2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim görümce denemis hatta yanaginada parmağını koymuş gamzesiz cocuklari

Canım arada ben de buraya bakıyorum içimde kaldı sizlerle aynı süreçlerden geçmek isterdim, inşallah bu sefer sağlıkla ilerler, listeye adımı yazdırmadım biraz ilerleyince belki yazdırırım şuan 7+5 içimde yine korkular var tabii ister istemez. Dualarınıza talibim, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sağlıkla bebişlerimizi doğuralım inşallah Asdb

özlem katırcıya gidiyorum. Google da yorumlarla alakalı bişey görmedim. Gittiğinde ilgileniyor. Şuan muayene ücreti 1000 tl oldu.
Riski gebelik için hüma mehmet tayyar var. 2.500 muayene ücreti.
Ben detaylı ultrason için gitmiştim. Google yorumlarında ona kötü yorum yapmışlardı. Ancak memnun kaldım.

Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin inşallah

Teşekkür ederim doğruysa eğer Özlem Hanım bebeğe dört kez kordon dolandığını ultrasonda görmemiş. Bu sebeple bebek yoğun bakımda kalmış. Ondan sonra da annesini emmemiş. Buna cevaben de özlem hanım "benim çocuğumda yoğun bakımda kaldı ama ugrasinca emzirdim" gibi bir şey yazmış. Bu yorum sebebiyle kendisine gitmekten vazgeçtim. Mehmet Tayyar Bey aklımda. Haftaya organlar tam oluşunca ona gideceğim. Detaylı baksın diye. Doğum için Hüma ve Acıbadem arasında kaldım. Acıbadem'de Elif Çınar var. Onun akademik geçmişi iyi. Eğer normal doğum derlerse ona gitmeyi düşünüyorum. Siz doğumu da Tekden'de mi yapmayı düşünüyorsunuz?

Ay böyle yakın çevreden gelince çok güzel oluyor banada eltim verdi 2 oğlu var çok iyi oldu ihtiyacı oldukça alırım

Kızlar 1 haftadır kaynanamdayim her yemeğe oturduğumuzda yok yemek yiyesim yok, midem bulanıyor vs vs sabahta simitten ye dedi eşi şimdi o daha çok ekşitir dedi aradan yarim saat geçti simiti yedi bitirdi.. Yani surda hamile olan benim midem bulanmiyor benim ama yani şunun lafları yüzünden yemekten tiksiniyorum yiyesim gelmiyor.. eşime diyorum sıkıldım gidelim artık eşim az daha kalalım diyo nasıl açıklarım bu durumu..

Meraba canım bende çift rahimliyim muayne ucretı bız sendıkalı oldugumuz ıcın suan 670 lira ödedik ama herhalde 750 lira doğum ücretini bilmiyorum bana serklaj ıslemı uyguladı ben doktorumdan memnunum guler yuzlu sevımlı bır adam ılgılı de bebegı rıske atmamak ıcın elınden gelenı yapıyor ve gercekten rahatlatıyor bencede Ozlem Katırcıya gıtme ben onun yuzunden bebeğimi kaybettım

Ayy ne zor bı ınsan ya yemezsen yeme ne ılgı cekmeye calısıyor resmen senı kıskanıyor suna yuz verme

Bu yorumunuz benim için o kadar önemli ki.. Öncelikle kaybınız için üzgünüm başınız sağolsun. Kaybın sebebi çift rahim miydi? Serklaj operasyonu kaçıncı haftada oldu? Benim şu an 9+0, bebek büyüdükçe rahime sığmaz diye çok korkuyorum. Çarşamba gününe Erşad Beye randevu aldım. Bakalım inşaallah beni de bu anksiyete ataklarından kurtarır.

Bende giremıyorum kızlar gene enfeksıyonla basım dertte yarın kultur vermeye doktoruma gıdıcem bakalım ne dıyecek bebıs ne yapıyor
Canım kızılcık suyu mu içsen acaba o iyi geliyor enfeksiyona?
Ben de yaptım bakalım tutacak mı oğlumda çok ayva yemiştim ama yanağıma sürmemiştim yine de gamzeli oldu
Bence söyle canım ben de etkileniyorum şahsen yemekte böyle muhabbetlerden. Yemeyecekse de kalksın gitsin oturmasın sofrada.
Anne benim bulantılarım tam geçmedi midem hala hassas, sen sofrada böyle konuşunca benim de iştahım kaçıyor yiyemiyorum, biraz dikkat edersen sevinirim de.
Düşüncesiz

Benim konuşurken dövesim geliyor kibar olamıyorum gerçekten dedim ki hadi bir iki sefer olur denk gelmiştir 1 haftadır her gün ama her gün yani artık gerçekten bıktırdı inşallah bu kadar güzel bir üslupla soyleyebilirim

Çürütmek istemezdim ama öyle olmuş
Olsun artık manayla ayva yemiş olduk deriz

Kızlar korseden aldım çok rahat güzel doğum sonrası için çok güzel bi seçenek bence
Ben kızımda kullanmamıştım gerçi karnımda yoktu pek bu sefer kullanmak istiyorum bu attığını araştırcam canım
sen o kadına bi hafta nasıl katlandın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…