2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Canım bunları kışın yine atlet niyetine giydirip üzerine takım giydirebilirsin. Ya da sen antepteydin sanırım sıcak olur zaten bunu giydirip altına da normal bir şey giydirip çıkabilirsin tabi ilk 3 ay üşüyebilir bence ama sonrasında olur

Mayısta bu uzun kolluları atlet niyetine giydirecek kadar soğuk olmaz bence ama tedbiren 1-2 tane alayım küçük beden geri kalanı da kısa kollu alıp takım içine giydiririm o zaman

Bu grup bi durgunlaştı gibi hissediyorummm herkesler nerde gulumsebebek sen çok aktif değilsin özellikle bikaç gündür
Ah canım teşekkür ederim merak ettiğin için kv umreden geldiler oraya gidip geliyorum gelen gideni oluyor koşuşturmacayla geçiyor. Grup sessizleşti ama bende farkındayım herkes nerede

Kızlar göbek deligime bir anda ağrı girdi şimdi ara ara aciyor, karnım ağrıyor gibi de. Bir de midem bulanmaya başladı göbek deliğimle alakası var mı bu durumun bilmiyorum. Normal mi bunlar

Kızlar göbek deligime bir anda ağrı girdi şimdi ara ara aciyor, karnım ağrıyor gibi de. Bir de midem bulanmaya başladı göbek deliğimle alakası var mı bu durumun bilmiyorum. Normal mi bunlar
Bende de 2 hafta önce oldu bu şekilde ağrı. Aniden ağrı girdi ve mide bulantıyla birlikte.
Acile gittim. İdrar yolu enfeksiyonuydu.
Yakın zamanda üşüdüysen falan etkisi oluyor

Kızlar ben beş dakika yürüyünce karnım sertleşiyor böyle penguen gibi yürüyorum sonra normal mi acaba birde yürümeyle alakasız bazen karnımda sanki bebek geriliyormuş gibi küçük bir gerilme oluyor hemen geçiyor 10-15 saniye sonra normal mi bunlar

Bence normal ya benim de öyle. Gerilme hissi sağa dönünce hissediyorum sanki içim kasılıyor kısa sürelik Yürürken aynı penguen gibi yana yamula yamula gidiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…