2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
O kadar güzel haberini bekledik cok sukur çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip.etsin

cesursavasci canım sen kum düşürmüştün demi onu nasıl anladılar yani idrar testinde nasıl cıktı bugun doktoruma gıttım doktor enfeksıyon yok dedı ama kaldıyum okzalat görüldü yazıyor sonuctata acaba kum tas benzerı bısey mı

İdrar tahlilinde idrarım bulanik çıktı ve kum döküyorsun dedi doktor ilaç verdi ama ben ağrıdan kötü olmuştum benim için kalsiyum okzalat var demedi yani bilimsel konuşmadı o zaman

Çok şükür değiliz canım belkide sabretme sebebim o aynı şehirde olsak küs bile olabilirdik
Ay iyi çok şükür
Benim kayananamda kendi evi dışında bi yerde kalmayı istemiyor. Doğuma gelecek ama ne kadar kalır bilemiyorum

Ek gıda da olduğu için ondan biraz fazla olmuştur. İki dk suyu tutup çıkarmak mantıklı olabilir
Aay hava soğuk olunca öyle bir şeye cesaret edemedim sabah katıydı kakası çok kolaydı değiştirmek iyi ya böyle kolaysa süper dedim öğlen bir yapmış dünyam şaşti bir de yenidoğan da böyle sıvı gibi oluyor ya nasıl pamukla suya baş ederim bilmiyorum

Canım bildiğim kadarıyla kum ve ya taş belirtisi oluyor. Ultrasonla böbreklere bakıp taş var mı görülür.

Benim bi arkadaşım var o baş ettiyse herkes eder gibi geliyor bana
Kız kardeşiminde ikizleri oldu geçen sene o da baş etti. Anne olunca değişik bi güç geliyor gibi

Benim bi arkadaşım var o baş ettiyse herkes eder gibi geliyor bana
Kız kardeşiminde ikizleri oldu geçen sene o da baş etti. Anne olunca değişik bi güç geliyor gibi
Aay inşallah ya bugünkü alt değiştirme serüveni bile benim için bir mucizeydi hiç yapmam gibi geliyordu

İdrar tahlilinde idrarım bulanik çıktı ve kum döküyorsun dedi doktor ilaç verdi ama ben ağrıdan kötü olmuştum benim için kalsiyum okzalat var demedi yani bilimsel konuşmadı o zaman
Benımde ıdrarım hep bulanık çıkıyor benımde ara ara agrılrım oluyor sagol canım

Ayyy ben uğraşacağımı sanmıyorum ya yetişemem o kadar. Sanırım temiz içerikli alkolsüz ıslak mendilleri stok yapacağım pamuk suyla maalesef uğraşamam ben

Doktor onunla ilgili hiç mi bişey demedi?
Üroloji gitmeyi düşünüyordun onu naptın
Canım doktorum tekrar test aldı enfeksıyon yok denecek kadar az o agrı yapmaz dedı endol verdi cok olursa ıcersın dedı buyume agrısıdır normal dedi

Yoğurt ve kaşarı çok tüketiyorum ama nesquiki ilk kez duydum ama mutlaka deniycem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…