2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Off benim de 2 gündür bacağımda baldırda çok fena kramp ağrısı var gece girmişti şiddetliydi, masaj yapıyoruz yok. Magnezyum da alıyorum, soda da içiyorum ama.
Yürümekte bile zorlanıyorum zonkluyor. Annemde varis çıkmış inşallah çıkmaz onun ağrısı sanki. Dehşet bir ağrı

Kizlar bir sey soracağım cok endişeliyim. Gebeliğimi çarşamba günü gece öğrendim, beta hcg 471 di bugün de yeniden test verdim beta 588 görünüyor. Tam 48 saat olmasa da yaklaşık 40 saat geçti iki test arası. Artış cok az değil mi cok korkuyorum

Grup durgun diye bende hemen canlandirmaya geldim..haydi mayis ayini canlandiralim
Benim bebikin tekmeler tepmelere döndü
Bide artik cok agirlastim ben.o tarafa donemiyorum..bu tarafa donemiyorum toplamda 27+3 de 10 kg aldim
Yani yemiyorum da oyle aman aman ama masallah tarti koptu gidiyor 57 ile basladigim yolculukta 67 kg yum suan 2 haftada 1 kg aliyorum son donemlerde.sanirim bi 6 kg daha alirim var minimum...
Bebek esyalari konusunda ise ben tamamladim tum eksikleri.ne var ne yok aldik utuleme kismi kaldi ama bir eriniyorum ki sormayin onu son 1 ay kala yaparim heralde...

Ay kız kombo yapıp her şeye cevap vermişsin

Ah canım teşekkür ederim merak ettiğin için kv umreden geldiler oraya gidip geliyorum gelen gideni oluyor koşuşturmacayla geçiyor. Grup sessizleşti ama bende farkındayım herkes nerede
Kolay gelsin canıım yoğun olur umre ziyaretleri dikkat et yorma kendini hastalık da kapma kimseden

Kıyafet neler aldın canım kaç aydan kaç parça yazabilir misin?

Artış az gibi duruyor aynı yerde verdiyseniz. Birkaç gün daha bekleyin tekrarlayın tahlili inşallah sağlıkla ilerlesin

Ayy eşyaları aradan çıkarmış olmak ne güzeldir.
Ben de odasını boşaltmaya çalışıyorum eşim eski hiçbir eşyayı atmıyor sinirler tepemde onu oraya bunu buraya uğraşıyorum.
Kilo konusu kanayan yaramız ama umrumda değil artık ya

Bunları ben eylül den sonra girdirmeye başlarım kasımdan sonra da artık kıyafetlerin altına atlet niyetine giydiririm.Yazı kısa kollu zıbınlar ve hastane çıkışlarıyla geçiririz..
Kızlar ben bugun amniyosentez yaptırdım ikizlerimin birinde el ve ayak içe dönükliğü gördü iki doktorda dualarınızı eksik etmeyin bizden
Rabbim şifa versin.. inşallah hiçbir sorun yoktur..

Normal bencede canım bende de oluyor buyuyorlar yer degıstırıyorlar

Doğduktan sonraki ilk 1 ayda falan nasıl giydirmeyi düşünüyorsun canım

Doğduktan sonraki ilk 1 ayda falan nasıl giydirmeyi düşünüyorsun canım
Bizim buralar çok sıcak mayıstan başlıyor havalar ısınmaya,bi tane 10 lu hastane çıkışı aldım ,4 tane 5 li set şeklindekilerden aldım,içlerinde hem kısa kollu zıbınlar var hem de atlet şeklinde zıbınlar var,ayrıyetten de bi sürü kısa kollu ve sıfır kollu zıbınlar aldım..muhtemelen evde iken gündüz sadece kısaa kollu zıbınları giydiririm,akşamları ve bi yere gideceğim zaman da setlerin içindeki uzun kolluları giydiririm..

Benimde bütün kıyafetleri tam. Kardeşimin geçen sene ikiz bebekleri oldu. Onlara ne aldıysam hepsi bana geldi
Yatak konusunda karar veremedim. Park yatak aldım. İçine sünger mi yoksa başka mı alsam bilemedim. Siz nasıl yaptınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…