2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ben13+2yim henüz ama sağlık ocağından söyledir aşıyı. Doktoruma söyledim mutlaka 2 doz yaptır dedi. Tabi kişisel tercihtir belki ama ben sürecin en başından beri doktoruma güveniyorum o ne derse o şekilde ilerledim vardır bir bildikleri

Kızlar şeker yükleme sonucum çıktı doktorum güzel dedi darısı başınıza :)
İlk bir saat bi ara çok kötü oldum kusacak gibiydim hemşire kusarsan her şeyi baştan yapmamız lazım dedii tuttum kendimi hava aldım biraz iyi geldi sonraki 1 saat daha rahat geçti.
Tadı da asitli çilekli şerbet gibi

Eklentiler

• IMG_9621.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 56
Karnını baya indirdi mi canım iş görüyor mu bu korseler gerçekten bide normal doğumda hemen kullanılırda sezaryen olunca nezaman kullanmaya başlamak gerekiyor acaba
Düzenli kullanınca faydasını gören çok canım, sezeryanda bi müddet bekleniyor kullanmak için ameliyat yerinden dolayı ama nekadar bekleniyor doktora sorman lazım ben bilmiyorum

Serklaj sonrası kanama, kasılma, bir yan etki oldu mu peki sende?
Az bı kanamam oldu canım 3 gün sürdü kasılmam da olmadı hamılelık ilerledikçe değişik gerilmeler oluyor ama sanırım kasılma değildi zaten bebek kucuk oldugu için o haftalar kasılma falan hıssetmedım suan enfeksıyonla alakalı bı durum varda oda benım vucut yapımla alakalı bı durum

Ben kızımda kullanmamıştım gerçi karnımda yoktu pek bu sefer kullanmak istiyorum bu attığını araştırcam canım

sen o kadına bi hafta nasıl katlandın
Off sorma eşimle paylaştım şimdi sen dikkat ettiğin için öyle geliyo dedi de ilk kem kum etti beni oyalamak için böyle dedi çünkü farketmis o da

Yok sekeri çıkıp iniyor tansiyon çıkıyor masallah cikolata gömüyor ama hiç iştahı yok.. tiksindiriyo önümdeki yiyecekten öyle tiksindirici tiksindirici bakıyor konusuyor.. Bi dahaki sefere ne zaman iştahın var ki zaten dicem artık

Hmm anladım. Umarım en kısa zamanda enfeksiyon da temizlenir. Sağlıkla gelir bebiş

Huzursuz olduğunu belirt canım,kendi evimde daha rahatim de. Senin huzurlu olman bebişin de huzurlu olmasi demek

Ek gıda da olduğu için ondan biraz fazla olmuştur. İki dk suyu tutup çıkarmak mantıklı olabilir

Lavaboya götürüp su döküp pamukla temizleyesin geldi dimi

Söyledim ama ben dikkat ediyormusum sözde yani gerçekten şaşırıyorum

Ayy sınır bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…