2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Vermiyorum da bir gün dicem şu yemek masasında şu lafları etme diye insanın olan iştahını da kapatıyor
Yanı bıde neden ya şımarıklıktan baska ne acıklaması olabılır keyfımızden mıdemız bulandı keyfımızden karnımız agrıyor ne dıyelım ınadına ye kız sende iştahsızlansın diye mı soyluyor acaba ama bence ondan daha cok ye bak bakalım ne yapıyor

Onu ben de yaptım buraya gamzeli bebitoları atarız inş

Canım benım kaybım enfeksıyondanmıs ben cıft rahım sanmıstım ama bebegın patolojı sonucunda enfeksıyon geldı 3 aylıktı kocaman cocuktu hıc benden ıdrar ıstemedı kanamam vardı agrım vardı megerse enfeksıyonmus bende bu kadar bılgılı degıldım ama bı doktor hıc mı aklına getırmez kanama alanı yok kanamanın nerden geldıgını bılmıyoruz derdı bebek dusmeye yakın ıdrar tahlılı ıstedı onuda aıle hekımlıgınde verdıgımde cıktı ona soyledım tekrar aldı dusun ıdrar yolu enfeksıyonum 400 olmus ve o sonucların hıc bırı e nabıza dusmemıstı cok kızgınım Ozlem Katırcıya hakkımı helal etmıyorum. Sen çift rahımlı olmaktan hıc ama hıc korkma canım zaten kesın tanıyı Erşad hoca koyar sana bana her ıhtımale karsı serklaj yaptı kolaylık olsun rahat olalım dıye ben kabul ettım belkı sana yapmaz 12. Haftada yaptı serklajı suan rahım agzı uzunlugumda ıyı ama ıyıkı serklaj olmusum korkularım azaldı en azından

Kendisini hamile zannediyo heralde seninle kıyaslayıp kıskanıyo. Deli mi ne. Sinir oldum

Dediğin yorumları bende gördüm. Ama verilen cevaplarda beni tatmin etmişti. Doğumu da tekden de yapmayı düşünüyorum

Çok kişi böyle ihmallerinden bahsetmiş.. Yazık. Ben de az daha ona gidecektim. Valla ben de serklaj istiyorum. Rahat etmek istiyorum. Bana 3 doktor baktı. Biri arkuat dedi, biri bicornis dedi, biri didelfis dedi. İşinin ehli olduğunu düşünüyorum. İnşaallah en doğru tanı ve tedaviyi uygulayacaktır.

Yaa görünce içim kıpır kıpır oldu paylaşmak istedim gozun aydın canım o kadar sevindim ki Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin dualarım seninle

Amin canım inşallah tüm bu sınavdan geçen herkesin yüzü gülsün inşallah

İlgiyi senin üstünde bırakmak istemiyor belliki ne kadar üzücü bencil insanlar hep var hayatımızda.. niye kalıyosunuz seninde psikolojin önemli bu süreçte. Aynı bu şekilde söyle bence beni tiksindiriyo gıdasız kaldım diye söyle eşine.

Canım ben dusukten sonra gıttım çift rahım ama ben her ıhtımale karsı rahım fılmı cekeyım dedı cektı cıft rahım bence bılır belkı senı korkutmamak ıcın hıc bahsetmez bu durumdan serklajı gereklı gormezse cunku rahatlatan bı ınsan ben serklajı oldum hıc yat kalk demedı hala da yuruyus yap hareket et der ben memnunum inşallah sende memnun kalırsın

Bana dedikleri dokuz ay ayaklarını dikip yatacaksın. E çalışmam gerekiyor bir ton borç var. En azından doğrulup masa başında oturacak kadar olsam yeter. Gelişmeleri haber veririm :)

Aay çok sevindim canım sağlıkla ilerlesin inşallah

Bnde görümcemde görmüştüm çok rahat sıkılaştırp gevşeyebiliyor çok iyi oluyor
Karnını baya indirdi mi canım iş görüyor mu bu korseler gerçekten bide normal doğumda hemen kullanılırda sezaryen olunca nezaman kullanmaya başlamak gerekiyor acaba
Onu ben de yaptım buraya gamzeli bebitoları atarız inş
ah hadi inşallah

Ayy çok sevindim inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine

Evet canım V e n u s degil mi bende gördüm çok sevindim tüp bebekti galiba onun ki burdaki hamileliginde

Bana dedikleri dokuz ay ayaklarını dikip yatacaksın. E çalışmam gerekiyor bir ton borç var. En azından doğrulup masa başında oturacak kadar olsam yeter. Gelişmeleri haber veririm :)
Ayy yok canım ya ne alakası var dıkkat et cok fazla egılıp uzanma ben artık her işimi kendim yapıyorum doktorda rahatlatınca ınsallah senin durumun hıc oyle olmaz belkı benım durumdan daha ıyısındır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…