2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    253
Ayyy ben uğraşacağımı sanmıyorum ya yetişemem o kadar. Sanırım temiz içerikli alkolsüz ıslak mendilleri stok yapacağım pamuk suyla maalesef uğraşamam ben
Ya minnak bebek dedim ama bugünkü kakadan sonra bana çok zor geldi sadece sulu olan ıslak mendil var galiba ebebekte kendinden ıslak gibi oluyor sanırım o, ondan alcam gibi geldi

Ya minnak bebek dedim ama bugünkü kakadan sonra bana çok zor geldi sadece sulu olan ıslak mendil var galiba ebebekte kendinden ıslak gibi oluyor sanırım o, ondan alcam gibi geldi
Evet bende onu gördüm birde bizim bebekler erkek olduğu için temizliği daha kolay olur bence . Artık sağlıkla gelsinler ya heyecanlanıyorum

Ben kendi çocuğum dışında kimsenin altını değiştirmedim ve yanımda değiştirilince de midem bulanıyor yine iyi yapmışsın yeğenim yok gerçi belki onun sevgisi ile yapılabilecek bir şeydir
2 yaş en zor dönem ama ya, benimki 2 yaşında bezi bıraktı çok iyi olmuştu çünkü zaten yatıp da değiştirmeme izin vermiyordu çok hareketliydi, ek gıda yediği için kokuyordu, sil sil bitmiyordu vs yenidoğan öyle olmaz merak etme, daha kolay temizlenir. Ve erkek çocuğunkini temizlemek kolay gerçekten. Kızda benim daha dikkatli olmam gerekecek. Kız anneleri ile konuştum kaka sonrası lavaboda popolarını yıkıyorlarmış enfeksiyon olmasın diye.

Yeğenim olunca değiştirdim başka çocuk olsa yapamazdım ben de galiba ama yeğen başka bir şey sil sil bitmedi valla bi de kız çocuğu önden arkaya şeklinde ayrıntılı şekilde temizlemeye çalıştım kaç mendil harcadım bilmiyorum pamukla olacak iş değildi ben ilk defa böyle bir şeye giriştiğim için hava da soğuk poposunu yikayamazdim hamile hamile bir de ters hareket olur falan. Akşam dusunu aldı mis oldu zaten ama değiştirirken hiç kalmamasına dikkat ettim tamamen temizledim

3 yeğenim var doğduklarından bezi bırakana kadar altlarını temizledim hatta kusuyorlardı yere akmasın diye avcumu açıyordum teyzelik başka cidden başka çocuk olsa midem kalkar

Merhabalar herkese, konusulduysa kaçırdığım için üzgünüm ama İstanbul için hastane fiyati alanlar var mi? Bir de özellikle normal doğumu destekleyen doktor önerisi de olan varsa, paylaşırsa sevinirim

İyi yapmışsın canım deneyim olmuş sana ay ben de ıslak mendil mi alsam o zaman bilemedim

Ayy ayy 4 5 gündür değişik bi sırt ağrısı çekiyorum benim gibi olan var mı

Düzenli kullanınca faydasını gören çok canım, sezeryanda bi müddet bekleniyor kullanmak için ameliyat yerinden dolayı ama nekadar bekleniyor doktora sorman lazım ben bilmiyorum
Evet bunu bi araştırıp danışmam lazım nekadar beklicem. Sağol canım
Off sorma eşimle paylaştım şimdi sen dikkat ettiğin için öyle geliyo dedi de ilk kem kum etti beni oyalamak için böyle dedi çünkü farketmis o da
vallahi senin kv görmeden tanımadan gıcığım zaten. Bide bir hafta çektiğini duyunca çok şaşırdım tahammül seviyeni zorluyor. Aşırı ilgi çekmeye çalışan bi kadın o rol çalmakta üstüne yok
kendinin olunca bir iki seferden sonra çözüyorsun canım öğrenen anasının karnındamı öğreniyor bi süre sonrada bordo bereli oluyorsun bide iki yaş çocuğunun altını değiştirmişsin ek gıda artık ana beslenme şekli kaka da haliyle öyle geliyor bebeklerde temizlenecek alan daha az malum ama daha cıvık

Benim kafamı kurcalayan kısım cıvık olması oldu o kadar civikligi pamuk ve suyla halledemezmişim gibi geldi

Kızlar çay kahve konusunda nasılsınız?
Ben açık çay içiyorum kahvaltıda falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…