sayılara düşmüşüm 98 gun kalmış 200lü günlerden bugünlere iyi geldik minnosum artık büyüdüğünü hissettiriyor tekmelerinin şiddetiyle, bir de aşırı hareketli şu ara doğduğunda da yerinde duramayan bir bebe olacak gibi hissediyorum zaman geçmiyor gibi geliyor ama çok az kaldiii 3-3 buçuk ay sonra minnoşlarimiz bizimle inşallah

Yaa ben de bekliyorum artık 99 ları bir görsem sen baya öndesin

O tekmeleri hiç sorma kuzum geceli gündüzlü savaş var heleki geceleri babası elini koyuyor adam artık korkuyor niye bu kadar hareketli diye kesin dogunca gece uyumucak diyor

O tekmeleri hiç sorma kuzum geceli gündüzlü savaş var heleki geceleri babası elini koyuyor adam artık korkuyor niye bu kadar hareketli diye kesin dogunca gece uyumucak diyor
Tekmelere alışınca artık günlük rutinim gibi olmuştu, 3-4 gün önce aklıma geldi ya bebis tekmeliyor ama eskisi gibi mi hiç özellikle takip etmiyorum artık diye. Şimdi özellikle artık her tekmesinde karnıma koyuyorum elimi cevap veriyor kendimi dinleyip elimi de koyunca aslında ne kadar hareketli olduğunu anladım gece demiyor gündüz demiyor ne zaman uyuyor bilemedim

Dediğin doğru bak aynısı oldu bende bir dönem iyi yedim sonra bıraktım hemen hafif enfeksiyon çıktı.
Evet çok garip ya demek ki gerçekten enfeksiyona birebir faydası var.. zaten idrar söktürür diyo kaynanam ne kadar doğru bilmiyorum ama çok tuvalete gidiyorum bu da temizlenmesinde demek ki etkili

Ben bu çıtçıtlı body olayını daha çözemedim şimdi bu uzun kollulardan alsak içine bi de kısa kollu çıtçıtlı mı giydirmemiz gerekecek yoksa bunların üstüne başka bir takım mı giydiricez? Ya da bunların içine şu bornoz gibi açılan zıbınlardan mı giydiricez

Eklentiler

• IMG_5035.webp
    22,6 KB · Görüntüleme: 32
Ben kısa kollu aldıklarımı içine atlet gibi giydirip üstüne tulum ya bornoz gibi takımlardan giydirmeye dusunuyorum uzun kollularin altına da patikli alt giydiririm dedim

Ben kısa kollu aldıklarımı içine atlet gibi giydirip üstüne tulum ya bornoz gibi takımlardan giydirmeye dusunuyorum uzun kollularin altına da patikli alt giydiririm dedim
O zaman ağırlıklı olarak kısa kollu çıtçıtlı alıyım üstüne takım giydiririm. Uzun kolluları da hava ılık olunca hiçbi şeysiz tek başına giydirirm belki üstüne bi yelekle

Bunun üstüne başka takım giydircem bunu atlet olarak düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…