Bnde görümcemde görmüştüm çok rahat sıkılaştırp gevşeyebiliyor çok iyi oluyorBen kızımda kullanmamıştım gerçi karnımda yoktu pek bu sefer kullanmak istiyorum bu attığını araştırcam canım
sen o kadına bi hafta nasıl katlandın
Yanı bıde neden ya şımarıklıktan baska ne acıklaması olabılır keyfımızden mıdemız bulandı keyfımızden karnımız agrıyor ne dıyelım ınadına ye kız sende iştahsızlansın diye mı soyluyor acaba ama bence ondan daha cok ye bak bakalım ne yapıyorVermiyorum da bir gün dicem şu yemek masasında şu lafları etme diye insanın olan iştahını da kapatıyor
Onu ben de yaptım buraya gamzeli bebitoları atarız inşKızlar bilmiyorum nekadar doğru nasipse yaşayıp görcez. Ayvayı yiyip yerkende yanağınıza sürdüğünüzde sözde bebek gamzeli oluyormuşbi kaç hafta önce denedim şimdi aklıma geldi sizede söyleyim dedim. Sonucu merak ediyorum
Canım benım kaybım enfeksıyondanmıs ben cıft rahım sanmıstım ama bebegın patolojı sonucunda enfeksıyon geldı 3 aylıktı kocaman cocuktu hıc benden ıdrar ıstemedı kanamam vardı agrım vardı megerse enfeksıyonmus bende bu kadar bılgılı degıldım ama bı doktor hıc mı aklına getırmez kanama alanı yok kanamanın nerden geldıgını bılmıyoruz derdı bebek dusmeye yakın ıdrar tahlılı ıstedı onuda aıle hekımlıgınde verdıgımde cıktı ona soyledım tekrar aldı dusun ıdrar yolu enfeksıyonum 400 olmus ve o sonucların hıc bırı e nabıza dusmemıstı cok kızgınım Ozlem Katırcıya hakkımı helal etmıyorum. Sen çift rahımlı olmaktan hıc ama hıc korkma canım zaten kesın tanıyı Erşad hoca koyar sana bana her ıhtımale karsı serklaj yaptı kolaylık olsun rahat olalım dıye ben kabul ettım belkı sana yapmaz 12. Haftada yaptı serklajı suan rahım agzı uzunlugumda ıyı ama ıyıkı serklaj olmusum korkularım azaldı en azındanBu yorumunuz benim için o kadar önemli ki.. Öncelikle kaybınız için üzgünüm başınız sağolsun. Kaybın sebebi çift rahim miydi? Serklaj operasyonu kaçıncı haftada oldu? Benim şu an 9+0, bebek büyüdükçe rahime sığmaz diye çok korkuyorum. Çarşamba gününe Erşad Beye randevu aldım. Bakalım inşaallah beni de bu anksiyete ataklarından kurtarır.
Kendisini hamile zannediyo heralde seninle kıyaslayıp kıskanıyo. Deli mi ne. Sinir oldumKızlar 1 haftadır kaynanamdayim her yemeğe oturduğumuzda yok yemek yiyesim yok, midem bulanıyor vs vs sabahta simitten ye dedi eşi şimdi o daha çok ekşitir dedi aradan yarim saat geçti simiti yedi bitirdi.. Yani surda hamile olan benim midem bulanmiyor benim ama yani şunun lafları yüzünden yemekten tiksiniyorum yiyesim gelmiyor.. eşime diyorum sıkıldım gidelim artık eşim az daha kalalım diyo nasıl açıklarım bu durumu..
