2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Benim anne yani besik var arkadasimdan gelecek bu hafta.o nedenle ben satin almadim.

Kıyafet neler aldın canım kaç aydan kaç parça yazabilir misin?
1 tane 7li set, 2 tane 5 li set hastane cikisi ve 5 tane yenidogan zibinim var. bikac cici bici fotoluk kiyafet .. 3-6 ay ile sonrasi her 3 aylik doneme 7 8 adet zibin var.kiyafet falan bana cokca geldi.hem hediye hemde bebegi olan arkadaslar kucuk gelenleri getirdiler.baya cok parca oldu bende .ama cok almaya gerek yok diyorlar.zaten hemen buyuyor giyemiyorlar diye.

Merhaba kizlar ben biraz geç katıldım aranıza bende 26+1 haftalık hamileyim iki gün önce doktora gittim bebeğin gelişimi için 25 hafta ile uyumlu dedi sizce normal mi çok kafaya takmakta istemiyorum aslında ama

Hatırlarsanız ilk grup yöneticimiz vardı kızlar aramızdan ayrılmıştı bebeğini kaybedip.eylül annelerinde denk geldim yeniden hamileymiş çok sevindim inşallah tüm bu acıyı yaşayanlar biran önce kavuşur bebeğine

Memnun musun canım ben cok memnun kalmamıştım Humada Erşad batmaza gidiyorum
Selamm, Ağustos anneleri grubundan yazıyorum. Ben de henüz Kayseri'ye taşındım. Doktor arayışındayım. İlk başta doktor sitesindeki yüksek puan sebebiyle özlem katırcı düşündüm ama sonra Google'daki yorumları korkuttu. Şimdi Erşad Batmaz düşünüyorum. Benim çift rahim var. Riskli gebelik. Erşad Bey riskli gebelikle ilgilenir mi? Bir de muayene ve doğum ücretleri nasıl acaba?

Kolay gelsin canıım yoğun olur umre ziyaretleri dikkat et yorma kendini hastalık da kapma kimseden
Valla kimseyle görüşmüyodum ne güzel şimdi gelen giden Allah versin biri sıradan normal bi öksürde dahi ortamdan uzaklaşıyorum
Kızlar ben bugun amniyosentez yaptırdım ikizlerimin birinde el ve ayak içe dönükliğü gördü iki doktorda dualarınızı eksik etmeyin bizden
Rabbim sağlık haberlerini almayı nasip etsin canım. İkiside sağlıkla gelsin inşallah
Eki Görüntüle 3376377
Ben hatta zıbınları şöyle yandan çıtçıtlı aldım. Kolay giydirme olsun diye
bunlar yenidoğan döneminde çok kullanışlı oluyor kafadan geçirmek yerine böyle yandan. Zaten özellikle yenidoğanda var bu tip zıbınlar ilerleyen aylardakilerde pek yok. Güzel günlerde giysin bebişin

Son 1 ay kala iyice ağırlaşmazmısın nasıl halletcen canım. Ah bu kilolar kanayan yaramız hepimizin
ay o daha geçenlerde aklıma geldi benim napıyo kadın diye buldum baktım da yoktu daha güzel haber. Vallahi çok sevindim bu sefer sağlıkla kucağına alsın inşallah

Canim detaylı ultrasonu devletler de yapıyor, biz öyle yaptırdık normalde özele gidiyorum ama doktorum öyle dedi çok şükür bir sorun çıkmadı

Kızlar gunaydınn, ıstanbul ıcın detaylı usg öneriniz varmı ben daha randevu alamadım 20+lardayım devlette de bulamıycam heralde artık denk gelemıyorum hıc

Kızlar gunaydınn, ıstanbul ıcın detaylı usg öneriniz varmı ben daha randevu alamadım 20+lardayım devlette de bulamıycam heralde artık denk gelemıyorum hıc
Sabah tam saat 10 da bakmanızı öneririm. Ne 1 dk erken ne 1 dk geç saat 10 olduğu anda randevular açılıyor saniyeler içinde bitiyor. Sayfayı açık bırakıp bi saniye kala tetikte kalıp yenileme yapın. Muhakkak denk gelir. Eğer devlete gidemeseydim. Medipol sefaköyde bi erkek dr var ona gidecektim. Ama gerek kalmadı.

Cok Tesekkur ederım bılgılendırmenz ıcın bugun baktım 10 da ama yine fatıh hasekı doktoru acıktı 2 tane ve onda da detaylı bakılmıyor yazıyordu. Artık alarm kurup onumuz hafta ıcı hergun bakmayı dusunuyorum.

Gitmek istediğin 1-2 hastaneyi favoriye eklersin. Sonra gitmek istediğin bölümü (perinatoloji) favoriye eklersin. Sonra saat 09:59 da tetikte beklersin. Saat 10 olduğu an açılıyor randevular. Ama dediğim gibi randevuların açılıp bitmesi saniyeler sürüyor. Hastane ve bölümü favoride tuttuğun için anında tıklayıp açarsın sayfaları daha rahat olur. Ben o kadar hızlı almıştım ki saat kaça hangi güne olduğuna bile bakmadım direkt boş bulduğumu almıştım. İnşallah alabilirisn sende alamaz isen yakınlarında bu bölümün olduğu hastane varsa gidip perinatoloji sekreterliği ile de görüşebilirsin belki bi yolu vardır

Tamamdır denıycem hayırlısı bakalım. Umarım ıyı bı doktor denk gelır, aslında benım kendı doktorum perınatolaga falan gıt demedı bır goruntuleme merkezının brosurunu verdı ıkı hafta sonra da buraya gel dedı, ben burdan okudugum kadarıyla herkes perınatolaga gıtmıs oan da aklıma gelmedı sormak. Anlamadım nıye oyle yaptıgını.

Park yatak aldım, içine de bu yatağı aldım

Merhaba kizlar ben biraz geç katıldım aranıza bende 26+1 haftalık hamileyim iki gün önce doktora gittim bebeğin gelişimi için 25 hafta ile uyumlu dedi sizce normal mi çok kafaya takmakta istemiyorum aslında ama
Bende 23 haftayım bana da öyle dedi doktor. Ama endişelenmene gerek yok dedi. Kaşar, kivi havuç, yoğurt tüket dedi her gün. Yapıyorum şimdi gelecek ay bakalım nolacak.
Birde daha önceki gönderilerden birinde birine doktoru nesquik iç demiş. Oda içmiş gelişme olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…