Ya şubat annelerinde gezindim biraz çoğu kişinin doktoru tetanozu önermiyoruz demiş kızlar da aşı olmamış.
Ben anlamadım neye göre değişiyor bu bilgiler, tercihler. İyice şüpheye düşüyorum bunları görünce.
Ben13+2yim henüz ama sağlık ocağından söyledir aşıyı. Doktoruma söyledim mutlaka 2 doz yaptır dedi. Tabi kişisel tercihtir belki ama ben sürecin en başından beri doktoruma güveniyorum o ne derse o şekilde ilerledim vardır bir bildikleri
Kızlar şeker yükleme sonucum çıktı doktorum güzel dedi darısı başınıza :)
İlk bir saat bi ara çok kötü oldum kusacak gibiydim hemşire kusarsan her şeyi baştan yapmamız lazım dedii tuttum kendimi hava aldım biraz iyi geldi sonraki 1 saat daha rahat geçti.
Tadı da asitli çilekli şerbet gibi
Karnını baya indirdi mi canım iş görüyor mu bu korseler gerçekten bide normal doğumda hemen kullanılırda sezaryen olunca nezaman kullanmaya başlamak gerekiyor acaba
Düzenli kullanınca faydasını gören çok canım, sezeryanda bi müddet bekleniyor kullanmak için ameliyat yerinden dolayı ama nekadar bekleniyor doktora sorman lazım ben bilmiyorum
Ayy yok canım ya ne alakası var dıkkat et cok fazla egılıp uzanma ben artık her işimi kendim yapıyorum doktorda rahatlatınca ınsallah senin durumun hıc oyle olmaz belkı benım durumdan daha ıyısındır
Az bı kanamam oldu canım 3 gün sürdü kasılmam da olmadı hamılelık ilerledikçe değişik gerilmeler oluyor ama sanırım kasılma değildi zaten bebek kucuk oldugu için o haftalar kasılma falan hıssetmedım suan enfeksıyonla alakalı bı durum varda oda benım vucut yapımla alakalı bı durum
Yanı bıde neden ya şımarıklıktan baska ne acıklaması olabılır keyfımızden mıdemız bulandı keyfımızden karnımız agrıyor ne dıyelım ınadına ye kız sende iştahsızlansın diye mı soyluyor acaba ama bence ondan daha cok ye bak bakalım ne yapıyor
Yok sekeri çıkıp iniyor tansiyon çıkıyor masallah cikolata gömüyor ama hiç iştahı yok.. tiksindiriyo önümdeki yiyecekten öyle tiksindirici tiksindirici bakıyor konusuyor.. Bi dahaki sefere ne zaman iştahın var ki zaten dicem artık
Az bı kanamam oldu canım 3 gün sürdü kasılmam da olmadı hamılelık ilerledikçe değişik gerilmeler oluyor ama sanırım kasılma değildi zaten bebek kucuk oldugu için o haftalar kasılma falan hıssetmedım suan enfeksıyonla alakalı bı durum varda oda benım vucut yapımla alakalı bı durum
Kızlar 1 haftadır kaynanamdayim her yemeğe oturduğumuzda yok yemek yiyesim yok, midem bulanıyor vs vs sabahta simitten ye dedi eşi şimdi o daha çok ekşitir dedi aradan yarim saat geçti simiti yedi bitirdi.. Yani surda hamile olan benim midem bulanmiyor benim ama yani şunun lafları yüzünden yemekten tiksiniyorum yiyesim gelmiyor.. eşime diyorum sıkıldım gidelim artık eşim az daha kalalım diyo nasıl açıklarım bu durumu..
Aay kızlar bugün yeğenimin altını değiştirdim(ilk defa alt değiştiriyorum) 2 yaşında çok fena yapmış kaç tane ıslak mendil harcadım bilmiyorum. Ben pamuk, su kullanırım diyordum da süreci yasayinca çok zor geldi temizleyebilmek için bir şişe su dokmem lazımdi herhalde
Aay kızlar bugün yeğenimin altını değiştirdim(ilk defa alt değiştiriyorum) 2 yaşında çok fena yapmış kaç tane ıslak mendil harcadım bilmiyorum. Ben pamuk, su kullanırım diyordum da süreci yasayinca çok zor geldi temizleyebilmek için bir şişe su dokmem lazımdi herhalde
İlgiyi senin üstünde bırakmak istemiyor belliki ne kadar üzücü bencil insanlar hep var hayatımızda.. niye kalıyosunuz seninde psikolojin önemli bu süreçte. Aynı bu şekilde söyle bence beni tiksindiriyo gıdasız kaldım diye söyle eşine.
Yok sekeri çıkıp iniyor tansiyon çıkıyor masallah cikolata gömüyor ama hiç iştahı yok.. tiksindiriyo önümdeki yiyecekten öyle tiksindirici tiksindirici bakıyor konusuyor.. Bi dahaki sefere ne zaman iştahın var ki zaten dicem artık