Dediğin yorumları bende gördüm. Ama verilen cevaplarda beni tatmin etmişti. Doğumu da tekden de yapmayı düşünüyorumTeşekkür ederimdoğruysa eğer Özlem Hanım bebeğe dört kez kordon dolandığını ultrasonda görmemiş. Bu sebeple bebek yoğun bakımda kalmış. Ondan sonra da annesini emmemiş. Buna cevaben de özlem hanım "benim çocuğumda yoğun bakımda kaldı ama ugrasinca emzirdim" gibi bir şey yazmış. Bu yorum sebebiyle kendisine gitmekten vazgeçtim. Mehmet Tayyar Bey aklımda. Haftaya organlar tam oluşunca ona gideceğim. Detaylı baksın diye. Doğum için Hüma ve Acıbadem arasında kaldım. Acıbadem'de Elif Çınar var. Onun akademik geçmişi iyi. Eğer normal doğum derlerse ona gitmeyi düşünüyorum. Siz doğumu da Tekden'de mi yapmayı düşünüyorsunuz?
Çok kişi böyle ihmallerinden bahsetmiş.. Yazık. Ben de az daha ona gidecektim. Valla ben de serklaj istiyorum. Rahat etmek istiyorum. Bana 3 doktor baktı. Biri arkuat dedi, biri bicornis dedi, biri didelfis dedi. İşinin ehli olduğunu düşünüyorum. İnşaallah en doğru tanı ve tedaviyi uygulayacaktır.Canım benım kaybım enfeksıyondanmıs ben cıft rahım sanmıstım ama bebegın patolojı sonucunda enfeksıyon geldı 3 aylıktı kocaman cocuktu hıc benden ıdrar ıstemedı kanamam vardı agrım vardı megerse enfeksıyonmus bende bu kadar bılgılı degıldım ama bı doktor hıc mı aklına getırmez kanama alanı yok kanamanın nerden geldıgını bılmıyoruz derdı bebek dusmeye yakın ıdrar tahlılı ıstedı onuda aıle hekımlıgınde verdıgımde cıktı ona soyledım tekrar aldı dusun ıdrar yolu enfeksıyonum 400 olmus ve o sonucların hıc bırı e nabıza dusmemıstı cok kızgınım Ozlem Katırcıya hakkımı helal etmıyorum. Sen çift rahımlı olmaktan hıc ama hıc korkma canım zaten kesın tanıyı Erşad hoca koyar sana bana her ıhtımale karsı serklaj yaptı kolaylık olsun rahat olalım dıye ben kabul ettım belkı sana yapmaz 12. Haftada yaptı serklajı suan rahım agzı uzunlugumda ıyı ama ıyıkı serklaj olmusum korkularım azaldı en azından
Yaa görünce içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedimCanım arada ben de buraya bakıyorum içimde kaldı sizlerle aynı süreçlerden geçmek isterdim, inşallah bu sefer sağlıkla ilerler, listeye adımı yazdırmadım biraz ilerleyince belki yazdırırım şuan 7+5 içimde yine korkular var tabii ister istemez. Dualarınıza talibim, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sağlıkla bebişlerimizi doğuralım inşallah Asdb
Amin canım inşallahSon 1 ay kala iyice ağırlaşmazmısın nasıl halletcen canım. Ah bu kilolar kanayan yaramız hepimizin
ay o daha geçenlerde aklıma geldi benim napıyo kadın diye buldum baktım da yoktu daha güzel haber. Vallahi çok sevindim bu sefer sağlıkla kucağına alsın inşallah
İlgiyi senin üstünde bırakmak istemiyor belliki ne kadar üzücü bencil insanlar hep var hayatımızda.. niye kalıyosunuz seninde psikolojin önemli bu süreçte. Aynı bu şekilde söyle bence beni tiksindiriyo gıdasız kaldım diye söyle eşine.Kızlar 1 haftadır kaynanamdayim her yemeğe oturduğumuzda yok yemek yiyesim yok, midem bulanıyor vs vs sabahta simitten ye dedi eşi şimdi o daha çok ekşitir dedi aradan yarim saat geçti simiti yedi bitirdi.. Yani surda hamile olan benim midem bulanmiyor benim ama yani şunun lafları yüzünden yemekten tiksiniyorum yiyesim gelmiyor.. eşime diyorum sıkıldım gidelim artık eşim az daha kalalım diyo nasıl açıklarım bu durumu..
