O zaman ağırlıklı olarak kısa kollu çıtçıtlı alıyım üstüne takım giydiririm. Uzun kolluları da hava ılık olunca hiçbi şeysiz tek başına giydirirm belki üstüne bi yelekle
Ben bu çıtçıtlı body olayını daha çözemedim şimdi bu uzun kollulardan alsak içine bi de kısa kollu çıtçıtlı mı giydirmemiz gerekecek yoksa bunların üstüne başka bir takım mı giydiricez? Ya da bunların içine şu bornoz gibi açılan zıbınlardan mı giydiricez
Canım bunları kışın yine atlet niyetine giydirip üzerine takım giydirebilirsin. Ya da sen antepteydin sanırım sıcak olur zaten bunu giydirip altına da normal bir şey giydirip çıkabilirsin tabi ilk 3 ay üşüyebilir bence ama sonrasında olur
Canım bunları kışın yine atlet niyetine giydirip üzerine takım giydirebilirsin. Ya da sen antepteydin sanırım sıcak olur zaten bunu giydirip altına da normal bir şey giydirip çıkabilirsin tabi ilk 3 ay üşüyebilir bence ama sonrasında olur
Mayısta bu uzun kolluları atlet niyetine giydirecek kadar soğuk olmaz bence ama tedbiren 1-2 tane alayım küçük beden geri kalanı da kısa kollu alıp takım içine giydiririm o zaman
Ah canım teşekkür ederim merak ettiğin için kv umreden geldiler oraya gidip geliyorum gelen gideni oluyor koşuşturmacayla geçiyor. Grup sessizleşti ama bende farkındayım herkes nerede
Kızlar göbek deligime bir anda ağrı girdi şimdi ara ara aciyor, karnım ağrıyor gibi de. Bir de midem bulanmaya başladı göbek deliğimle alakası var mı bu durumun bilmiyorum. Normal mi bunlar
Kızlar göbek deligime bir anda ağrı girdi şimdi ara ara aciyor, karnım ağrıyor gibi de. Bir de midem bulanmaya başladı göbek deliğimle alakası var mı bu durumun bilmiyorum. Normal mi bunlar
Bende de 2 hafta önce oldu bu şekilde ağrı. Aniden ağrı girdi ve mide bulantıyla birlikte.
Acile gittim. İdrar yolu enfeksiyonuydu.
Yakın zamanda üşüdüysen falan etkisi oluyor
Bende de 2 hafta önce oldu bu şekilde ağrı. Aniden ağrı girdi ve mide bulantıyla birlikte.
Acile gittim. İdrar yolu enfeksiyonuydu.
Yakın zamanda üşüdüysen falan etkisi oluyor
Kızlar ben beş dakika yürüyünce karnım sertleşiyor böyle penguen gibi yürüyorum sonra normal mi acaba birde yürümeyle alakasız bazen karnımda sanki bebek geriliyormuş gibi küçük bir gerilme oluyor hemen geçiyor 10-15 saniye sonra normal mi bunlar
Kızlar ben beş dakika yürüyünce karnım sertleşiyor böyle penguen gibi yürüyorum sonra normal mi acaba birde yürümeyle alakasız bazen karnımda sanki bebek geriliyormuş gibi küçük bir gerilme oluyor hemen geçiyor 10-15 saniye sonra normal mi bunlar
Bence normal ya benim de öyle. Gerilme hissi sağa dönünce hissediyorum sanki içim kasılıyor kısa sürelik Yürürken aynı penguen gibi yana yamula yamula gidiyorum