Canım ben dusukten sonra gıttım çift rahım ama ben her ıhtımale karsı rahım fılmı cekeyım dedı cektı cıft rahımÇok kişi böyle ihmallerinden bahsetmiş.. Yazık. Ben de az daha ona gidecektim. Valla ben de serklaj istiyorum. Rahat etmek istiyorum. Bana 3 doktor baktı. Biri arkuat dedi, biri bicornis dedi, biri didelfis dedi. İşinin ehli olduğunu düşünüyorum. İnşaallah en doğru tanı ve tedaviyi uygulayacaktır.
Bana dedikleri dokuz ay ayaklarını dikip yatacaksın. E çalışmam gerekiyor bir ton borç var. En azından doğrulup masa başında oturacak kadar olsam yeter. Gelişmeleri haber veririm :)Canım ben dusukten sonra gıttım çift rahım ama ben her ıhtımale karsı rahım fılmı cekeyım dedı cektı cıft rahımbence bılır belkı senı korkutmamak ıcın hıc bahsetmez bu durumdan serklajı gereklı gormezse cunku rahatlatan bı ınsan ben serklajı oldum hıc yat kalk demedı hala da yuruyus yap hareket et der ben memnunum inşallah sende memnun kalırsın
Aay çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallahCanım arada ben de buraya bakıyorum içimde kaldı sizlerle aynı süreçlerden geçmek isterdim, inşallah bu sefer sağlıkla ilerler, listeye adımı yazdırmadım biraz ilerleyince belki yazdırırım şuan 7+5 içimde yine korkular var tabii ister istemez. Dualarınıza talibim, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sağlıkla bebişlerimizi doğuralım inşallah Asdb
Yaa görünce içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedimgozun aydın canım o kadar sevindim ki Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle
Çok teşekkür ederim canım kızlar aminnAay çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Karnını baya indirdi mi canım iş görüyor mu bu korseler gerçekten bide normal doğumda hemen kullanılırda sezaryen olunca nezaman kullanmaya başlamak gerekiyor acabaBnde görümcemde görmüştüm çok rahat sıkılaştırp gevşeyebiliyor çok iyi oluyor
ah hadi inşallahOnu ben de yaptım buraya gamzeli bebitoları atarız inş
Aman baktın olmuyor direkt dan dan söyle gitsinBenim konuşurken dövesim geliyor kibar olamıyorumgerçekten dedim ki hadi bir iki sefer olur denk gelmiştir 1 haftadır her gün ama her gün yani artık gerçekten bıktırdı inşallah bu kadar güzel bir üslupla soyleyebilirim
Ayy çok sevindim inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişineCanım arada ben de buraya bakıyorum içimde kaldı sizlerle aynı süreçlerden geçmek isterdim, inşallah bu sefer sağlıkla ilerler, listeye adımı yazdırmadım biraz ilerleyince belki yazdırırım şuan 7+5 içimde yine korkular var tabii ister istemez. Dualarınıza talibim, iyi dileklerin için çok teşekkür ederim sağlıkla bebişlerimizi doğuralım inşallah Asdb
Evet canımHatırlarsanız ilk grup yöneticimiz vardı kızlar aramızdan ayrılmıştı bebeğini kaybedip.eylül annelerinde denk geldim yeniden hamileymiş çok sevindiminşallah tüm bu acıyı yaşayanlar biran önce kavuşur bebeğine
Eveett öyleydi canım darısı diğer isteyen herkese olsunEvet canımV e n u s degil mi bende gördüm çok sevindim tüp bebekti galiba onun ki burdaki hamileliginde
Ayy yok canım ya ne alakası var dıkkat et cok fazla egılıp uzanma ben artık her işimi kendim yapıyorum doktorda rahatlatınca ınsallah senin durumun hıc oyle olmaz belkı benım durumdan daha ıyısındırBana dedikleri dokuz ay ayaklarını dikip yatacaksın. E çalışmam gerekiyor bir ton borç var. En azından doğrulup masa başında oturacak kadar olsam yeter. Gelişmeleri haber veririm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?